Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad (Old LifeSro) - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie.

Co wy na to żeby server ruszył z capem 110 dużo rzeczy dodanych. I dopóki nie przygotuje w 100% działającego D13 update byłby cap 110?

Jestem za tym capem 110. Jest problem z wieloma skillami 110+ a to troche czasu z pewnoscia zajmuje, naprawa chocby jednego.

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

nauka czytania się kłania.

było napisane , że register tylko on na 1h .

co do sprawy serverem , jestem za capem 110.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Ehh błąd mi wyskakuje

Microsoft Visual C++Runtim Libray

Runtime Error!

Program: D:\EyanAlphaClient\sro_client.exe

R6002

-floating point support not loaded

taki błąd mi się pojawia jak wyłączę kompa i opalam silka.Co to jest?

Odpalam*

Opublikowano

Proponuję wyeliminować kod logowania. Sam powiedziałeś, że bot będzie dozwolony, a niektóre boty kodu nie odczytują ..

i jak chłopaki powyżej, również lepiej zacząc ze 110 lvl'em ..

+ na start, paczkę reversów, scroli do wstawania i ewentualnie peta/ds na 7 dni. Pozdrawiam.

Opublikowano

Na start będą jakieś atrakcyjne rzeczy, ale bez tradeable (nawet do stoarge).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

okej . no to czekamy.. troche szkoda ze cap 110 bo szczerze jakos mi sie bardziej podobaly te bronie 13 dg no ale jak mus to mus.

Mam nadzieje ze bedzie sporo wiary gralo. no i ze wszystko bedzie dopracowane. Tylko nie robcie takiego utrudniena jak na starym LifeSro.

niech zostanie ten wiekszy exp i wiekszy Drop , niech dzialaja te vigorki.. a te adv wsumie to nie wiem czy dobry pomysl. moim zdaniem lepiej by bylo gdyby wogole zadnych ADV elkow by nie bylo hehe

Opublikowano

Dobry pomysł z tym capem bo my będziemy grali i gm będzie miał czas żeby naprawić bugi w tamtym cliencie ;D Bo na 120 są z blade wbicia zbugowane

iv0dadx4sqp7_t.jpg

Opublikowano

110 ?

Troche przereklamowane.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

Będzie Cap110 z obniżonymi Ratami, żeby wbicie Max 110Lv trochę zajęło (a nie 2-3h ... jak na tureckich Prv.).

Z czasem wprowadzimy Cap120 i Cap130 bez bugów (teraz jest ich zbyt dużo i uruchomienie serwera z D13 pozbawionym bugów zajęło by b.dużo czasu).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano
Będzie Cap110 z obniżonymi Ratami, żeby wbicie Max 110Lv trochę zajęło (a nie 2-3h ... jak na tureckich Prv.).

Z czasem wprowadzimy Cap120 i Cap130 bez bugów (teraz jest ich zbyt dużo i uruchomienie serwera z D13 pozbawionym bugów zajęło by b.dużo czasu).

Bezsens zeby obnizac raty... juz taki server mieliscie, mogli byscie teraz cos innego zrobic. chuj przeboleje ze 110 cap , ale obnizenie capu i drop to bezsens.. wole na wiekszych ratach przynajmniej szybko wbije ten lvl i moge isc sie pobawic na pvp... a na niskich ratach jest monotonne expienie.. Zauwazcie ze wlasnie na serverach z wiekszymi ratami gdzie jest FUN wiecej osob gra... wiec jak zmniejszycie raty to sorki ale sie nie pisze. preferuje wieksze raty , wiekszy drop zeby mozna bylo sie pobawic elkami , alchemia a nie monotonne zbieranie elkow i nudne expienie solo lub w pt. pfff

@EDIT

Dodam jeszcze ze oprucz tego ze bedzie to monotonne i nudne to nie kazdy ma czas na to by siedziec 24h/7 by wbic jeden lvl.. mnie dosc czesto nie ma bo mam wazniejsze sprawy na glowie niz granie, a jak mam wolny czas to wole sie pobawic , pobic na pvp niz szukac godzinami pt a potem zasypiac przy biciu mobow. Bierzcie to tez pod uwage.

Opublikowano

@UP

To nie ma być serwer typowo PVP gdzie masz SUN'y i inne pierdoły w NPC i EXP Rate x9999 ...

EXP Rate będzie x40/x50 (x80/x100 iSro) - mało ? Proszę Cię ...

Cap110 to Lv szybko się wbija - rozumiem jak byś narzekał że x50 to mało na D13 - bo to jest mało szczególnie że od 120 (skille 120Lv Max) co Lv robi Ci się większy Gap.

Ale na 110Lv - x40/x50 to jest sporo i w sam raz. Gra na kilka dni (o ile ktoś gra 1-2h dziennie), a Boty w 2-3dni powinny mieć 110Lv.

Bywalec
Opublikowano

@xxkitanaxx

Rofdzio pisał jak zrobi to będzie. Może dziś moze jutro. Napewno w tym tyg. Ale co do rato 40-50x. Ja bym zwiekszyl do 60-70.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Nie ma co rat zwiększać bo szybko wbijesz lvl potem zrobisz set itp po chodzisz przez jakis czas na pvp i potem nuda jest i odchodzisz z serwera więc rate moim zdaniem powinny być niskie ;p

A co wy na to żeby dać na przykład też na początek DS np na tydzień ?

iv0dadx4sqp7_t.jpg

Opublikowano

Chyba sobie jaja robicie, że taki sam skład jak na lfsrom, który padł po c/o 1miech ;]. W tym będzie tak samo ; ]

Opublikowano

@3,4 UP

Nie piszemy post pod postem.

@2 UP

Cytuję GalactiX'a

To nie ma być serwer typowo PVP gdzie masz SUN'y i inne pierdoły w NPC i EXP Rate x9999 ...

EXP Rate będzie x40/x50 (x80/x100 iSro) - mało ? Proszę Cię ...

Cap110 to Lv szybko się wbija - rozumiem jak byś narzekał że x50 to mało na D13 - bo to jest mało szczególnie że od 120 (skille 120Lv Max) co Lv robi Ci się większy Gap.

Ale na 110Lv - x40/x50 to jest sporo i w sam raz. Gra na kilka dni (o ile ktoś gra 1-2h dziennie), a Boty w 2-3dni powinny mieć 110Lv.

@UP

Co, zły serwer był? Według mnie bardzo dobry, był ponad 3 miesiące, Team był idealny, doszły do tego 2 osoby...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...