Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Tanich itemach(Normalne ceny), sporej ilości ludu

Dodatkowe Info:Najlepiej Global(Niekoniecznie PL) lub fajniusi Priv z 250lvl + onwe itemy/mapy itd

Nagroda za pomoc: Like ^^

Senthia.pl , Azmal

Zależy mi najbardziej na: miłej atmosferze,trudnym expie,drogim eq,wysokim koszcie wbicia skilli- po prostu hard

Dodatkowe Info: grałem na tiverii,ravii

Nagroda za pomoc: lajk + 5 w profilu

Jutro startuje triador może ci się przypodoba, albo sprobuj balmora

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serverze Medium / Hard (Miła atmosfera, dużo graczy min. 500+)
Dodatkowe Info: Grałem na Lomaxmt2, Xlast2, Enevra, Ravia, Balmora, Tavia
Nagroda za pomoc: Lajki + 5 w profilu ;>

x

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serverze Medium / Hard (Miła atmosfera, dużo graczy min. 500+)

glador

805491408806070489277.png

Opublikowano

Jutro startuję Triador, lub zacznij na Balanti.

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00 ]Nie wiem gdzie grać! Pomocy! [/color][/i][/b]

[b][i][color=#ee82ee] Zależy mi najbardziej na:serwerze nie za trudny typu ravia/balmora poszukuję serwera medium aby grało 500+ graczy [/color][/i][/b]

[b][i][color=#afeeee ] Dodatkowe Info:NIE CHCĘ WKŁADAĆ KASY W SERWER :) [/color][/i][/b]

[b][i][color=#afeeee] Nagroda za pomoc:lajkii :D [/color][/i][/b]

[/center]

glador,Lomax,Ethana,Alien

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard-Medium, Wojny Gildii, 1k ONLINE+, zielarstwo, pety, osiągnięcia (najlepiej), skrzynie ucznia
Dodatkowe Info: Aj tam nie marudź.
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard-Medium, Wojny Gildii, 1k ONLINE+, zielarstwo, pety, osiągnięcia (najlepiej), skrzynie ucznia

Dodatkowe Info: Aj tam nie marudź.

Nagroda za pomoc: Like

glador

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybki exp (Serwer Najlepiej 4fun lub Easy), Nowe EQ i najlepiej Skille u NPC(Może, ale nie musi być).
Dodatkowe Info: Najlepiej bez ulepszaczy, chyba że szybko będzie można je zdobyć. I jeszcze jedno, iMetin nie, gdyż mnie i kolegę ciągle wywala, Basilia nie, bo mamy i GladoR tak samo.
Nagroda za pomoc: Lajki + 5*

1398347001-U399156.png

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]
[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b][/color] Max 100 lvl, i mało epickich itemów.
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b][/color] Coś podobnego do starego PL'a.
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b][/color] "Lubie to!"
[/center]

Opublikowano

zapraszam wszystkich na balantie jest zajebiście serwer hard bardzo przyjemnie się pyka skille można szybko zrobić lvl też łatwo wbić częste eventy za niedluo mają wejsc w zycie 2 nowe dungeony nie spotykane na zadnym serwerze www.balantia.pl :)

79b.gif

Opublikowano

Wariad Ile na Balanti Gra osob ?

około 1k

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b][/color] Max 100 lvl, i mało epickich itemów.

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b][/color] Coś podobnego do starego PL'a.

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b][/color] "Lubie to!"

[/center]

Triador

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: na szybkim expie(przede wszystkim) i łatwym w miare eq, chodzi głownie o pvp, może być coś podobnego do Glaodora, na denive czy jakos tak się pisze grałem
Dodatkowe Info: grałem na senthia, glador, ethana, spotline, nextmt2, może być coś ewentualnie podobne do senthi jak do gladora nie ma tylko żeby był o wiele lepszy exp niz na ethanie, server w miarę stabilny
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: na szybkim expie(przede wszystkim) i łatwym w miare eq, chodzi głownie o pvp, może być coś podobnego do Glaodora, na denive czy jakos tak się pisze grałem

Dodatkowe Info: grałem na senthia, glador, ethana, spotline, nextmt2, może być coś ewentualnie podobne do senthi jak do gladora nie ma tylko żeby był o wiele lepszy exp niz na ethanie, server w miarę stabilny

night core

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy lub 4fun , Max 250LvL , Coś podobnego do DiamondMT2 , max 600+ osób online.
Dodatkowe Info: Grałem na Senthia , PandoraMT2 , Xenox , Alien2 , DragonMT2 , EliteMT2 , Ethana , VirtualMT2 , Divine World s2 , Spotline
Nagroda za pomoc: Lajk + 5 w profilu

1390622.jpeg

coming soon...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy lub 4fun , Max 250LvL , Coś podobnego do DiamondMT2 , max 600+ osób online.

Dodatkowe Info: Grałem na Senthia , PandoraMT2 , Xenox , Alien2 , DragonMT2 , EliteMT2 , Ethana , VirtualMT2 , Divine World s2 , Spotline

Glador

Opublikowano

night core

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Hard. Max 99/105/127lv. 3/4 sloty broni i zbroi max. Exp dosyć szybki, żebym nie musial expic jak na Plu. Yang dopasowane do cen. Drop przedmiotów tez.
Dodatkowe Info: Nie chce serwera na którym będe wbijał miesiąc albo dłuzej max level. Skille najlepiej 10ku do G. Częste wojny i eventy. Odpada Balmora, Ravia ( bo nawet sie tu nie wlicza) Balantia i Triador ( bo na triadorze nie mam zamiaru grać pół roku żeby coś osiągnąć.)
Nagroda za pomoc: Like.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Hard. Max 99/105/127lv. 3/4 sloty broni i zbroi max. Exp dosyć szybki, żebym nie musial expic jak na Plu. Yang dopasowane do cen. Drop przedmiotów tez.

Dodatkowe Info: Nie chce serwera na którym będe wbijał miesiąc albo dłuzej max level. Skille najlepiej 10ku do G. Częste wojny i eventy. Odpada Balmora, Ravia ( bo nawet sie tu nie wlicza) Balantia i Triador ( bo na triadorze nie mam zamiaru grać pół roku żeby coś osiągnąć.)

Nagroda za pomoc: Like.

BloodWar

Opublikowano

BloodWar

BloodWar, hmm sciągnąłem dzisiaj wbiłem 25lv i jakiejś wielkiej rewelacji nie ma. Wszystkie te hardy co wymieniałem wyżej nie różnią się wiele od tego poza triadorem. Exp jest słaby jak na medium/hard

Opublikowano

Xenox,Alien2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...