Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje zeby stony mozna bylo łaczyc bo zaduzo miejsca zajmuja

Na tym polega gra ;p Wszystko nie może być łatwe a po 2 na 100% masz mbota i drop tabletów to żaden problem ! :D

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Część dzisiejszego Update:

123.jpg4.jpg5.jpg

6.jpg7.jpg8.jpg

9.jpg10.jpg

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Constantinopol - Od teraz został PVP Zone. Możesz się z kimś zmierzyć nie wychodząc z miasta:) ( Tak pomysł zaczerpnąłem z Lyssy:D)

@UP

Już prawie koniec:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

Prace idą świetnie , super sprawa z tymi kolorkami , już nie moge sie doczekać.... xD

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

Opublikowano

@UP

Mam taką nadzieje . Ponieważ czekamy tylko na akceptacje platformy i możemy ruszyć z automatycznym systemem:)

+ Zostanie dodany specjalny system eventowy . Na eventach będzie można wygrać epiny o wartośći 10-30-60 silków które doładujecie sobie sami na stronie:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

Bardzo fajnie EU ma grac bez vigorów to jakaś w ogóle masakra xD Jak ja mam toczyć pvp lub FW bez vigorów ?

Hmm dobry gracz to i bez vigorow pociagnie :-) by VIPSajanka

Opublikowano

Charapek już widzę twoja umiejętność gry !!! Eu bez vigorów to jakaś porażka nie lapiesz tego ? caly czas będzie brakowało MP i HP lol

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Chłopaki co jest serwer off czy jak bo jak próbuje się zalogować to pomimo tego że dobrze wpisuje passy piszę mi żę błedny login lub hasło WTF?

nieudane.png

Jeśli pomogłem to możesz wdupić mi +

Opublikowano

Chłopaki co jest serwer off czy jak bo jak próbuje się zalogować to pomimo tego że dobrze wpisuje passy piszę mi żę błedny login lub hasło WTF?

inspa :D i nie spinaj sie az tak :D

Opublikowano

inspekcja...

Opublikowano

Zaraz startujemy. Spokojnie.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Bez przesady... Wystartuje zaraz :) Jeśli ktoś ma możliwość to czekamy na wasze dotacje (za które dajemy silki).

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...