Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobnym do serwera "GladoR" s1, im więcej podobnych rzeczy tym lepiej. Najlepiej, aby serwer był nowy i było około tylu graczy co na serwerze "GladoR". Również chciałbym, aby były podobne dmg ze skilli (np. duże dmg z trującej chmury, przy dobrych bonach)

Dodatkowe Info: Grałem na serwerze "GladoR" i przyznaję, że jest dobry. Chcialbym przypomniec sobie te czasy i pograć na podobny, nowym, aby szanse były wyrównane. Gram obecnie na serwerze "Sealian.pl", więc tego serwera proszę nie podawać. Również prosze nie podawać serwera "XenoxMt2".

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 6/7 bon po 15% na każda klase i dps oraz do expa 6/7 100-250 ataku

Dodatkowe Info: Serwery takie jak Dragonmt2,pandoramt2,mexiliamt2,elitent2.xenoxmt2 mnie nie interesują.

HammerMT2/IMetin

Zależy mi najbardziej na:

szybkim wbijalaniu lvl na nowe mapki i zbr 61/70 u npc

Dodatkowe: serwer który się szybko nie znudzi, eventy, ludzie.

Nagroda za pomoc: Lubię to +

XenoX MT2

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/pvp... Żeby nie było, że max lvl na start... Chodzi o to, że np. trzeba wbić lvl i zrobić eq , a nie kupować od razu... ;DD ABS żeby były jedne tzn. nie 15% i 20% tylko np. ONLY 20%

Dodatkowe Info: Najlepiej żeby to był serwer dedyk, ale może być inny ( oprócz zagranicznych )

Nagroda za pomoc: DUŻO LIKE + 5 GWIAZDEK w PROFILU

Imetin

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobnym do serwera "GladoR" s1, im więcej podobnych rzeczy tym lepiej. Najlepiej, aby serwer był nowy i było około tylu graczy co na serwerze "GladoR". Również chciałbym, aby były podobne dmg ze skilli (np. duże dmg z trującej chmury, przy dobrych bonach)

Dodatkowe Info: Grałem na serwerze "GladoR" i przyznaję, że jest dobry. Chcialbym przypomniec sobie te czasy i pograć na podobny, nowym, aby szanse były wyrównane. Gram obecnie na serwerze "Sealian.pl", więc tego serwera proszę nie podawać. Również prosze nie podawać serwera "XenoxMt2".

Z nowych to nie ma. A nie może być divine world? Inne mi do głowy nie przychodzą.

Dobrym expieniu, dropie golda i rzeczy(żeby coś wypadało z NPC)

By grało tam trochę ludzi

Możliwość kupienia Zwojów Błogosławieństwa do ulepszenia rzeczy.

Bez serwerów w którym rejestracja równa się max level.

Max. level w granicach przyzwoitości 200-400

Dodatkowe: serwer który się szybko nie znudzi, eventy, ludzie.

Info:Serwer Prywatny. Nie musi być Polski, ale z dużą ilości Polaków.

Nagroda za pomoc: Lubię to + szczera wdzięczność :)

Z góry dziękuje za odpowiedź i pomoc.

DiamondMT2/EliteMT2

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]
[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b] Serwerze PVP/4Fun
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b] ABS najlepiej po 20-25%, stalki u handlarzy, szybki exp
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b] Like
[/center]

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b] Serwerze PVP/4Fun

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b] ABS najlepiej po 20-25%, stalki u handlarzy, szybki exp

[/center]

GondorMT2 - moim zdaniem lepszy od XenoX'a pod względem klimatu.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: żeby nie było 6/7 bonu,pro exp 1000+, żeby nie zaczynało sie od 1 lvl tylko od 250/100, odrazu skile na P,sporo osób.
Dodatkowe Info: grałem na wielu serwerach. Np. PAndora Xenox Ravia Molten Warum XenoX Mexilia Metin5 itpp !
Nagroda za pomoc: 5* LIKE

Opublikowano

[/center]

iMetin zaprasza.

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: żeby nie było 6/7 bonu,pro exp 1000+, żeby nie zaczynało sie od 1 lvl tylko od 250/100, odrazu skile na P,sporo osób.

Dodatkowe Info: grałem na wielu serwerach. Np. PAndora Xenox Ravia Molten Warum XenoX Mexilia Metin5 itpp !

Mt2.im - super serwer zagraniczny. Idealnie spełnia twoje wymagania

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

A co powiesz na Glador albo zagraniczny HammerMT2? :-)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Mnóstwo nowych rzeczy( nie koniecznie broni np. jakieś skrzynki)
Dodatkowe Info: Podobny do draenor
Nagroda za pomoc: lajki

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Mnóstwo nowych rzeczy( nie koniecznie broni np. jakieś skrzynki)

Podobny do draenor - Balantia.

