Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak... life stał 3 miesiące a stałby dłużej gdyby nie wprowadzenie 12DG i inne problemy. Serwer nie upadnie po miesiącu ... gwarantuję. Na szczęście nie każdy ma takie podejście i są ludzie którzy dotują bo to od tego zależy czy projekt się utrzyma :) Oczywiście jeśli nie starczy to dołożymy, ale umówmy się - nie jesteśmy organizacją charytatywną. Teraz pracujemy nad 12 i 13DG, na razie jednak skupimy się na dodaniu nowości do tego 11DG żeby nie było nudno ;)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Nowy członek teamu

[/b] [/center]

[/size][/font][/color][color=#FF0000][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]

[center]stiffi[/center]

[/size][/font][/color]

TIOiE.jpg

Opublikowano

Rafdzio ludzie sellaja itemy "son" tylko na wymianę(WTT) a chyba widać ze drop gold nie jest wysoki i to powiną być waluta a tak nie jest nie rozumiem tego... mi dropi 3b na 5 sonów:)

Na tym serwie jest zajebista praca i to widać Gm bardzo często widać na serwie :) Eventów mnóstwo chociażby ja na nie nie chodzę ;p

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Rofdzio a da rade zrobić żęby tablety stackowaly się po 500 nie po 20, elementy po dajmy na to 25k i lucky oraz steady stone po 20 w jeden slot?

nieudane.png

Jeśli pomogłem to możesz wdupić mi +

Opublikowano

Czas końca inspekcji nieznany, konta nie zostały usunięte, tylko wyłączone. Jeśli serwer zostanie uruchomiony do gry, to na pewno wiadomość pojawi się tutaj wcześniej.

Prosimy o cierpliwość.. :rolleyes:

Opublikowano

pracujemy nad nim, zostanie dodany gdy tylko skończymy (praca wre :D). Ta inspekcja ma na celu wykluczenie bugów, dopiero przy następnych wprowadzone zostaną nowości czy dodane kolejne rzeczy :)

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...