Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie bardzo fajnie się gra... jest spokój, wszystko tak jak trzeba.

Alchemia x1 to najlepszy pomysł i nie ma co tutaj dyskutować bo wiele jest serwerów gdzie każdy lata z niewiadomo jaką bronią i każdy się przeskakuje kto ma lepszą.

Lepsze są czasy kiedy +5 to był larytas.

• Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem po co tyle kłótni, ale myślę, że czas ją zakończyć. Jeśli chcecie się pokłócić to zapraszam na PW. Tutaj piszemy tylko opinie, propozycje, uwagi etc.

@IseeU

jedną z rzeczy, które mnie obowiązuje jest wykluczanie ze społeczności gry takich dzieciaków jak ty. =)

Myślę, że grać mogą wszyscy i wszyscy mają takie same prawa, nie faworyzujemy graczy. Nie wiem czemu Preme tak piszesz, że wykluczasz dzieci, iż powinniśmy traktować każdego tak samo, przynajmniej ja tak robię. Dziękuję i zapraszamy do gry!

@Down

Bartek7655 - Wiek: 17 lat, Dziecko, ehem... -.-, nie wiem kiedy u Ciebie się kończy faza dziecka...

Co do dzieci, to niektórzy co mają 13lat umieją się zachować lepiej niż 18lat'kowie...

Opublikowano

Powinienem podkreślić takich dzieciaków JAK TY ? Jeżeli ktos napina sytuacje na globalach, że event bez sensu, to niech nie bierze w nim udziału, bo chętni się zawsze znajdą, a użalanie się nad sobą, że nie może znaleźć tai-suia, jest po prostu szczytem.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@IseeU

Po tym jak spytalem sie czy jestes gm-em napisales " tak " i tylko tyle chcialem wiedziec. nic wiecej do ciebie nie pisalem...

Opinie jaka mam ? Pewnie obgaduja za plecami mnie tak jak kazdego z forum... Dzieciakiem nie jestem bo pewnie gram dluzej w ta gre od ciebie, i nie wiesz o mnie nic procz tego co ci Lizuski pisali na PM :) pozdro , ale z takim gm-em daleko nie zajdzie ten server ;]

Doszedlem do gildii i 3/4 gildii ma wyjebane na ciebie bo wlasnie uwaza ze ty jestes dzieciaczkiem

@Edit

Nie napinalem sytuacji , nie pisalem nic o evencie oprocz tego ze szkoda mi juz reversow na ten event ;)

Po prostu to ty szukales spiny , bo myslisz ze jak jestes gm-em to jestes jakims Bogiem...

Smoke Weed

Opublikowano

Znów napinasz sytuacje i piszesz ogólnikami, ONI, WSZYSCY. Mój komenatrz na twoje zaczepki to śmiech, niestety nic więcej z siebie nie potrafię wykaraskać na temat twojego postu.

Ja robię swoję i tyle. x]

Poza tym, nojs hipokryzja z twojej strony.

Nie odpisywałem ci na priv, bo miałem spam podczas eventu i to tyle, nie ignorowałem normalnych pytań, ale nie jestem w stanie odpisywać pięciu osobom na czym polega event. W której sytuacji się wywyższyłem? Wywyższyłbym się jakbyś dostał bana. Nikt nie dogodzi każdemu w eventach, paru osobom się podobało, innym nie, będą inne eventy, poza tym pomysły eventów możecie słać na priv, więc jak masz eventy, które lubisz i chcesz, aby były zrealizowane, to daj coś od siebie - karma.

UP

Mamy nadzieje, że już dziś. =)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@IseeU

Nadal nie rozumiesz tego ze nie chodzilo o event, tylko o to ze napisalem globala " Napisal bym cos, ale szkoda mi globala " tak jak mowilem ze for fun , bo nie wiedzialem ze ten server to taki powazny, i nie wolno sobie nawet na globalu pozartowac bo odrazu cie GM pojedzie na globalach ;/

Smoke Weed

Opublikowano

Wiem o co chodziło w tym globalu, taki paradoks, nawem zaśmiałem. :P Mój global dotyczył zagrywek na priv.

