Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na chwilę obecną wybór jest bardzo ciężki.. Szukam serwera typu HARD z maksymalnym levelem 99 (ew. 105). EXP zwiększony, drop minimalnie. Ma grać sporo ludzi, administracja ma być ogarnięta a serwer sprawdzony. Najlepiej jeżeli wystartował niedawno. System ulepszeń jak na globalu, beż żadnych dodawanych itemów. Bez 6/7 bonów. Mogą być ulepszacze. Ku i kamole najlepiej jak na PL, lecz po niepomyślnym przeczytaniu czas nas nieogranicza. Więcej KU z metinów/bossów. IS nieprzesadzony, prości handlarze, dodania zmianki itp z moobów/metinów bądź jakiś "skrzynek" ale nie za dużo. To jest mój wymarzony serwer na którym spędziłbym na pewno niemało godzin :D Jeżeli ktoś może mi polecić jakiś chociaż zbliżony do takiego to prosiłbym o odpowiedź. Pozdrawiam!

To tak triador.pl bloodwar.pl

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, na chwilę obecną wybór jest bardzo ciężki.. Szukam

serwera typu HARD z maksymalnym levelem 99 (ew. 105). EXP zwiększony,

drop minimalnie. Ma grać sporo ludzi, administracja ma być ogarnięta a

serwer sprawdzony. Najlepiej jeżeli wystartował niedawno. System

ulepszeń jak na globalu, beż żadnych dodawanych itemów. Bez 6/7 bonów.

Mogą być ulepszacze. Ku i kamole najlepiej jak na PL, lecz po

niepomyślnym przeczytaniu czas nas nieogranicza. Więcej KU z

metinów/bossów. IS nieprzesadzony, prości handlarze, dodania zmianki itp

z moobów/metinów bądź jakiś "skrzynek" ale nie za dużo. To jest mój

wymarzony serwer na którym spędziłbym na pewno niemało godzin :D Jeżeli ktoś może mi polecić jakiś chociaż zbliżony do takiego to prosiłbym o odpowiedź. Pozdrawiam!

Triador.pl BloodWar chyba najbardziej odpowiednie ale polecam ci też: Tiveria , Ravia.eu i Balmore.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:
Szukam servera EASY/MEDIUM. Max lvl 180-250. W miarę rozbudowany system ulepszeń, kilka setów broni, zbroji jak i bizu. Najważniejsze żeby grało w miare dużo graczy. 500+ przynajmniej. I żeby postacie były wyrównane. Chodzi głównie o PvP, aby nie dominowała 2/3 klasy i nie było sensu grać kimś innym. 6/7 bonus może występować, byle bez % na klasy. IS może być byle by można wszystko z is zdobyć w grze. 1-5 bon maxymalne lub 10/15. Server w pełni odbugowany. Ogarnięta i pomocna administracja ^^ I server jakiś świeży, nie staroć :) Server na dłuższą mete.
Dodatkowe Info: Grałem na serverach takich jak Diamond, Senthia, Pandemia, uMetin, Bassilia. Szukam czegoś w tym rodzaju.
Nagroda za pomoc: Widomo lajki :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam

servera EASY/MEDIUM. Max lvl 180-250. W miarę rozbudowany system

ulepszeń, kilka setów broni, zbroji jak i bizu. Najważniejsze żeby grało

w miare dużo graczy. 500+ przynajmniej. I żeby postacie były wyrównane.

Chodzi głównie o PvP, aby nie dominowała 2/3 klasy i nie było sensu

grać kimś innym. 6/7 bonus może występować, byle bez % na klasy. IS może

być byle by można wszystko z is zdobyć w grze. 1-5 bon maxymalne lub

10/15. Server w pełni odbugowany. Ogarnięta i pomocna administracja ^^ I

server jakiś świeży, nie staroć :) Server na dłuższą mete.

Dodatkowe Info: Grałem na serverach takich jak Diamond, Senthia, Pandemia, uMetin, Bassilia. Szukam czegoś w tym rodzaju.

Nagroda za pomoc: Widomo lajki :)

Eruris, Ethana, Alien2. :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać, pomocy !

Najbardziej zależy mi na : Dużej liczbie graczy. Aby server był Easy/Medium. Max lvl 200 ( moze byc mniej).

Dosyć dobrze rozbudowany system ulepszania, oraz aby nie było cieżko o zdobywanie takich ulepszaczy.

Ogarnięta administracja i aby nie było bugów.

Dod. Info : Grałem na wielu teraźniejszych 4funach, easy i medium (hardów nie lubie, odkąd przestałem grac na PL)

Nagroda : Oczywiście lajk. :)

Z góry dziękuje ;)

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na : Dużej liczbie graczy. Aby server był Easy/Medium. Max lvl 200 ( moze byc mniej).

