Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy !

Zależy mi najbardziej na : Medium, mało nowości, Sporo ludzi 1k+ , Dedyk

Dodatkowe Info : Podobny do Takiego servera jakim kiedyś był Avalon

Nagroda za pomoc : Like

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: 4Fun Max level na start

Dodatkowe Info: W ostatecznosci może być hamachi

Nagroda za pomoc:LIKE!

HammerMt2 ;*

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy !

Zależy mi najbardziej na : Medium, mało nowości, Sporo ludzi 1k+ , Dedyk

Dodatkowe Info : Podobny do Takiego servera jakim kiedyś był Avalon

Nagroda za pomoc : Like

DiamondMt2

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym serwerze ( easy ) , wysokie raty , szybki exp ( żebym nawet i ja WBIŁ jakiś 150 ) , dużo epików i map ( to może nie koniecznie ) . Może być zagraniczny , jeżeli jest do niego KMRMOD , stalka , bojowy w sklepie ( lub za grosze można je kupić w grze ) , ulepszacze łatwe do zdobycia

Dodatkowe Info: Wykluczamy Xenox , Celestial-World (DE) , iMetin , Glador , Divine , Gloria ProMt2 raczej też( na czerwono - to co najważniejsze ! - czytaj ! )

Nagroda za pomoc: Limit like i 5* oczywiście , jeżeli serwer przypadnie mi do gustu :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym serwerze ( easy ) , wysokie raty , szybki exp ( żebym nawet i ja WBIŁ jakiś 150 ) , dużo epików i map ( to może nie koniecznie ) . Może być zagraniczny , jeżeli jest do niego KMRMOD , stalka , bojowy w sklepie ( lub za grosze można je kupić w grze ) , ulepszacze łatwe do zdobycia

Dodatkowe Info: Wykluczamy Xenox , Celestial-World (DE) , iMetin , Glador , Divine , Gloria, ProMt2 raczej też, Pandora , Elite , Cavalos ( na czerwono - to co najważniejsze ! - czytaj ! )

Nagroda za pomoc: Limit like i 5* oczywiście , jeżeli serwer przypadnie mi do gustu :)

Opublikowano

Dodatkowe Info: Wykluczamy Xenox , Celestial-World (DE) , iMetin , Glador , Divine , Gloria, ProMt2 raczej też, Pandora , Elite , Cavalos ( na czerwono - to co najważniejsze ! - czytaj ! )

MexiliaMT2, Emperius

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

http://funmt2.pl/

Opublikowano

Mexilia , Xartez, Ew poczekaj dwa tygodnie i wyjdzie legend of metin ;)

1357070109-U588260.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym ulepszaniu broni , zbroji , biżuterii. Fajnej atmosferze

Dodatkowe Info: Chcę aby serwer był stabilny i na dość długo

Nagroda za pomoc: Like :)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: exp wmiare tak aby nie każdy kto posiedzi godzinę wbijał wysoki lvl. Ale też nie za ciężki , Serwer aby był podobny do diamonda albo Senthi. Najlepiej taki gdzie nowy gracz tez może cos osiagnąć. Dobrze by było aby grało wmiare graczy, kilka broni i map(byle nie za dużo)

Dodatkowe Info:grałem juz na Molten,diamond , Senthia, Draenor, Rivendel,

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: exp wmiare tak aby nie każdy kto posiedzi godzinę wbijał wysoki lvl. Ale też nie za ciężki , Serwer aby był podobny do diamonda albo Senthi. Najlepiej taki gdzie nowy gracz tez może cos osiagnąć. Dobrze by było aby grało wmiare graczy, kilka broni i map(byle nie za dużo)

poczekaj sobie na te servey

http://www.mpcforum.pl/topic/806214-zapowiedz-teodeneu/

http://www.mpcforum.pl/topic/801596-zapowiedglador-s2/

i wybierz sobie ten który Ci odpowiada :) osobiście polecam gladors2, bo to sprawdzona "firma" i nie ma za dużo niepotrzebnych przedmiotów.

beztytuuacf.png

Opublikowano

A zapomniałem o jednej rzeczy, szukałbym serwera na którym jest 250lvl i troche łatwiej niz na tych co podałes , tak jak mówiłem cos jak diamond i Senthia. Ale łap lajka bo te serwery tez sprawdze

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Słabych postaciach magicznych a silnych fizycznych

Dodatkowe Info:Przejadł mi się już szaman a glador i pare innych mają masakrycznie wzmocnionego BMa. Chciał bym gdzieś znów pograć bodym. Roska na magię mile widziana. Typ serwera najchetniej easy/4fun ale medium też nie pogardze jak będzie w miarę lajtowy

