Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra powiem tak Usuniecie chary ludzie odejdą ,serva nie będzie ... Albo robicie najlepiej

czyli chary zostają i wprowadzamy 13D i reszta to już mi obojętna albo jak już mówiłem wszyscy odejdą

Opublikowano

Bez ładu i bez składu, nie wiem co napisałeś, jak sprecyzujesz swoje zdanie to ci odpisze.

Jeżeli chodzi o to, że cap 110 był robiony "na teraz" to masz rację, od początku pisaliśmy, że 110 jest przejściowy i że pracujemy nad 13dg plikami, no i cieszymy się, że większość chce nowości, zresztą ci którzy ich nie chcą to zmienią zdanie, mam nadzieję ! :)

UP

Co masz na myśli ludzie odejdą ? Liczymy na sporo osób z zagranicznych for. :)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Nikt nikogo na siłę nie trzyma. Serwer z D11 i taką ilością golda i sonów na serwerze nikogo nowego nie przyciągnie.

Dlatego jesteśmy ZA wprowadzeniem D13 i małymi zmianami w Ratach (o tym później).

Jest ankieta - wy głosujecie - wy wybieracie.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@3UP

Wiesz ile przyjdzie ludzi z zagranicy? CI którzy mają zostać to zostaną.

Gdyby była możliwość dodania d13 i zostawienia charow to chyba bym tak zrobił?

TIOiE.jpg

Opublikowano

Jest 41 do 7...

Po prostu nie możemy zostawić tego tak jak teraz bo serwer umrze śmiercią naturalną. Zrobimy teraz szybki zabieg i stanie na nogi i zawsze takie zabiegi nie wszystkim się podobają.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

nie mam nic do turkow...ani do innych nacji....powaznie hcial bym zeby ten serwer dzialal dobrze,jesli macie wprowadzic 13deg to zrobcie update od dzis,bo i tak wprowadzicie,im wiecej ludzi tym lepiej

Opublikowano

ma na myśli turków, egipcjan, niemców i ktokolwiek jeszcze gra w silka. Jak patrzyłem na serwerze to wcale nie są gorzej wychowani niż niektórzy - bo trzeba być naprawdę bezczelnym żeby na publicznym czacie klnąć na GM-a...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ruszając z officialem server staje się interional przecież. :)

No i oczywiście nie dopuścimy do wyzwisk na tle rasowym, czy religijnym, dlatego radzimy się hamować.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Zal mi ludzi ktorzy bluzgaja na turkow. Bylem w Turcji. A tak sie sklada ze poznalem kilku ktorzy akurat graja w silka i jednym slowem w porownaniu do PoLaCzkUf sa zajebisci

[!!] Rasta / SkuneK [!!]

GRAM W GRE

Opublikowano

Dobra powiem tak Usuniecie chary ludzie odejdą ,serva nie będzie ... Albo robicie najlepiej

czyli chary zostają i wprowadzamy 13D i reszta to już mi obojętna albo jak już mówiłem wszyscy odejdą

Patrz i tak nic nie będziesz miał z itemów 11D więc czemu nie zacząć od nowa ;p będą mniejsze rate czyli będzie się fajniej grało

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Nie ogarniam... rofdzio w pierwszym poscie napisal "Najważniejsza informacja - konta po Open Beta nie będą usuwane !" wiec po co ludzie sie produkuja i staraja zeby do czegos dojsc jak wszystko na marne?

Opublikowano

Kurcze ... Czytaj dokładnie ... Mamy teraz dostęp do plików 13dg DZIAŁAJĄCYCH w każdym calu, bardzo dużo nowości, ale żeby to dodać musimy zrobić wipe, przecież też nam to nie jest na rękę, bo mamy świadomość, że jakaś część przestanie grać.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Nie ogarniam... rofdzio w pierwszym poscie napisal "Najważniejsza informacja - konta po Open Beta nie będą usuwane !" wiec po co ludzie sie produkuja i staraja zeby do czegos dojsc jak wszystko na marne?

Sluchaj gdyby wszedl 13dg to i tak 11dg poszedl by w npc;/ Mysle że dobre rozwiazaniem bedize zrobic Wipe i startowa w weekend z obniżonymi raatami i 13DG w weekend;] No i zareklamowac jakos server trzeeba bylo chocby na epvp*.

farah.png

Opublikowano

co do alchemy widze ze niektorzy chca jej zwiekszenia a ja pytam po co jesli na x1 juz +9 bez adv sa ? exp zmniejszyc troche mozna ale nie za duzo , co do golda to zrobcie cos z nim bo mialem 70 lv i juz 300m ... ale po co mi one skoro niemoge na nic je wydac nawet po wbiciu 101 lv poprostu nikt nic niesprzedaje za golda nie wiem jaki macie pomysl ale mozna by zrobic cos na stym Temple drop coinow z mobow za ktore mozna kupic itemki na 10/11d bo jesli wejdzie 13 to o nie bedzie ciezko a nieukrywajmy od 90 do 95-101 trzeba jakos expic a z bowem na 85 i setem mozna powiedziec npc 9dg jest to bardzo trudne . powodzenia oby szybko i sprawnie przebiegla inspa

Edge-1.png
Opublikowano

Kurcze ... Czytaj dokładnie ... Mamy teraz dostęp do plików 13dg DZIAŁAJĄCYCH w każdym calu, bardzo dużo nowości, ale żeby to dodać musimy zrobić wipe, przecież też nam to nie jest na rękę, bo mamy świadomość, że jakaś część przestanie grać.

Bez urazy, ale lifesro tez mialo dzialac i dupa. Zdobyliscie doswiadczenie i moze nauczyliscie sie czegos, ale w to nie wnikam, nie o tym chce rozmawiac. Ludzie uwierzyli w was ponownie a wy znowu dajecie ciala ;/ Graja wbijaja lvl a wy po tyg usuwacie im konta no bez jaj, nie przewidzieliscie tego gdy otwieraliscie serwer? Moze trzeba bylo poczekac i otworzyc juz z 13D. I masz racje, ze jakas czesc odejdzie, bo ja juz sie powaznie zastanawiam po waszych akcjach

Sluchaj gdyby wszedl 13dg to i tak 11dg poszedl by w npc;/ Mysle że dobre rozwiazaniem bedize zrobic Wipe i startowa w weekend z obniżonymi raatami i 13DG w weekend;] No i zareklamowac jakos server trzeeba bylo chocby na epvp*.

Mam gdzies gdzie by poszedl, nie po to gralem jak reszta, zeby znowu zaczynac od 1 lvla

Opublikowano

@UP

Zaliczyłeś faila :)

My dajemy Wam do wyboru - czy chcecie czy nie chcecie zmian.

85% jest na tak.

Więc nie wiem o co ty masz do nas pretensje ? Że proponujemy graczom zmiany ?

Większość zadecydowała - więc tak będzie.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ja jestem za rozpoczęciem wszystkiego od nowa z 13dg.

Do admina, możecie wprowadzić teleporty do każdego miasta w każdym mieście oraz np. w jangan tp do cave b1,b2,b3 i 4?

Opublikowano

@Up3

Troche w tym prawdy jest co piszesz, ale nie pamietasz co bylo na poczatku tylko "Kiedy Open" "Otwierajcie już" Otworzyli.. a teraz zwalaja wszystko na nich... Widzisz że starają się, pracuja po nocach... Bedzie dobrze, wierze w nich:D

farah.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...