Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Easy. Max lvl 250lv. Dużo nowych itemów. Exp w dzień +100lvl. Drop yang duży/sztabki. Szybkie ulepszanie eq, dobry drop ulepek. Dużo nowych map/bossów/metków
Dodatkowe Info: Szybkie wbijanie skilli. Wojny gildi, częste eventy . Grałem na Senthia , PandoraMT2 , Xenox , Alien2 , DragonMT2 , EliteMT2 , Ethana, Divine World , Spotline, PandemiaMt2,
Nagroda za pomoc: Like.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Easy. Max lvl 250lv. Dużo nowych itemów. Exp w dzień +100lvl. Drop yang duży/sztabki. Szybkie ulepszanie eq, dobry drop ulepek. Dużo nowych map/bossów/metków

Dodatkowe Info: Szybkie wbijanie skilli. Wojny gildi, częste eventy . Grałem na Senthia , PandoraMT2 , Xenox , Alien2 , DragonMT2 , EliteMT2 , Ethana, Divine World , Spotline, PandemiaMt2,

http://www.mpcforum.pl/topic/963364-bassiliapl-dedyk/

Opublikowano

Lomax

805491408806070489277.png

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00] Nie wiem gdzie grać! Pomocy! [/color][/i][/b]
[b][i][color=#ee82ee] Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/Medium, do 250lvl. Przyjemny exp, Dużo graczy, Stabilny serwer, który szybko nie upadnie. Gra nieskładajaca sie tylko z IS. [/color][/i][/b]
[b][i][color=#afeeee] Dodatkowe Info: Serwer bez hamachi najlepiej by bylo gdyby serwer byl świeżo otwarty lub zostanie niedługo otwarty. Szybkie skille, Dużo eventów. Gram pierwszy raz w metin2. Czas przeznaczony na gre 2h. [/color][/i][/b]
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc: Lajk. [/color][/i][/b] [/center]

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00] Nie wiem gdzie grać! Pomocy! [/color][/i][/b]

[b][i][color=#ee82ee] Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/Medium, do 250lvl. Przyjemny exp, Dużo graczy, Stabilny serwer, który szybko nie upadnie. Gra nieskładajaca sie tylko z IS. [/color][/i][/b]

[b][i][color=#afeeee] Dodatkowe Info: Serwer bez hamachi najlepiej by bylo gdyby serwer byl świeżo otwarty lub zostanie niedługo otwarty. Szybkie skille, Dużo eventów. Gram pierwszy raz w metin2. Czas przeznaczony na gre 2h. [/color][/i][/b]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc: Lajk. [/color][/i][/b] [/center]

Lomax,Ethana,Alien2

Opublikowano

Poszukuje bardzo fajnego serwera:

--na którym gra troche ludu,

--serwer ten nie dawno powstał,

--nie ma jeszcze w Topce max lvl,

--nie jest to hard

--zdobywanie przedmiotów na średnim poziomie.

-- szybko wbije ponad 100 lvl

NIE: balmora, ravia, pandora, imetin, glador, PL

Znajdzie się coś dla mnie ? Serwer taki może dziś startować. Prosze o pomoc dlatego, że nie mam ochoty czytać o każdym serwerze jaki jest.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/medium , najlepiej jakby był rozbudowany system ulepszen, gdzie dropia dobrze ulepy ;-) , ciekawe rzeczy , nowosci , i zeby serw miał dobrą opinie
Dodatkowe Info: Szybkie wbijanie skilli. CHCE ZEBY SERW NIE MIAL WIECEJ NIZ Miesiąc.
Nagroda za pomoc: ..

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:HARDZIE
Dodatkowe Info:do 75 spoko , a potem ciężęj
Nagroda za pomoc:lajk

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Serwer Easy/medium , najlepiej jakby był rozbudowany system ulepszen,

gdzie dropia dobrze ulepy ;-) , ciekawe rzeczy , nowosci , i zeby serw

miał dobrą opinie

Dodatkowe Info: Szybkie wbijanie skilli. CHCE ZEBY SERW NIE MIAL WIECEJ NIZ Miesiąc.

Ethana.eu , Aliner.pl niedługo startuje.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:HARDZIE

Dodatkowe Info:do 75 spoko , a potem ciężęj

Nagroda za pomoc:lajk

bloodwar

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym expie , gdzie można wbić bardzo szybko max level i nie za dużych cenach za bony .
Dodatkowe Info: Chce żeby serwer nie był za stary , i żeby nie było za trudne ulepszanie broni itp .
Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym expie , gdzie można wbić bardzo szybko max level i nie za dużych cenach za bony .

Dodatkowe Info: Chce żeby serwer nie był za stary , i żeby nie było za trudne ulepszanie broni itp .

iMetin

Opublikowano

Xenox

Opublikowano

Poszukuje bardzo fajnego serwera:

--na którym gra troche ludu,

--serwer ten nie dawno powstał,

--nie ma jeszcze w Topce max lvl,

--nie jest to hard

--zdobywanie przedmiotów na średnim poziomie.

-- szybko wbije ponad 100 lvl

NIE: balmora, ravia, pandora, imetin, glador, PL

Znajdzie się coś dla mnie ? Serwer taki może dziś startować. Prosze o pomoc dlatego, że nie mam ochoty czytać o każdym serwerze jaki jest.

Experionmt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/medium , najlepiej jakby był rozbudowany system ulepszen, gdzie dropia dobrze ulepy ;-) , ciekawe rzeczy , nowosci , i zeby serw miał dobrą opinie

Alien2,Ethana,Lomax

Opublikowano

VirtualMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer coś typu Ravia.eu i Balmora taki medium/hard z tymi nowościami co wprowadzili te nowe mapki i zbroje, max 105 lvl lub 120 max nie wiecej

Dodatkowe Info:Zeby Admini zajmowali się tym serwerem i na bierząco dodawali nowości, cos podobnego do Ravi i Balmory.

Nagroda za pomoc: lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer coś typu Ravia.eu i Balmora taki medium/hard z tymi nowościami co wprowadzili te nowe mapki i zbroje, max 105 lvl lub 120 max nie wiecej
Dodatkowe Info:Zeby Admini zajmowali się tym serwerem i na bierząco dodawali nowości, cos podobnego do Ravi i Balmory.

triador.pl

http://www.mpcforum.pl/topic/969015-triadorpl-dedyk/

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

bloodwar, balantia, triador

Opublikowano

Ethana.eu , polecam.

1390622.jpeg

coming soon...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Aby zmiana bonów była u npc i żeby nie działały na nim bs'y. Medium/Easy.
Dodatkowe Info: Skille P, Coś podobnego jak ProMT2s2 ( serwer off )
Nagroda za pomoc: Like i 5. ; )

70489962284954469327.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, nie za dużo epickich zbroi (np: Szafir = Trutka = Hwang Mini = Hwang = Srebrny Hwang = Złoty Hwang i wystarczy)
Dodatkowe Info: Chciałbym żeby serwer był podobny do CSYT2 bądź starego ExtremeMT2.
Nagroda za pomoc: Lajk i prawdopodobnie 5* ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...