Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@TOPIC

niewiem z czym wy macie problem?

GŁOSUJECIE ZOSTAWIĆ D11 I ZAŁOŻYC NIEDŁUGO NEW SERV D13.

Da sie tak? wowwww.

TIOiE.jpg

• Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jestem za WIPE :) tylko zależy jak wy chcecie rozkminic ten cap 130 i jak zrobic skile i itemy :) A 2 co do tego egy już wiesz ocb ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Dobrze by bylo pozostac na 11d i dodac jakies ciekawe sposoby na zdobycie np faraon seta...na 11d wszystkie postacie sa w jakis tam sposob zbalansowane. natomiast na 12/13d to juz jest przesada z wybranymi postaciami np blader :) ma tak przekoksany dmg ze to sie w glowie nie miesci. i jeszcze do tego te podcinki i dobitki odpychanie stunowanie itd itp ;p tak wiec lepiej sie dobrze zastanowic nad tym 13d "_" dla mnie jest dobrze tak jak jest tylko dodawac stopniowo jakies nowe i ciekawe rozwiazania z tym 11d :) Pozdrawiam ;p

Opublikowano

Proszę o udzielanie odpowiedzi w ankiecie.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ja widzę, że ci ludzi w ogolę nie myślą !!! Teoria "a jedziemy 1 m/c robimy all EQ a nastepnie 13D" po co ??? jak można mieć to odrazu ?

A szczerze nie lepiej zrobić cap 120 itemy 12D z wyglądem 13D ? Bo wiemy ze skile takich postaci jak lock,warrior itp na itemy 13D nie działają a jak działają to tylko 1-2s

Opublikowano

Wtedy była masa bugów z D13. A teraz mamy praktycznie gotowe już pliki.

Serwer z D13 powstanie tak, a tak ... pytanie czy teraz czy za ... miesiąc ? Jak nie więcej.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

ZatoXX miałeś napisane OPEN Beta Test a teraz jakieś problemy ??? bylo nie gram taka moja odp :D

Odp mi ktoś na moje pytanie jak zrobicie to z skillami ?? Bo jak narazie nie wiem czy grać tu bo nie będę mógł grać WArrior/clerem na itemach 13D

Opublikowano

1. Zostawicie serwer na capie 110 - będzie przybywać graczy , może coś się rozwinie .

2. Dodacie cap 130 - połowa graczy odejdze, meybe "bum" przyciągnie rzesze ludzi .

LifeSro zaczynało gorzej, a rozwinął się z tego naprawdę dobry serwer .

Opublikowano

Skille nowe z SRO-R pózniej rzucę jakieś screeny.

D13 z Skillami sro-r i resztą przyciągna troche osób z epvp i rz

TIOiE.jpg

Opublikowano

Ale na pewno jak zostawią cap 110 to ludzi nie będzie zachęcało do gry bo to ju się zrobiło nudne :( Ja bym chciał pograć np. na takiej rozkminie jak na temple oni mieli Pro pomysł system cions i itemy 11D jako 12D i 13D to była bomba :D

Rofdzio czyli mam skile działające w pełni na itemy 13D ?

Opublikowano

nie ma skilli na 130 lvl i to jest problem ,ponieważ takie chary jak warlock i chary z force będą ssały na pvp

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Dobra to teraz ja wam powiem parę prawd:

- Pliki są bardzo dobre NIE BĘDZIE powtórki z life.

- To nie jest tak, że zmieniamy zdanie po prostu pojawiły się okoliczności sprzyjające i je wykorzystujemy.

- Szczerze wątpię w stawianie serwera drugiego czemu ? 100 osób nie jest w stanie utrzymać jednego serwera i dać fundusze na drugi. Tak oczywiście mamy własne pieniądze, ale na serwer 11DG nikt nie przyjdzie oprócz tych, którzy grali na life i znajomych. Dlatego też proponuję wipe i przejście do 13DG. Sety z 11DG i tak nic nie dadzą po przejściu na 13DG a i tak JUŻ podobno wieje nudą na 11DG...

Decyzja wciąż należy do Was :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Prycin mnie ogarnia ;p nie opłaca sie robic cap 13D bo ludzi nie mogą grac swoimi ulubionymi postaciami :(

To zrobcie 2 serwa

Nagi ja moge skonczyc i isc na innego serwa ale niech mi oddaja kase za silki

Pisało jak byk że to jest Dotacja xD

Opublikowano

No ta to mogli dac znac ze bedzie taka mozliwosc ze serw bedzie mogl zmienic sie na 13dgi to tydzien po ruszeniu serwa to bym nie kupil silkow a nie bylo nic o tym mowy

Opublikowano

Pieniądze w tej chwili w 100% idą na dedyka nie widzę tu powodów... Chodzi o to, że zawsze coś nowego a propo 13DG...

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...