Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy wy tez macie c9 ? po kliknieciu start pokazuje sie jakas ramka z niewiem jakimi znaczkami :P i na koncu pisze C9 za 1 razem po odpaleniu ładuje sie all ale po klinkieci start (po wpisaniu pasow i kodU) nic sie niedzieje

Opublikowano

Proszę o cierpliwość :) Serwer będzie miał 12 i 13 DG z czasem oraz wiele ciekawych rozwiązań :) Na pewno to, co zdobędziecie nie pójdzie na marne przy update degree.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

teraz zamiast c9 mam ze jest inspa niby Po odpaleniu przez bota wyskakuje : Próba połączenia nie powiodła się, ponieważ połączona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone połączenie nie powiodło się, ponieważ połączony host nie odpowiedział.

Pomoze ktos bo chcialbym pograc a nijak niemozna wbic beztytuubvi.png

Opublikowano

nam CBT (110) po update jaki był w 1 dzien OBT , zaraz pobiore i zobacze czy pomogło nic niepomogło tylko tyle ze zamiast za 1 razem inspy wyskakuje c9 dodam ze wczoraj i przedwczoraj grałem normalnie

Opublikowano

Hmm, dziwne jeśli masz Client'a w .zip, to usuń tego i wypakuj tamtego na czysto oraz zrób update.

Opublikowano

Witam chce poinformować ze jest Bug który nie dodaje expa po opływie jakiegoś czasu zabija się moby ale exp nie jest naliczany ani nie wypada nic z moba tak jak by book działał :P

Opublikowano

Zapraszam wszystko na serva !! Bardzo fajnie sie gra !! Tylko wiadmo cały czasz jest nas mało bo ok.100 ludzi.Aha i muszę pochwalić Gm-ów bo widać ze dbają o server robią róże Eventy na których można wygrac min.. Dragon flag, Globale, Padora box i wiele innych

Jak cos to zapraszam do guild i wiadomo jakos pomoc z plvl:) Pm ViTamina

Opublikowano

Serwer całkiem fajny tylko alchemia to jest masakra, strasznie zniechęca do gry. 247 elków weapon i ani razu na +4 o.O (Ciągle pali na +2 czasem się uda na +3)

Opublikowano

@UP

Z jednej strony masz rację ale z drugiej już widziałem mnóstwo D11 +5, a nawet +7.

Więc jakoś jednak się da wbić większy plus.

Dobrze, że alchemia jest x1 bo nikt nie będzie latać z +10/+12 (na razie ...).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ja wniose do tematu coś od Siebie.

Gra mi sie fajnie, mam nadzieje, że serwer dalej będzie bez lagów. Gm-ow także musze pochwalić za pomoc i różnorodne eventy za które dostajemy "Upominki ;D", tak to bym nazwał bo narazie główna wygrana to dress z IM avka.

Co do expa, faktycznie jest bug, dokładnie po 3h exp już nieleci, i to dalej niezostało naprawione, dlatego pracujcie nad bugami etc.

Alchemia nie jest zła bo juz pare itemow +5 udało sie zrobić :D Lecz niestety, ale żeby wbić +7 to trzeba mieć albo duuuuże szczęście albo conajmniej dress lucky. Żeby wbić +9 to juz pewnie premka ;D Bez adv elka ^^

Etc. Znalazłem pewne bugi, ale niewiedziałem do kogo mam sie skierować, mianowicie u chinoli jeżeli chcesz założyć thiefa trzeba sie telepnąć do miasta thief i tam kupić, tylko dlaczego jak zakładam suit to pojawia mi sie hunter? Może tylko ja mam buga. Drugim bugiem jest to, że na postaci 21lv (Trader) Nick: Wizzirdini, moge karawaną przechodzić z 1 miasta do drugiego teleportem!!! Co lepsze, gdy zarobie golda, niemoge go nikomu przekazać, więc to nawet nie jest kożystne :D

PS: Tylko na postaci Wizzirdini tak mam, na żadnej innej.

Ships

Opublikowano

No ja tez wniose cos do tematu ;)

Wbilem wczoraj sobie na server, puscilem globala for fun " Napisal bym cos , ale szkoda mi globala " i odrazu GM zaczal jechac mnie na globalach ze jestem ograniczony itd... Jezeli chodzi o sam server to mozna sobie w miare fajnie pograc, ale GM nie ogarnia w ogole, nawet w najmniejszym stopniu tego co powinien tam robic ;D...

Smoke Weed

Opublikowano

Wbilem wczoraj sobie na server, puscilem globala for fun " Napisal bym cos , ale szkoda mi globala " i odrazu GM zaczal jechac mnie na globalach ze jestem ograniczony itd... Jezeli chodzi o sam server to mozna sobie w miare fajnie pograc, ale GM nie ogarnia w ogole, nawet w najmniejszym stopniu tego co powinien tam robic ;D...

Nikt oprócz ciebie nie narzekał, to nawet dobrze. =)

Zresztą dostałeś pare kontr ze strony userów, no cóż...eventu wygrać kazdy nie może. :)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Co prawda to prawda ;D

Widziałem wczoraj tego globca i Ci powiem, że dla mnie to wyglądało jakbyś sie żalił, że nieprzeszedłeś dalej, no ale ja tu niebęde oceniać...

Poza tym ja Sam też nieprzeszedłem, ale gram 4funn

Kiedyś może wygram, ale niepodoba mi sie też, że większość na reversach no ale coż :D GL HF w następnym evencie. :D

Opublikowano

@IseeU

Nie chodzilo o event, bo po 3 reversach juz mi bylo ich szkoda to odpuscilem ;) dostalem pare kontr? Ships ( jak dobrze pamietam nick ) tylko podlizal dupe gm-owi ;) a tak to mialem spam na priv bym odpuscil bo GM to nieogar i noob ;] bym na niego nawet nie zwracal uwagi...

Smoke Weed

Opublikowano

GM Ogarniaja i to duzo,tylko czasem wchodzi taki debil i pisze globale ze mu szkoda itp(kolejny),wiec sie im nie dziwie ze tak reaguja,a oni naprawde sie staraja i to widac z eventami.Bo chodzi o gre for FUN! Pozdrawiam Ar

Opublikowano

Prosta sprawa Rorre, że jesteś dzieciakiem i napinaczem, więc cię szybko zgasiłem, co tu dużo mówić. Wiem, że bycie GM do czegoś zobowiązuje, jedną z rzeczy, które mnie obowiązuje jest wykluczanie ze społeczności gry takich dzieciaków jak ty. =)

Największą bekę miałem z twojej priv wiadomości "jesteś tutaj gmem?" po zignorowaniu ciebie zacząłeś szukać zaczepek z innymi graczami na globalach, nie toleruje takiego czegoś i cię szybko sprowadzilem na ziemię, DZIĘKUJĘ. =)

edit: napisz jeszcze, żeZygmunt i Aciddrink to multi, bo przecież tylko jedna osoba tobą zgardziła na globalu, no niestety, jesteś znany z privów i nie masz najlepszej opinii, sporo rzeczy dowiedziałem się na priv, które zostawię dla siebie, AHH TE NIESPEŁNIONE AMBICJE. x]

supremeLogo1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...