Nagroda za pomoc:hmm niewiem co tu teraz sie daje więc piszcie sami - dam co trzeba.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym ulepszaniu broni , zbroji , biżuterii. Fajnej atmosferze

Dodatkowe Info: Chcę aby serwer był stabilny i na dość długo

Nagroda za pomoc: Like :)

FunMT2,Senthia,Glador

FunMT2.pl,Divine world s2

Zależy mi najbardziej na:Słabych postaciach magicznych a silnych fizycznych

Dodatkowe Info:Przejadł mi się już szaman a glador i pare innych mają masakrycznie wzmocnionego BMa. Chciał bym gdzieś znów pograć bodym. Roska na magię mile widziana. Typ serwera najchetniej easy/4fun ale medium też nie pogardze jak będzie w miarę lajtowy

Nagroda za pomoc:hmm niewiem co tu teraz sie daje więc piszcie sami - dam co trzeba.

FunMT2,Senthia,Divine World s2

Opublikowano

Szukam serwera metin2.

serwer musi byc easy medium i max lv to od 150 do 250.

gralem na: diamond dragon elite camerion promt2 swiftmt2 yitian cavalos senthia paradisemt2 evora sonixmt2 surfacemt2 kalimdor divine world glador inorist.eu pandora evenest devux molten eruris reinor gorgony vanesia avalon v2 rivendel lomax i metin2 mexilia metin5 s1 i s2 virtual Arius2 fortemt2 i wiele wiele innych prosze o pisanie fast nie mam co robic xD nie dawac mi hardow typu balantia

I podawajcie te serwy ktore juz dzialaja!

Opublikowano

Szukam serwera metin2.

gralem na: diamond dragon elite camerion promt2 swiftmt2 yitian cavalos senthia paradisemt2 evora sonixmt2 surfacemt2 kalimdor divine world glador inorist.eu pandora evenest devux molten eruris reinor gorgony vanesia avalon v2 rivendel lomax i metin2 mexilia metin5 s1 i s2 virtual Arius2 fortemt2 i wiele wiele innych prosze o pisanie fast nie mam co robic xD nie dawac mi hardow typu balantia

Senthia,FunMT2.pl,Itanos

Opublikowano

Senthia,FunMT2.pl,Itanos

grałem....

Szukam serwera metin2.

gralem na: diamond dragon elite camerion promt2 swiftmt2 yitian cavalos senthia paradisemt2 evora sonixmt2 surfacemt2 kalimdor divine world glador inorist.eu pandora evenest devux molten eruris reinor gorgony vanesia avalon v2 rivendel lomax i metin2 mexilia metin5 s1 i s2 virtual Arius2 fortemt2 itanos senthia 4funmt2 funmt2 balaria etc

Opublikowano

grałem....

Szukam serwera metin2.

gralem na: diamond dragon elite camerion promt2 swiftmt2 yitian cavalos senthia paradisemt2 evora sonixmt2 surfacemt2 kalimdor divine world glador inorist.eu pandora evenest devux molten eruris reinor gorgony vanesia avalon v2 rivendel lomax i metin2 mexilia metin5 s1 i s2 virtual Arius2 fortemt2 itanos senthia 4funmt2 funmt2 balaria etc

Azmal.pl

Opublikowano

Azmal.pl

grałem xD

Szukam serwera metin2.

gralem na: diamond dragon elite camerion promt2 swiftmt2 yitian cavalos senthia paradisemt2 evora sonixmt2 surfacemt2 kalimdor divine world glador inorist.eu pandora evenest devux molten eruris reinor gorgony vanesia avalon v2 rivendel lomax i metin2 mexilia metin5 s1 i s2 virtual Arius2 fortemt2 itanos senthia 4funmt2 funmt2 balaria azmal.pl pvpmt2 .

P.S moze byc hamachi ale musi byc conajmiej 100 graczy i ma byc pod pvp odpada pvpmt2

Opublikowano

Szukam serwera metin2.

Mexilia ;D 250 ;< niestety ale easy a jak nie to xartez

1357070109-U588260.png

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b] serwerze HARD ! Ale nie aż tak starym. Max żeby stał już 2 mies.[/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b]--[/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b] like[/color]

[/center]

fs_pc.png

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b] serwerze HARD ! Ale nie aż tak starym. Max żeby stał już 2 mies.[/color]

[/center]

Ravia

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

[/center]

Balmora,Balantia,Tavia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...