Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GM będzie co jakiś czas robił event większy którego nagrodą będzie E-PIN który wklepiesz na stronie i dostaniesz silki:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

alchemia jest ok. sam chodze w sonach +5 :) a mialem sworda 101+7 i spalil :P. Event jak najabrdziej ok :) ale ja chce w jakims evencie wygrac czapeczke halloween ! ^^

Opublikowano

Miał bym jeszcze jeden pomysł może by było to dobre zęby z mobów dropily normal egy itemy trochę rzadziej niż drako ale zęby dropiły tak jak na ZSZC było czy tam jest :)

Pozdrawiam^^

Opublikowano

Hmm dobry gracz to i bez vigorow pociagnie :-) by VIPSajanka

To chcę zobaczyć jak ogarniasz war/rogue bez vigorów :)

Co do alchemi , proponuje do +3 dać 100% , to nie są już czasy isro , a z takimi kolorkami można sobie pochodzić :)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

alchemia jest dobra po prostu nikt nie ma jeszcze lucky dress-u ani premki dlatego idzie tak słabo.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

(http://iv.pl/images/84317271458924997512.jpg)zrobcie cos zebz mozna byo pobrac tego clienta bo na operze nie dam rady tak samo explorerem a na mozilli jest bład (link)

Moze ktos wkoncu zainteresowac sie moimpytaniem/problemem ? bo za 1 razem mogłem pobrac waszego klienta a teraz niemoge , zmiana przegladarki nic niedaje pytalem pru kolegow i mowia ze tez niemoga pobrac ...

Edge-1.png
Opublikowano

To chcę zobaczyć jak ogarniasz war/rogue bez vigorów :)

Co do alchemi , proponuje do +3 dać 100% , to nie są już czasy isro , a z takimi kolorkami można sobie pochodzić :)

Hmm taki build to nie build jak dla mnie, troche wiesniacki ale co zrobic :-) Skoro chcesz grac takim charem to licz sie ze vigorkow grain nie kupisz jak narazie a x-large mozesz sobie pozbierac pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...