Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad (Old LifeSro) - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdy ja gralem nie bylo beta testow bylo open i sam z rofdziem gadalem na temat silkow po tym jak dolaczylem do gildi iksiaka dostalem wszystko co chcialem kupic za silki czyli 2x avatar z wybranymi acc jeden mial byc dla mnie drugi dla mojej kobiety ktora miala grac wraz ze mna

valenar mniejmy nadzieje ze bedzie to wypal bo cap 110 to przepiekna sprawa

@Marteczka

Nie wymyślaj bajek proszę ...

rofdzio rozdawał itemki ? Haha rozwaliłeś/aś system właśnie. Totalny Fail.

Jedyna osoba jaka dostała Free Silk Items był _Kaprol_ - wtedy jeszcze normalny gracz (nie GM) za utworzenie strony i pomoc przy serwerze.

I dostał on za to Avatar + Grab Pet 28Days.

@Up - Cenzor

Nie

jeśli tak mowie ze dostałem avatary od gildi to tak jest żałuje ze nierobiłem skrenow jak iksiak pisal do mnie słowa "Tylko Cicho Na temat tego co dostales od nas " a co do twojego posta rofdzio ja niemowilem ze konkretnie ty rozdawales itemy powiedzialem ze ktos mial dostep do konta gm po tym co teraz galactix napisal wnioskuje ze to mogly byc pasy do konta kaprola(skoro dostal gm) zreszta tak jak tam pisałem życze Powodzenia w Projekcie Fusion Road

Opublikowano

Siema moze juz bylo ale serio nie chce mi sie szukac tego na pozostalych 24 stronach tematu a chodzi mi o Job system czy bedzie dzialal prawidlowo czy bedzie ,,obciety " i nie bedzie dzialal w 100 jak np na eroad z gory thx za odpowiedz

Opublikowano

jeśli tak mowie ze dostałem avatary od gildi to tak jest żałuje ze nierobiłem skrenow jak iksiak pisal do mnie słowa "Tylko Cicho Na temat tego co dostales od nas " a co do twojego posta rofdzio ja niemowilem ze konkretnie ty rozdawales itemy powiedzialem ze ktos mial dostep do konta gm po tym co teraz galactix napisal wnioskuje ze to mogly byc pasy do konta kaprola(skoro dostal gm) zreszta tak jak tam pisałem życze Powodzenia w Projekcie Fusion Road

Wez sie czlowieku ogarnij( Xinu zapewne ;P ) ja nie mowie ze nie dostales zadnych itemow od nas, ale to byly normalnie kupowane itemy (przeze mnie dokladniej) wiec jak nie wiesz o co chodzilo w temacie to zamknij jadaczke i zapomnij o LifeSRO, bo to juz przeszlosc...

Opublikowano

[screen] Start Items : DKProject - Upload System - CLICK HERE

ALL ITEMS - NO TRADEABLE !

Grab Pet 3 Days > 1 unit

100% EXP Helper > 2 units

Inventory Expansion > 1 unit

Storage Expansion > 1 unit

Ostrich > 50 units

+5 STR Scroll > 10 units

+5 INT Scroll > 10 units

+2000 HP Scroll > 10 units

+2000 MP Scroll > 10 units

XL HP Potion > 500 units

XL MP Potion > 500 units

Speed Scroll > 10 units

Reverse Scroll > 20 units

Devil Spirit Grade B Male 7 Days> 1 unit

Devil Spirit Grade B Female 7 Days > 1 unit

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@TOPIC

Niektóre itemy takie jak ostrich są tradeable. Itemy jak 3dniowy pet nie posiadają jak ten z IM pet 28D 5 stron.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Sprawa odnosnie Lifesro-rozdawanie itemów z konta gmowskiego.Bujdaaaaaaaaaaaaaaaa. Kto kupował cokolwiek z IM jakoś 5dni przed tym jak server padł, wie, że był bug w IM i nie pobierało silków za zakupione itemy z IM, także żadnego konta gmowskiego nie było. x]

supremeLogo1.gif

Opublikowano

No zestawik idealny, teraz prosba do swer wyzszych ( Ludzi ).

NAMAWIAC ZNAJOMYCH I ZNAJOMYCH SWOICH ZNAJOMYCH ZEBY GRALI, REKLAMOWAC SERVER !

moim zdaniem, zeby server sie utrzymal trzeba nam ok. 600 osob online.

Powodzenia dla teamu, który stworzyl ten server!

PS. Kiedy bedzie stronka ?

Opublikowano

Zamykam temat do godziny 21.

@UP

Ceny takie jak zawsze.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...