Dosyć dobrze rozbudowany system ulepszania, oraz aby nie było cieżko o zdobywanie takich ulepszaczy.

Dod. Info : Grałem na wielu teraźniejszych 4funach, easy i medium (hardów nie lubie, odkąd przestałem grac na PL)

Z góry dziękuje ;)

Ethana, Diamond, Eruris moze ci się spodobać :D Senthia.

Opublikowano

Na diamondzie, erurisie i senthi grałem, ale ethana lookne, bo sam nawet miałem zamiar sprawdzić :P

Dziękuje, i jeszcze, może są jakieś inne które spełniają te wymogi ? :P

Opublikowano

Z góry dziękuje ;)

Alien2

805491408806070489277.png

Opublikowano

Z góry dziękuje ;)

Obczaj jeszcze Aliner.pl 2 albo 3 dni temu wystartował. Bardzo fajny. ;) ewentualnie Theris.pl start jutro albo Mysticalmt2, Stabilne , ogarnięte serwery :D

Opublikowano

Sorka że się pytam ,ale gdzie uzyskam trafniejszą odpowiedź niż tutaj :3

Opłaca się grać na EliteMT2 ?

Ten serwer jeszcze wogóle istnieje , wiele na nim dograłem i chciałbym zacząć ponownie

Tylko nie wiem jak wygląda sytuacja z tym privem :3

Opublikowano

Obczaj jeszcze Aliner.pl 2 albo 3 dni temu wystartował. Bardzo fajny. ;) ewentualnie Theris.pl start jutro albo Mysticalmt2, Stabilne , ogarnięte serwery :D

A mam pytanie czy na Aliner.pl gra dużo osób

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

A mam pytanie czy na Aliner.pl gra dużo osób

Na Aliner na oko z 500+ ale ile dokładnie to nikt nie wie. Ja tam czekam na Theris.pl jutro startuje więc polecam.

Opublikowano

Siemanko,
przejrzałem sobie prezentacje i zainteresował mnie Aline i Ethana, ktoś grał na obu i może powiedzieć gdzie więcej ludzi?

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na : Dużej liczbie graczy. Aby server był Easy/4Fun. Max lvl 200/250.

Dosyć dobrze rozbudowany system ulepszania, żeby nie było cieżko o zdobywanie takich ulepszaczy oraz żeby szło wbić max(

nie koniecznie max ale wysoki ) lv dosyć szybko .

Z góry dziękuje ;)

1374642900-U336505.png

by Jakim08

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na : Dużej liczbie graczy. Aby server był Easy/4Fun. Max lvl 200/250.

Dosyć dobrze rozbudowany system ulepszania, żeby nie było cieżko o zdobywanie takich ulepszaczy oraz żeby szło wbić max(

Z góry dziękuje ;)

WierzbaMt2,4funmt2

805491408806070489277.png

Opublikowano

@Immortal
4FunMt2 to za przeproszeniem jedno z największych gówien jakie widziałem, osobiście nie polecam serwera.
PS: To tylko moje zdanie więc bardzo proszę bez hejtu.

WierzbaMt2 OFFLINE.

competitions,proportional,456,186,60fbec

Opublikowano

Z góry dziękuje ;)

Xenox, Virtual

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Tanich KD, Tanich zbrojach fmsach ribach etc. Miła atmosfera oraz nie piekielnie dużo graczy (tzn nie chcę dostac bana jak będę miał exp bota włączonego)
Dodatkowe Info:Planuję zacząć grę od nowa, bo na obsydianie się nie da grać.(Global)
Nagroda za pomoc:lajk

9La1rOf.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Tanich KD, Tanich zbrojach fmsach ribach etc. Miła atmosfera oraz nie piekielnie dużo graczy (tzn nie chcę dostac bana jak będę miał exp bota włączonego)

Dodatkowe Info:Planuję zacząć grę od nowa, bo na obsydianie się nie da grać.(Global)

Jaki typ serwera to ma być?

Z tych co znam to mogę Ci polecić Triador - hard oraz GladoR - easy/4fun.

Opublikowano

@Seba0855

Jeżeli chodzi Ci o tanie itemy to jedynie s25 i s26.

@HaMaSter
Pisał że Global a ty z Privami wylatujesz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:______
Dodatkowe Info: Ravia czy Triador ???

869378blaster_pl_copy.jpg

Opublikowano

@Blaster__PL

Osobiście polecam Ci Triador'a, Ravia już trochę stoi i ciężko Ci będzie coś ogarnąć tzn. tak jak z PL'em im dłużej stoi tym droższe itemy, Ale wszystko zależy od Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...