Mnóstwo nowych rzeczy - global, a konkretnie syriusz

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Xenox lub Almantia

Opublikowano

Ale raczej hard

Ravia.eu - tam masz dużo nowych rzeczy, ale ogarnięty system ulepszeń oraz raty odpowiadające hardowi. :-)

Opublikowano

Chciałbym zagrac na serwerze HARD OPROCZ BALANTIA,BALMORA ORAZ RAVIA

Info:

Musza byc pet:)

Max 105lvl

exp 3x-7x

drop 5x max

Polski

Duzo osob online

Brak 6/7 bonu

W miare spoko atomsfera!!!!

Opublikowano

Info:

Max 105lvl

exp 3x-7x

drop 5x max

Polski

Duzo osob online

Brak 6/7 bonu

Draneor - tylko nie wiem czy stoi, bo grałem na nim trochę dawno

Metin2World lub Master - genialne serwery ,ale niestety zagraniczny,

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Info:

Max 105lvl

exp 3x-7x

drop 5x max

Polski

Duzo osob online

Brak 6/7 bonu

Serwer Tavia na pewno jest w podobnym stylu, którego szukasz, jednak mogę polecić też Azmal - trochę więcej nowości i max 180 lvl, lecz warty zachodu. ;-)

Opublikowano

Na początku chcę przeprosić za brak wzoru ale jestem na telefonie. Balmora, balantia - na którym serwerze gra więcej ludzi i na którym opłaca się zagrać od zera?

Opublikowano

Na początku chcę przeprosić za brak wzoru ale jestem na telefonie. Balmora, balantia - na którym serwerze gra więcej ludzi i na którym opłaca się zagrać od zera?

Na Balantii gra zdecydowanie mniejsza część graczy i coraz więcej osób odchodzi. Balmora stoi już od bardzo dawna i nadal znajduje swoich 'fanów', jednak z obojga złego poleciłbym Ravię. :-)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać

Chodzi mi o serwer easy ale żeby nie było pierdyliona nowych stalek ( żółta, czerwona, zielona, fioletowa jak z painta )

Kiedyś grałem na Cavalosie ale nie ma żadnego info co sie z nim dzieje.

Najlepiej by było gdyby był to serwer popdobny do CavalosMT2.

Opublikowano

Tiverii nie chce widziec a czy na Tavi sa pety???

Info:

Max 105lvl

exp 3x-7x

drop 5x max

Polski

Duzo osob online

Brak 6/7 bonu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:2 serwerach: medium i hard. Medium - coś w stylu Almantia, czyli ogar administracja i bardzo łatwy exp. Azmal odpada.

Hard - też ogar administracja, serwer na dłuższą metę, jeśli jest IS podobny z serwera IMetin, to podziękuję,

W obu przypadkach MUSI być co najmniej 500osób on - line!
Dodatkowe Info:Liczę na wypowiedzi osób, które grały na danym serwerze + uzasadnienie. Odpadają w przedbiegach serwery Ravia, Balmora, Almantia, Revolusion i inne gówna tego typu
Nagroda za pomoc:Satysfakcja, jak będzie mądra wypowiedź, to 5like

Jesteś chuj

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:2 serwerach: medium i hard. Medium - coś w stylu Almantia, czyli ogar administracja i bardzo łatwy exp. Azmal odpada.

Hard - też ogar administracja, serwer na dłuższą metę, jeśli jest IS podobny z serwera IMetin, to podziękuję,

W obu przypadkach MUSI być co najmniej 500osób on - line!

Dodatkowe Info:Liczę na wypowiedzi osób, które grały na danym serwerze + uzasadnienie. Odpadają w przedbiegach serwery Ravia, Balmora, Almantia, Revolusion i inne gówna tego typu

Nagroda za pomoc:Satysfakcja, jak będzie mądra wypowiedź, to 5like

Hard - polecam ravia.eu , jeśli zaczynasz grę wbij 7lv i dojdź do gildii , potem ściagnij moda i dropnij 200 hematkow :) +/- bedziesz mial z 70 zmianek kilka egzo bodzi itd.. sprzedaj to po dobrej cenie i i powinieneś mieć z 150kk za te eq kup podstawowe eq itd.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: nie zawolnym nie za szybkim nie nudzącym się expie! Żeby było dużo nowych map i dużo nowości i żeby na serwie było 200+ ludzi online
Dodatkowe Info: MA GRAĆ DUŻO LUDZI

I am the most Complete fighter in the World "Yuri Boyka"

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: nie zawolnym nie za szybkim nie nudzącym się expie! Żeby było dużo nowych map i dużo nowości i żeby na serwie było 200+ ludzi online

Almantia.pl - serwer medium, gdzie gra do 1000 graczy online. VirtualMT2.pl - serwer easy/medium z maksymalnie 250 lvl (gra tam nawet do 3000 osób online). Tuor.pl - wczoraj wystartował i jest aktualnie 800 graczy online.

Opublikowano

1) Taki priv jak kiedys byla Triadica, cos podobnego

2) Csyt2, ten chinski priv, cos podobnego
Nagroda za pomoc: Lajk + 5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...