Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad (Old LifeSro) - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

No i co z tego ze nie kazdy ma szybkiego neta? Ci co maja to juz beda na serwie i beda wykonywac swoje zadanie.. Ci co mają wolnego neta dołącza pozniej.. myśle ze to nie zaden problem co nie?

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwsze warny za spam już rozdałem ... ktoś jeszcze chce ?

To jest CBT więc nie ma znaczenia, o której serwer Open.

Na officialu Client będzie pewnie z 12-24h wcześniej wstawiony.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

CBT Przesuwam na Jutro godziny popołudniowe . Możliwe że jescze wyrobie się dziś to poinformuje.

Rejestracja BĘDZIE OTWARTA OD 17 DO 18

TIOiE.jpg

Opublikowano

juz mam konto

Ale my będziemy więcej pisać ;d

po co spamujecie na ten temat ? zaraz 20 osób następnych napisze "ja też mam konto" po co to ? =.=
iv0dadx4sqp7_t.jpg

Opublikowano

po co spamujecie na ten temat ? zaraz 20 osób następnych napisze "ja też mam konto" po co to ? =.=

@UP

są Tutaj Moderatorzy "Niech kick dadzą za spam..." jaki to problem ?

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Mam taki pomysl jesli reg dzila to zamknijcie temat do otwarcia servera bo robi sie spam 2 strony przeczytalem a tylko 1 post byl z sensem napisany chodzi o ten kiedy server bedzie otwarty itp unikniecie spamu i zbednych 2 stron gdzie ludzie pisza o "pt " "mam konto" szkoda ze nie dzis" itd itp a jesli reg przestanie dzialac za 1h to znow sie zacznie czemu off gdzie mozna sie zarejstrowac i od nowa

Opublikowano

Zamykam - będzie jakieś nowe info to otworzę.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@UP

Ogólnie kont jest 70

Ktoś sobie strzelił 12 jak widzę.

Reg bedzie otwarty za niedługo na 10 minut! czekajcie

TIOiE.jpg

Opublikowano

A ten... co z tym clientem z Bety, pewnie na nim crashe bedą? Server teraz Otwarty bo widze ze aktualizacja się robi>?:]

Edit: 2% w ciągu 5-7minut -.0

Edit2: 6% w ciągu 10minut szybciej ściagne nowego clienta niż ta aktualizacja się zrobi -.0

farah.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...