Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

WItam,

Czy wiecie jaka fajke ( opcje ) zaznaczyc , aby bot - gdy padnie ,gdy ktos go wskrzesza zeby sam wstal,musze sam klikac accept res ... jest cos takiego ?

Dzieki,

Opublikowano

A ja mianowicie mam taki problem gdy naciskam mBotloader.exe to nic sie nie dzieje za pomoc ++

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Nie mam takiego czegos otworzyc przez administratora modyfikacja xp windows

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

cannot find MSVCR100.dll o co moze chodzic w bledzie ???

Nie masz c++ już pisałem o tym , tak cięzko przeczytać inne posty?

Opublikowano

To nie działa na XP 32 bity ? Ostatnio miałem W7 i to mi działało ładnie teraz cały czas wyskakuje biblioteka chociaż mam zainstalował xDD

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Mam pytanie ciągle wyskakuje mi że muszę zrobić update gdy moi koledzy sobie na luzie latają .

Wziąłem nawet od kolegi bota i też pisze żebym update zrobił wie ktoś może o co b ?

Nawet na lapie mi nie działa ;s

Opublikowano

Witam, bot działał świetnie przez 1 dzień, następnego dnia przez przypadek odpaliłem mbot icon zamiast cracka, ale zaraz wyłączyłem programik i wszedłem przez cracka, niewiem czy to mogło się przyczynić do powstania teraz tego błedu:

mbotbloddataPUO.JPG

System: Windows Vista Home Premium Service pack 2.

Net framework 4 jest.

Uprawnienia administratora są.

Próbowałem już na każdej zgodności.

BARDZO PROSZĘ O POMOC!!! Walnę plusikiem i słowem "Dziękuję"...

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

Opublikowano

Ja natomiast mam problem z wypakowaniem cracka...po sekundzie po prostu znika i musze wypakować na nowo. Ktoś wie dlaczego?

@down

Dzięki,nie pomyślałem że dodanie do wyjątków w antywirze nic nie da .

Opublikowano

@up możliwe , że antywirus Ci usuwa , wyłącz go

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

no to tak Wczesniej mialem oplaconego Mbota smigal niesamowicie skonczyl mi sie wlasnie abonament wczoraj i 1 dzien testuje wlasnie wersje z crackiem

Po oplaceniu dziala doslownie wszystko jedyne wady to brak auto alch i brak img kodu

z crakiem Przywiesza sie nie zbiera wszystkiego a jesli juz zbiera to czasami sie zatrzymuje i zastanawia przez pare minut czy moze sobie podniesie czy moze jednak nie w platnej pobiera odrazu nie wiem jak ze sprzedawaniem ale pewnie bedzie podobnie

wnioski wracam za chwile na platna wersje bo to jedyne 5 euro miesiecznie i nie jest to jakas wygorowana cena dla kazdego :)

Opublikowano

Po ok. 10 minutach od odpalenia clienta przez bota za kazdym razem wyłącza mi silka.Wie ktoś jak temu zaradzić?

Opublikowano

Nikt nikomu w tym temacie nie pomoże , wszyscy mają wszystkich w dupie , sam sobie poradziłem - też się z wami nie podzielę tym jak to zrobiłem.

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

Opublikowano

to ja z innej beczki zapytam ;p ktoś pisał wcześniej że soxy zbiera i nie da się tego zmienić ale może ktoś jakoś sprytnie to ominął i chciałby się podzielić jak to zrobił to byłbym wdzięczny ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...