Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Serwerze hard/ medium

Dodatkowe Info: Zależało by mi, żeby było łatwo ze zmiankami, cięzko z lvl, i najlepiej, żeby był system osiągnięć

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Ravia/Balmora

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze hard/ medium

Dodatkowe Info: Zależało by mi, żeby było łatwo ze zmiankami, cięzko z lvl, i najlepiej, żeby był system osiągnięć

Balmora

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Privie, który jest easy / for fun. Taki żeby w dzień do czegoś dojść.
Dodatkowe Info: Prosto! I nowe questy.
Nagroda za pomoc: Lajk.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]
[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b] Duzej liczbie graczy, serwer na ktorym jest latwo o kase..
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b] Global.
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b] Lajk + 5* w profilu.
[/center]

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b] Duzej liczbie graczy, serwer na ktorym jest latwo o kase..

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b] Global.

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b] Lajk + 5* w profilu.

[/center]

Solar

Zależy mi najbardziej na: Privie, który jest easy / for fun. Taki żeby w dzień do czegoś dojść.

DivineWord Xenox Glador

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Solar

DivineWord Xenox Glador

a inne niż te rzy? Grałem na każdym i średnio mi się tam podoba.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Tuor Easy dochodzi do 1k online, ale nie ma misji : ]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: żeby ludzie nie biegali w epickach samych, skile p odrazu lub np na 30 G a na 60 P bez 6/7 lub 6/7 ale tylko exp duzo nowych mapek malo epickow zeby szybko wbic lvl do nowej mapki ,powiekszone dropy stalek broni na 65/75 i powiekszony respy bosów i metinów
Dodatkowe Info:;p

Grałem na:Tiveri,Glador s1/s2,Ravia,Pandora,Diamond

sygna.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: żeby ludzie nie biegali w epickach samych, skile p odrazu lub np na 30 G a na 60 P bez 6/7 lub 6/7 ale tylko exp duzo nowych mapek malo epickow zeby szybko wbic lvl do nowej mapki ,powiekszone dropy stalek broni na 65/75 i powiekszony respy bosów i metinów

Tour.pl

Serwer niedawno wystartował :) Nie ma tam az tylu epickow.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy, który nie dawno wystartował (max 3 miesiące), graczy ok. 200+
Dodatkowe Info: Najlepiej żeby max lvl wbijalo się w około tydzień (max 2), bardzo łatwo o eq i ulepszacze, 6/7 u npc ( tylko do expa ), dużo epików, łatwo o yang (Duży drop)
Nagroda za pomoc: Lajki

TUOR ODPADA!

Jak będzie podany serwer na którym grałem, to odpowiem w poście :)

Opublikowano

Tour.pl

Serwer niedawno wystartował :) Nie ma tam az tylu epickow.

Odpada po drugie tuor po trzecie jest 5 epickow..

sygna.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy, który nie dawno wystartował (max 3 miesiące), graczy ok. 200+

Dodatkowe Info: Najlepiej żeby max lvl wbijalo się w około tydzień (max 2), bardzo łatwo o eq i ulepszacze, 6/7 u npc ( tylko do expa ), dużo epików, łatwo o yang (Duży drop)

TUOR ODPADA!

Night Core - max lvl w 10 godzinek przy średniej intensywności expie.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Jak najbardziej Teoden.eu

http://www.mpcforum.pl/topic/825069-teodeneu-dedyk/

xD 

Opublikowano

Night Core - max lvl w 10 godzinek przy średniej intensywności expie.

Niee, to jest gotowiec rykoxa troszeczkę edytowany. Odpycha mnie to xD

TUOR ODPADA!

Opublikowano

Jak najbardziej Teoden.eu

http://www.mpcforum.pl/topic/825069-teodeneu-dedyk/

Kamer mod nie działa ;x

i wbiłem tam 81 Dziękuje..

Czekam dalej

sygna.png

Opublikowano

TUOR ODPADA!

Senthia?

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Sorry za brak wzoru, ale pisze z telefonu. Szukam serwera medium, coś jak Balmora albo hard/medium. Może być też medium/easy ale z większą nuta medium :D Odpada pandora, ravia, revoir, tiveria, balantia. Najważniejsze żeby grało ponad 500graczy.

Opublikowano

Sorry za brak wzoru, ale pisze z telefonu. Szukam serwera medium, coś jak Balmora albo hard/medium. Może być też medium/easy ale z większą nuta medium :D Odpada pandora, ravia, revoir, tiveria, balantia. Najważniejsze żeby grało ponad 500graczy.

Tour.pl

Licze na + ;]

Opublikowano

Może sprawdź Revoir.pl albo Almantia.pl? Niedługo startuje też New Earth (mogę polecić).

PS. Zastosuj się w końcu do tego wzoru, na komórce można kopiować przecież.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Metin 2 pl, śriednie ceny, nie za drogo(Exandros) nie za tanio(Solar)
Dodatkowe Info: Dużo ludzi, mało botów

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Metin 2 pl, śriednie ceny, nie za drogo(Exandros) nie za tanio(Solar)Dodatkowe Info: Dużo ludzi, mało botówNagroda za pomoc: Lajki

Deimos

image.png 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na Dobrym i przyjemnym expie! Żeby nie było 6/7bon ew. do expa Żeby grało dużo ludzi dużo broni i nowego eq oraz dużo nowych mapek
Dodatkowe Info: Szukam czegoś podobnego do glador lub pandora takie połączenie tych serwerów <3 SERWER MA BYĆ MEDIUM / EASY / PVP

I am the most Complete fighter in the World "Yuri Boyka"

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej liczbie graczy . Serwer medium/easy .
Dodatkowe Info: Odpada divine , tuor i te jakieś pandory .
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na Dobrym i przyjemnym expie! Żeby nie było 6/7bon ew. do expa Żeby grało dużo ludzi dużo broni i nowego eq oraz dużo nowych mapek

Dodatkowe Info: Szukam czegoś podobnego do glador lub pandora takie połączenie tych serwerów <3 SERWER MA BYĆ MEDIUM / EASY / PVP

Tuor / Revoir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...