Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad (Old LifeSro) - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To nie ma być serwer typowo PVP gdzie masz SUN'y i inne pierdoły w NPC i EXP Rate x9999 ...

EXP Rate będzie x40/x50 (x80/x100 iSro) - mało ? Proszę Cię ...

Ja nie mowie zeby to byl server typowo pvp.. Jakie suny? jak jest x1 Rate sun. Pierdoly w npc? moim zdaniem powinno byc , bo takie servery gdzie nie ma pierdul sa naprawde juz nudne...

Nie mowie zeby byly Rate x9999... ale powinny zostac takie jak byly na cap 130... ( albo moze i wieksze , GLOSUJMY)

Gra na kilka dni (o ile ktoś gra 1-2h dziennie), a Boty w 2-3dni powinny mieć 110Lv.

W miare szybko sie wbija... Aczkolwiek mnie nie rajcuje bicie godzinami Mobow w Party

Nie ma co rat zwiększać bo szybko wbijesz lvl potem zrobisz set itp po chodzisz przez jakis czas na pvp i potem nuda jest i odchodzisz z serwera więc rate moim zdaniem powinny być niskie ;p

To ja sie ciebie spytam inaczej kolego. Po co wbijasz lvl? powiedz mi jaki cel masz. Chyba po to zeby potem sie pobic na Pvp , Job , War , etc... wiec chyba lepiej szybciej. Nudy nie ma jak sie jest co robic. Po wbiciu max lvla mozna bardzo duzo rzeczy ciekawych robic. sorry

Moim zdaniem powinniście troche zwiększyć te raty

Zgadzam sie z toba bezgranicznie

Chyba sobie jaja robicie, że taki sam skład jak na lfsrom, który padł po c/o 1miech ;]. W tym będzie tak samo ; ]

Ja do skladu nic nie mam , aczkolwiek tak jak mowie przeginaja z tym Exp rate... dropem , i innymi perdulami.. Na mase jest takich servererow a juz jedne LIFEsro bylo... Czas cos innego zrobic..

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

A poczytaj pierwszy post najpierw z proponowanymi ratami D13, a później komentuj to co ja napisałem - bo w tej chwili to sam sobie zaprzeczasz.

Proponowane raty D13 - x50.

Na D11 będzie najprawdopodobniej x40 albo x50 (to już rofdzio ustali).

I koniec tematu z Rate bo robi się spam.

W tej kwestii decyzja jest już podjęta (x40 / x50).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Oczywiśćie x40/x50 vsro czyli x100isro

@TOPIC

"

Chyba sobie jaja robicie, że taki sam skład jak na lfsrom, który padł po c/o 1miech ;]. W tym będzie tak samo ; ] " Najpierw popatrz na kalendarz i wylicz sobie ile miesiecy stał i popatrz na terazniejsze Polskie serwery ile stoja. I ile maja graczy. Skład na LifeSro był wystarczający . a teraz doszło 2 gm'ów

TIOiE.jpg

Opublikowano
A poczytaj pierwszy post najpierw z proponowanymi ratami D13, a później komentuj to co ja napisałem - bo w tej chwili to sam sobie zaprzeczasz.

moim zdaniem RATY powinny byc

PARTY x150

normalnie x120

i drop o wiele wiekszy

Tyle ode mnie

Opublikowano
@UP

I co w 1 dzień max lvl? Nie dzięki.

no jak grasz nalogowo 24/7 to moze i w jeden dzien .. Mi niestety czas nie pozwala na to by grac non stop wiec dla mnie takie raty byly by idealne.

Opublikowano

@UP

Trudno ... Raty x50 i tak zostanie.

Są to w miarę normalne raty jak na Private.

EDIT

Dziękujemy.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

raty sa dobrze dobrane a co do wypowiedzi Dagrasso to silk nie ma byc robiony pod twoje tylko potrzeby lecz wszystkich graczy a z tego co widze to piszesz tak jak bys tylko ty tam mial grac ...

Opublikowano

A najlepiej dajcie exp x10000 i w pt 20000, i sony 11d na start.

kral serwerlar.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano
I koniec tematu z Rate bo robi się spam.

W tej kwestii decyzja jest już podjęta (x40 / x50).

Umiejętność czytania zanika? Prosimy o nie pisanie już propozycji o zmianie rate.

Opublikowano

raty moga byc ale drop rate przydalby sie ze 150x przynajmniej a gold 70-250.... i moim zdaniem cap 130 i 120 nie jest tu potrzebny mysle ze 110 wystarrczy

Opublikowano

@up głupi pomysł dlaczego zapytasz ? a to dlatego ze np ja go bede chciał zdobyc ale jak mam wydac real kase na niego to wole go nie miec i latac z +7 bez zadnego adv , podejzewam ze wiekszosc graczy tak uwaza poniewaz ta wiekszosc to niezarabiajacy ludzie ktorzy jak juz dotuja to poprzez kupno graba/lucky avka ci co bogadsi to premka jeszcze dochodzi

Opublikowano

Nie ma takiej opcji, żeby +3 i +4 Elki były w IM. Za dużo osób latało by wtedy z +10 (+).

Opublikowano

Exp : 60x(Isro 120x)

Sp : 65x(Isro 130x)

ExpParty : 70x(Isro 140x)

Drop Item : 27x

Drop Gold : 23x

SoS Drop : 7x

SoM Drop : 5x

SuN Drop : 2x

I pare silków na start ;D

Opublikowano

Nie sadze by pierwszy lepszy ddosik byl w stanie zniszczyc server. Zbyt dlugo nad nim pracuja raczej nie popelniliby tak blachego bledu.

Ponadto poczekajcie az serwer ruszy a nie marudzicie zanim go odpalili....

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

@Seba_Stian

Raty masz podane w pierwszym poście - i nie zmieniamy ich, nie będzie darmowych silków.

Każdy kolejny post z "proponowanymi ratami" będzie traktowany jako spam.

Opublikowano

GalactiX

to była tylko propozycja...

Ale napewno zagram...

Sorka za edit posta.

Raty już mamy ustalone i tego nie zmienimy bo chcemy, żeby wbicie Lv trochę zajęło, a nie 1dzień i każdy 110Lv SON ...

Jesteśmy otwarci na nowe propozycje - które ściągną nowych graczy.

Opublikowano

@UP

Damy znać na pewno w tym temacie, a zapowiadany czas otwarcia to jutro. Co do pośpieszenia otwarcia, to nie byłbym za tym, gdyż nie wiem czy zauważyłeś na przykładzie innych serwerów, które wystartowały - jest na nich masa bugów oraz 0 zabezpieczeń. Ten serwer chcemy by nie był taki jaki inne (Na tydzień), dlatego trzeba w niego włożyć sporo czasu i dopracować do perfecto...

Opublikowano

reborny są bez sensu. Po pierwsze reborn party po 4 czy tam ilu chcesz rebornach będzie praktycznie nieśmiertelne - GF-y pozdrawiają, PvP turcy pozdrawiają, hand grinderzy pozdrawiają. Serwer będzie wydany na capie 110 w sobotę (planowane), a podczas gdy Wy będziecie na nim grać rofdzio zajmie się (podejmie próbę) capem 130 (głównie to cap 120, cap 130 nie jest tak dużym wyzwaniem i jest w sporej części gotowy)

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...