Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad (Old LifeSro) - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co do clienta ? Czy bedzie wymagane pobranie calego clienta , ktory podadza ? Czy tez istnieje mozliwosc pobrania innego clienta o podobnych specyfikacjach a potem podmiana jedynie media ? Pytam sie , gdyz szybkosc mojego pobierania jest tragiczna ^.-

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy kolejny post typu "Dlaczego nie ma jeszcze clienta" itp będzie nagradzany warnem za spam.

Będzie to będzie ... na razie nie ma. Rofdzio kończy stronkę i zabawę z plikami. Niedługo powinny pojawić się linki.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@up zapewne tylko beta.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Tak tak ale im więcej na becie tym lepiej dla serwera więcej bugów i innych niedociągnięć wyjdzie na jaw.

Maskę zdejmij, obcego nie udawaj

Muzykę badaj - nie śpij, dawaj, wstawaj

To ludzi łączy, dopiero zaczyna nie kończy

Życie dobre chwile sączyć, chodź do nas dołączyć.

Maskę porzuć, obcego nie udawaj

Spróbuj muzę poczuć, się nie poddawaj, wstawaj

To ludzi łączy, zaczyna nie kończy

Dobre chwile sączyć chodź do nas dołączyć.

Opublikowano

Serwer Team Speak

Adres: ts3.ts-poland.pl

Room: 656 | Silkroad - FusionRoad

Hasło: silkroad

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie z Tym public ts to troszkę niewygodna sprawa. Nie chcę się tu reklamować ale podawałem rofdzio'wi ts wiec jeśli będzie taka potrzeba to on zaprezentuje adres.

Maskę zdejmij, obcego nie udawaj

Muzykę badaj - nie śpij, dawaj, wstawaj

To ludzi łączy, dopiero zaczyna nie kończy

Życie dobre chwile sączyć, chodź do nas dołączyć.

Maskę porzuć, obcego nie udawaj

Spróbuj muzę poczuć, się nie poddawaj, wstawaj

To ludzi łączy, zaczyna nie kończy

Dobre chwile sączyć chodź do nas dołączyć.

Opublikowano

TeamSpeak'a załatwiałem z Valenarem.

Ten adres co podałem jest oficjalnym na chwilę obecną.

Opublikowano

może tak zamknąć temat do czasu startu bety? GalactiX ma moda więc otworzy po starcie, unikniemy niepotrzebnego spamu "kiedy otwarcie" itp

Opublikowano

Zaspałem troszeczke...

Już wam daje link do rega. narazie się zarejestrujecie REG będzie aż przez 1h

za 30minut-1h powinien być client.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Rozumiem, warny leca, ale jakby co to wywiazujcie sie z terminow, bo skoro sobie olewacie graczy to ciezko wam bedzie, byc odpowiedzialnym to chyba podstawa w zarzadzaniu:)

kurwad.png
Opublikowano

Wydaje mi się, że jednak ogarnianie serwera to nie banalna sprawa i wywiązywanie się z terminów może być dość skomplikowane...

Opublikowano

warny... ciekawe za co. rafdzio napisal ze zaraz da linka i jakos go nie widac.. ale wiesz gx musi pokazac swoja niby władze

jest napisane "juz wam daje linka" czyli chyba czas terazniejszy a wiec teraz

Opublikowano

@Orianna

Ale to są dopiero Beta Testy, a nie official.

Skoro wiemy, że są jakieś bugi to lepiej od razu je wyeliminować tak ?

Zaraz będzie rejestracja i download ... spokojnie.

@WhyICantBeBald

Jako Moderator mam obowiązki i taki posty jak ten karpustanek1 zaliczają się do spamu więc automatycznie warn.

W przeciwnym razie ja mam później problemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...