Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ja z innej beczki zapytam ;p ktoś pisał wcześniej że soxy zbiera i nie da się tego zmienić ale może ktoś jakoś sprytnie to ominął i chciałby się podzielić jak to zrobił to byłbym wdzięczny ;D

da się zmienić , wystarczy wyszukać dany item w filterze , zobaczysz , że jest od razu ustawione aby zbierał , wtedy odznacz tą opcje i zapisz , powinno działać

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

da się zmienić , wystarczy wyszukać dany item w filterze , zobaczysz , że jest od razu ustawione aby zbierał , wtedy odznacz tą opcje i zapisz , powinno działać

no właśnie tak nie jest, wyszukuję te itemki i są zaznaczone AB i nie da się tego zmienić, znaczy da się dodać np C alb D, ale usunąć A czy B już nie ;/

Opublikowano

da sie daj na itemku-drop to floor i zapisz,wtedy znikaja opcje AB

próbuje tak i niestety nic ;/ ciągle zostaje AB, ewentualnie idzie dodać opcje D i E

Opublikowano

Siemka mam problem , odpalam cracka do mbota i wyskakuje mi error:

61574617600356906647.png

Jak to naprawic ?

PS.Już naprawiłem, wystarczyło uruchomic jako administrator

Opublikowano

Ja natomiast mam taki blad: "cannot find key signature . Maybe client is packed. Packed client is not supported" Poradzicie cos?

Opublikowano

A na jakich serwerach chcecie włączyć mBota ?

Opublikowano

@up no to się dziwisz , MBOT jest tylko na pliki vSRO stare , a eroad jest na thaisro.

Opublikowano

Witam.

Mam blad a mianowicie z plikiem .dll robilem reintal win z visty na win 7 i pierwszy raz mam taki blad... zainstalowalem c++ probowalem kazdy nawet pod win xp i dalej wyskakuje blad... i nie moge sie z nim uporac... mam Win 7 ultimate 32 bitowy system operacyjny

Opublikowano

@up

spróbuj zainstalować libaryfiles , może coś da

Opublikowano

Witam.

Mam blad a mianowicie z plikiem .dll robilem reintal win z visty na win 7 i pierwszy raz mam taki blad... zainstalowalem c++ probowalem kazdy nawet pod win xp i dalej wyskakuje blad... i nie moge sie z nim uporac... mam Win 7 ultimate 32 bitowy system operacyjny

jeżeli dalej nie działa to daj znać, tez miałem taki problem i jakoś z trudem sobie poradziłem ;d

edit:

co do mojego pytanka ;p nikt nie wie jak ominąć zbieranie sox'ów?

Opublikowano

A na jakich serwerach chcecie włączyć mBota ?

Creedy pvp. Glownie to poszukuje pet filtra, a jestem pewien w 100% ze jest, bo widzialem kolesia jak malpa zbierala mu tylko tablety i stony.

Opublikowano

@up

Creedy jest na plikach black rogue , wiec mbot nie ruszy

co do petfiltera to chyba na chwile obecną nie ma , jest tylko z bota SRO KING.

Nowicjusz
Opublikowano

ja mam moze glupie pytanie :D

Czemu bot mi nie chce uzywac vigorow , zaznaczylem aby kupywa- kupuje , zaznaczylem aby uzywal vigorow wtedy , kiedy jest malo MP , nie uzywa ;/

Opublikowano

witam mam pewien problem gralem na gaia glorysro i bot smigal elegancko (c++ 2008 mam) od wczoraj wyskoczyl mi jakis blad zwiazany z c++ i ze jest nowa wercja mbota . Bot sie wlacza normalnie ale sie nie chce zalogowac, probowalem istalowac nowesze wersje c++ jak i sciagac nowego mbota i nic nie dziala... ma ktos jakis pomysl??

(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

witam mam pewien problem gralem na gaia glorysro i bot smigal elegancko (c++ 2008 mam) od wczoraj wyskoczyl mi jakis blad zwiazany z c++ i ze jest nowa wercja mbota . Bot sie wlacza normalnie ale sie nie chce zalogowac, probowalem istalowac nowesze wersje c++ jak i sciagac nowego mbota i nic nie dziala... ma ktos jakis pomysl??

(

Napisz nam jaki masz System itp. bo tak to wróżka z kart nie potrafi nic wywróżyć :) a i pytanie grałem na glorysro?? a teraz zmieniłem serwa ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

gram na glory sro gaia* system win 7 x64 do tej pory bot dzialal majac microsoft visual c++ 2008 redistributable x86 a teraz co sie popsulo.. wyskoczyl jakis blad z c++ a w bocie pokazuje ze jest nowsza wersja. Dzis wlaczylem bota to sie elegancko zalogowal i dzialal, ale wieczorem znow sie nie chcial zalogowac i nic sie nie da zrobic.. . Oczywsicie sciaglem nowsze wercje c++ co nic nie pomoglo a nowsza wersja bota nie dziala tzn tez sie nie chce zalogowac . Problemu jaki wyskoczyl z c++ wczesniej nie potrafie opisac gdyz nie bralem go wtedy zbytnio pod uwage. Poza tym jak klikam by zalogowalo ( co jest oznaczone zeby logowalo automatycznie ) wyskakuje w LOG "Invalid botaccount". Ta info. pojawia się gdy konto platne sie skonczylo, ale ja nawet go nie kupowalem, wpisalem jakies pasy od konta na gai, moim kolegom dziala bot bez zarzutu, wiec nie wiem dlaczego mi to wyskakuje. Prosze o pomoc jesli mozna

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, bot działał świetnie przez 1 dzień, następnego dnia przez przypadek odpaliłem mbot icon zamiast cracka, ale zaraz wyłączyłem programik i wszedłem przez cracka, niewiem czy to mogło się przyczynić do powstania teraz tego błedu:

mbotbloddataPUO.JPG

System: Windows Vista Home Premium Service pack 2.

Net framework 4 jest.

Uprawnienia administratora są.

Próbowałem już na każdej zgodności.

BARDZO PROSZĘ O POMOC!!! Walnę plusikiem i słowem "Dziękuję"...

Wez ktos z tym problem rozwiaz prosze ;/ ja chce juz pobocic ;D piszcie na gg albo tutaj w temacie 15797174 gg

Opublikowano

Problem z plikiem MSVCR100.dll .

Mam NF 4

C++ i te inne co były podane we wcześniejszych postach.

32x mam system.

Jakies porady?

Opublikowano

libraryfiles ?

a może zły c++ ściągnąłeś ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...