Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1]LCGenericName01

golun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie gdzie dropia space a card

Z Eventów z tego co pamiętam dobrze.

ubh6c.png
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

90k cashu ? o.O jak ? doładowałaś ? :D

@I jak tutaj się expi od 1 lvla,rozpiske ktoś napiszę ^^ ?

Nie doładowała... dawali cash z okazji urodzin serwera czy coś takiego. :P Za każdy miesiąc konta chyba 10k. ;x O ile dobrze pamiętam.

Rozpiska: http://www.mpcforum.pl/topic/598103-tut-jak-ogarnac-lcgenericname01/

Robiłam ją już jakiś czas temu, więc nie wiem ile się zmieniło, ale podejrzewam, że expi się podobnie z tym, że jest większy lvl cup. :P

Opublikowano

Prezent urodzinowy się dostawało, 100k cashu chyba dawali jeśli chociaż raz od początku roku się logowałeś. Tylko to dawno było, musiałbyś na ich forum sprawdzić kiedy to było.

Opublikowano

Aha,no bo ja jakiś czas temu tutaj grałem,ale jeszcze inna stronka i wgl była,a teraz to nie wiem jak ogarnąć :D ok jak wrócę do domu to ściągne i oblookam ^^. :D Dzięki za pomoc. ;)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Moniś dziękuję za rozpiskę, akurat miałam pytać gdzie expić, bo już nie pamiętam ^^

@Wie ktoś, jak można zmienić tą instalke na zipa? Bo nie mogę zainstalować, potrzebny mi zip ;< Byłby ktoś taki miły, spakował i rzucił gdzieś? Była bym baaardzo wdzięczna ;x

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hmm .. moze zagram :P Grałem chyba tu już kiedyś .. Potem przerzuciłem się na 02 ... :D

@ Ta grałem tu kiedyś ... ale cashu nie mam :<<<<

@ Mam tu 187 lvl , ale nie wiem jak z setem itd ... Jak wejde to napisze:P

@ Pobrałem i jak zainstalowałem to zainstalował sie tylko folder ss i bin ( trzy pliki s tego folderu)

56685804704469024697.png

Opublikowano

Jaki tu max lvl bo na stronie nie ma o tym zmianki?

250 I think .. Patrz na ranking .. jest sporo osób o takim i nie ma nikt większego :)

@ 100 pościk <3 ♥♥♥

56685804704469024697.png

Opublikowano

Nie. :O

to ja mam coś z kompem nie tak chyba , no cóż pobiore jeszcze raz ... Ale mi po zainstalowaniu(niby) zainstalował sie tylko folder screens :<

@ Ty zaczynasz od początku czy grałaś tam już kiedyś ?:)

56685804704469024697.png

Opublikowano

Ja tam nie miałam problemów z download ;x Nawet szybko pobrało jak na mój internet :D

Ale mi chodzi o to ,że jak pobiore to ta instalka instaluje mi tylko np folder bin a reszty nie :<<

56685804704469024697.png

Opublikowano

Ja mam 3x 250lvl i 300k cashu tam :x xD

I ban IP za 0 sec cd itemow xD beka, bo skills_ger z 0sec na all wrzucilem im na forum xDDDDDD Ip ban od Snoła.

Opublikowano

Jak tu zrobić 100% casta ? bo w wepie i helmie weszlo po 30 a w wepie nie liczy x3 :((

Acc musisz w egeha dropić na bossach ;x Chyba, z tego co pamiętam:p

Ja mam 3x 250lvl i 300k cashu tam :x xD

I ban IP za 0 sec cd itemow xD beka, bo skills_ger z 0sec na all wrzucilem im na forum xDDDDDD Ip ban od Snoła.

Chwalisz się, czy żalisz? -.-

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...