Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawy na mBotLoader->Właściwości->zakładka Zgodność->Uruchom ten program...: Windows Xp(SP3) i na dole Uruchom jako administrator xD

Mi to w każdym razie pomogło.

mylove.gif

Opublikowano

Mam mały problem ;/ Jak odpalam bota jest wszystko (ok) , ale jak chce sie zalogowac naciska (login) ale nic sie nie dzieje ; ((( W zakładce (LOG) pisze " Please update to latest botversion " O co chodzi o_O ?? Wydaje mi sie że trzeba zaktualizować bota , ale teraz pytanie "jak to zrobic" ????? ????? ????? ????? ??? ;((((

Opublikowano

Please update to latest botversion. Jeżeli nie ma aktualizacji na stronie to nie zrobisz jej niestety.

Opublikowano

Witam . Mam problem o którym ktoś tutaj wspominał ale nie uzyskał odpowiedzi . Mam zainstalowane wszystko co potrzebne , na początku miałem zwykły problem ze nie może znaleźć tego shitu dll , po zainstalowaniu tego błąd zmienił się w "aplikacja lub biblioteka DLL D:\ *** \***\MSVCR100.dll nie jest poprawnym obrazem systemu windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną" .

Proszę o pomoc...

Mam taki sam problem bot mi nie czyta chara w odnosniku Log powinno pisac ze polaczono z login server a nic nie pisz prosze o opmoc mam all zainstalowane jak w TUTku

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Co zrobic zeby pet zbieral elki bo mnie juz kur.wica bierze szukalem w tym polu zaznaczlame pickup with pet i nic kurwa nic !

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Co zrobic zeby pet zbieral elki bo mnie juz kur.wica bierze szukalem w tym polu zaznaczlame pickup with pet i nic kurwa nic !

Wpisz w okienko search elixir , wyskoczą wszystkie elki zaznacz je i kliknij prawym - wybierz opcję jakie chcesz , czyli podnosisz ty czy pet , przekładasz z peta do plecaka i z plecaka do depo.
Opublikowano

@UP

THX za info :P

Jednak wina byla po mojej stronie bot expil ale nie podnosil itemow poniewaz gdy wchodzilem w search ( te okienko ) crashowalo clienta bo nie mialem jakichs biblotek zainstalowalem i dziala ;p

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Witam.

Pytanie moje jest takie, czy ten mbot crack jest bezpieczny nie chodzi mi o konto gry tylko ogolnie o cały komputer i pliki na nim istniejace

Opublikowano

Witam.

Pytanie moje jest takie, czy ten mbot crack jest bezpieczny nie chodzi mi o konto gry tylko ogolnie o cały komputer i pliki na nim istniejace

Tak , przecież masz skany.
Opublikowano

Witam , mam mały problem , gdy włączam mbotLoader po chwili wyskakuje mi okienko z win 7 , ze przestalo dzialać , jak temu zaradzic ? : D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...