Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad (Old LifeSro) - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie mozesz robic cale zycie, ale jak piszesz kolo 18, potem ze "zaspales" to juz widac:) Informowac tez nalezy, tak mnie wychowano nie wiem jak was:)

kurwad.png
Opublikowano

Czyli zaspales=olales.. omg tards. Przepraszam ze bluzgam mamo:) Robcie jak uwazacie:) To wasz projekt

kurwad.png
Opublikowano

Orianna czepiasz się jakbyś Ty był człowiekiem idealnym jesteśmy omylni.

Nie potrzebna agresja i wyrzucanie tego że zaspał skoro ciężko pracował to zaspał...

Maskę zdejmij, obcego nie udawaj

Muzykę badaj - nie śpij, dawaj, wstawaj

To ludzi łączy, dopiero zaczyna nie kończy

Życie dobre chwile sączyć, chodź do nas dołączyć.

Maskę porzuć, obcego nie udawaj

Spróbuj muzę poczuć, się nie poddawaj, wstawaj

To ludzi łączy, zaczyna nie kończy

Dobre chwile sączyć chodź do nas dołączyć.

Opublikowano

Client będzie dostępny do pobrania prosto z serwera (= max transfer).

Koniec tego FlameWaru panowie.

Jak macie jakieś problemy to zapraszam na PW.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@TOPIC

POPRAWIAM rejestracje coś jest nie tak;)

@Orianna ,Arianna niewiem jaki masz nick

Olałem? spałem tylko 2h pózniej o 17 położyłem się na moment i zaspałem OMFG niestety ty niemasz takich problemów....

TIOiE.jpg

Opublikowano

Nie czepiam sie, tylko pisze co sadze, bo mysle ze to jest zle i jak ogarna to pewnie pomoze, oczywiscie moge sie mylic jak to ujales:) Chce pomoc, a krytyka podobno leczy:)

kurwad.png
Opublikowano

Nie działa bo błąd w skypcie jest. Zaraz rofdzio___ naprawi.

Spokojnie ......

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ludzie cierpliwości... moglibyście go krytykować jak by to był official.. tyle że to jest BETA, nie wszystko jest dokładnie dopracowane.

Po to jest beta aby pozbyć się wszystkich bugów.. teraz jest naprawiany REG jak naprawi to logiczne jest to że tutaj nas o tym poinformuje.

Po co spamować niepotrzebnymi postami i dostawać niepotrzebnie warny. Cierpliwości... ponoć cierpliwość popłaca więc czekajmy.

Opublikowano

@WhyICantBeBald

Daruj sobie uwagi do innych, sam dopiero co stękałeś... Irytują mnie tacy ludzie...

A mnie irytuje już ten flamewar ...

Warn.

Opublikowano

po domysłach wydaje mi się że download page będzie wyglądać tak

http://94.23.244.222:8080/download.php

btw. rofdzio mógłbyś zapodać parametry dedyka i jego umiejscowienie

@Down

CZYTAJCIE posty... napisał przecież że za 30min prawdopodobnie będzie klient.. podkreśliłem prawdopodobnie żebyście się znów nie kłócili że się nie wywiązał z umową !

Opublikowano

PS. już sie zabieram za Clienta do 30 minut powinien być

czytajcie posty.

#edit

trolol 3 osoby prawie w tym samym czasie / sorki za spam :q ;<

//Hehe ale zgranie panowie ... Gratki ^^

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...