Temat:

Mamy nadzieje, że już dzisiaj ruszy donate za pomocą paypala oraz wpłatę na konto bankowe, cały czas działamy odnośnie płatności sms.=]

Down:

I po co takie zagrywki? Zaraz do tematu doda ktoś, że grał z nim i szukał burdy. Jak masz mi coś do dodania, to pisz priv.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Rorre jest spoko i burdy nie szukal nigdzie tam gdzie ja gralem:) Ale tak czytajac posty GM'a tego serwera, to widze ze wyobraznia dzialczy:P

kurwad.png
Opublikowano

Każdy następny post z tej kłótni to będzie % zamknąć buźki. Co do eventu zawsze jest tak, że nie wszystkim się podoba nie każdy może wygrać itd. NIENAWIDZĘ zachowania rodem ze szkół gdy po dostaniu 1-nki ktoś jęczy jakie to niesprawiedliwe czy tam warczy chuj wie co... Całkowity brak wychowania i zasad życia w społeczeństwie -.- Tutaj musi być pewna hierarchia żeby to się trzymało ! GM-owie są dla Was, ale są też wyżej postawieni i należy ich szanować i stosować się do poleceń. Nie mówię tu, że są Bogami i mogą wszystko... po prostu jeśli coś robią (np. event) sami to wymyślają i realizują więc jeśli się pomysł nie podoba - idziemy robić coś innego i tyle. Sprawa zamknięta.

ps. zrobimy niedługo harmonogram większych eventów na których będzie można wygrać "lepsze" nagrody. Oczywiście bez przesady sox-ów nie będzie bo nie o to tu chodzi...

Silki... będzie dziś info .

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

No ja tez wniose cos do tematu ;)

Wbilem wczoraj sobie na server, puscilem globala for fun " Napisal bym cos , ale szkoda mi globala " i odrazu GM zaczal jechac mnie na globalach ze jestem ograniczony itd... Jezeli chodzi o sam server to mozna sobie w miare fajnie pograc, ale GM nie ogarnia w ogole, nawet w najmniejszym stopniu tego co powinien tam robic ;D...

Sorka że się , wtrącę ale... Jak Napisałeś "Globala , ""Napisal bym cos , ale szkoda mi globala"" " Ale po co w ogóle go napisałeś

^^?

z Drugiej strony , GM nie powinien w ogóle odpisywać na takie coś.... no ale cóż co ja poradzę , ? otóż Zastanówcie się panowie...

Bo jeśli macie się wyzywać , itd itd itd .... to zrezygnujcie z gry , a GM powinien dostać nagane czy coś... Ja nie chce , nikogo osądzać , Tylko piszę , co sądzę o tym,

:) no z mojej strony Wszystko więc ogarnijcie się Bo to , nie ma sensu :) thx

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

To wpierw niech da ss'y jak go "jadę". Nie napisalem nic obraźliwego i nie mam nic sobie do zarzucenia. (JA)

Down:

Bezpodstawne oskarżenia się odpiera.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

To wpierw niech da ss'y jak go "jadę". Nie napisalem nic obraźliwego i nie mam nic sobie do zarzucenia. (JA)

@UP

@Przepraszam za Offtop

Kolego jak będziesz tak pisał... niech da to i to jak ma dowody itd... no to , nigdy ta kłótnia się nie skończy... ;/

Jeden musi odpuścić a jak narazie zauważyłem to , Tylko Ty masz problem.. sorry ale. już nie będę pisał tutaj :)

Życzę powodzenia w prowadzeniu serwera :)

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Panowie, proszę w takich sprawach używać prywatnej rozmowy , bo się % posypią.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Żeby nie było błędów trzeba ściągnąć clienta.

MOŻLIWOŚĆ DOTACJI OTWARTA !

Prosimy o wsparcie serwera na ratę za serwer dedykowany. Wybraliśmy bardzo wydajny dlatego też prosimy Was o wsparcie w tej pierwszej racie.

Jeśli chcecie złożyć dotację na serwer piszcie maila na adres: [email protected]

Bądź prześlijcie na paypal: [email protected]

Nagrodą za waszą pomoc będą silki dawane proporcjonalnie do waszego wsparcia:

6zł - 100 silks

30zł - 500 silks

50zł - 1000 silks

100zł - 2300 silks

200zł - 5000 silks

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Przez sms na razie nie, jedynie przelew i paypal. W sprawie danych do przelewu proszę pisać na maila. W przypadku paypal-a można po prostu przelać na podane konto i napisać dane transakcji na email.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Jak dla mnie głupotą jest stawianie servera nie będąc zabezpieczonym na góra 3/4 miesiące w przód Ale to moje zdanie które pozostawiam do dyskusji ;>

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Serwer nie upadnie - najwyżej wyłożymy parę groszy ze swojej kasy o to się nie martw.

Ale na dłuższą metę bez dotacji żaden serwer nie ma szans przetrwać.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Life nie było zabezpieczone i jakoś daliśmy radę ?

Co do sms-ów czekam na rofdzia... żeby coś ustalić

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Mam pytanie co do gold kiedy on bedzie coś znaczył ? bo widze nadal jest jak na life sro !!

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...