Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad (Old LifeSro) - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Shaitan48

Przestało Ci ściągać? Polecam program IDM, maksymalna prędkość oraz możliwość Pauzowania oraz Wznowienia plików.

@Down

Serwer OFF.

Opublikowano

no to zobaczymy jak to bedzie , u mnie jest launcher , wyskauje start , potem logo a potemm mignie cos i dalej nie wchodzi do logowania. inny server chodzi bez problemu

Opublikowano

@Sha4ke na co Ci pt jak masz 130 lvl na start ;d ?

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Tak pobić zobaczyć czy all działa . Crashe i jeszcze raz crashe clienta . Kupuje coś z IM i crash . Jak będziecie mogli dodajcie obrazki do avków . Bo No Image nie wygląda za ladnie .

EDIT@Wam się też nie zapisuje rodziałka gry , dźwięki Off / ON ?

Opublikowano

EDIT@Wam się też nie zapisuje rodziałka gry , dźwięki Off / ON ?

zrób folder "setting" w folderze z silkiem.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

OK jestem w grze .. Wiec tak .. Emblematy cos nie dzialaja w guild . jest cale biale . no i jeszcze mogli byscie dodac z Hotan teleport do Jangan . i SERCA do kupienia. bo dodalem niechcaco MASTERY 121 i teraz mam zdupiona postac. bo w warku mam 121 a w cler 119.. A serca by sie przydaly. Wiem ze to Beta , ale tylko mowie , wiec spokojnie

Opublikowano

@2xup

Rofdzio ikony są, poprostu jest crash i wyskakuję okienko o wysłaniu błedu do joymax bla, bla, bla.Drugi "błąd" bardziej kosmetyczny niż utrudniający gre to że po update wyskakuję błąd że nie wyszukuje silkroad.exe i trzeba ponownie odpalać launchera.

Opublikowano

Tak to było za free a najprawdopodobniej pytales sie mnie juz w grze... nic sie nie przejmuj jezeli chcesz wydac kase na gre to mozesz zlozyc dotacje...

Nic ci do rachunku albo jakkolwiek inaczej nie przyjdzie... nie martw sie to sa beta testy masz all za free zeby sprawdzic jakie sa bugi itp...

Opublikowano

Mam do was pytanie.

Co wy na to żeby server ruszył z capem 110 dużo rzeczy dodanych. I dopóki nie przygotuje w 100% działającego D13 update byłby cap 110?

TIOiE.jpg

Opublikowano

@UP

120 Też narazie ma mase bugów.

Tak to zamknął bym CBT zrobił w 3 dni Rzeczy które chce zrobić . Dodał Avatary etc etc . i ponownie ruszył z CBT dla mpc na capie 110

TIOiE.jpg

Opublikowano

@rofdzio___

Niech ruszy z capem 110 bd miał czas na pracę nad resztą, a ludzie prawie wbiją 110 podfarmią trochę, chyba nawet bd lepiej niż od razu 130 ;]

Opublikowano

Ja nawet proponuję 100 cap . Nie wiem czy jesteście w stanie , ale 100cap byłby najlepszy . Dodalibyście tp do b1/b2/b3 etc. Dużo lepiej się gra od alexandrii już tylko gorzej . Ludzie to tylko moja opinia , rofdzio zastanówcie się.

Opublikowano

skoro tak sytuacja wyglada to proponowal bym tak.

110 lvl cap narazie , potem sie zmieni na 130. Tyle ze exp zeby zostal taki sam , i zeby nie trzeba bylo tak bardzo farmic.

w npc dodaj Vigorki , te adv elki Mozesz zostawic , dropa bym zwiekszyl , skoro alchemia x1

Avatary beda te same co teraz? czy jak to bedzie?

no i trzeba bedzie podreklamowac konkretnie tego serva.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...