Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad (Old LifeSro) - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja na 4x 3,6 AMD , 8 GB patriot, grafie 1gb (128 bit) odpalilem 25 charow w CL... i dopiero mialem polowe zajetych zasobow.... wiecej mi sie nie chcialo kont robic.

Co to za Karta graficzna ??? i jaka ma pamiec dokładnie bo z tego co wiem to najważniejsza jest karta po odpalenu ogromnej ilości pisze mi Karta graficzna zaczyna nie wyrabiać

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Co to za Karta graficzna ??? i jaka ma pamiec dokładnie bo z tego co wiem to najważniejsza jest karta po odpalenu ogromnej ilości pisze mi Karta graficzna zaczyna nie wyrabiać

geforce gt 430.

Opublikowano

czyli jak mozna to zwiekszyc. przez 15 min mialem 400-500 kB/s teraz mam od 30 min. 30 kB/s

[!!] Rasta / SkuneK [!!]

GRAM W GRE

Opublikowano

Panowie UP, którzy urządzili sobie dyskusje o botach ... zapraszam do tematu z SBotem.

Kolejny taki post tutaj uznam za spam.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ale po co z torrentów pobieracie?

Weźcie z tego linku gdzie trzeba dać użytkownika client i tyle.

Opublikowano

@TOPIC

Server Ruszył!

Wszyscy którzy stworzą char. Proszeni są o przybycie do Jangan na South Gate tam dostaniecie od [GM] Supreme , [GM] Concrete Sety SON +5

Następnie wyruszacie w świat;) Nie dostaniecie Silków ponieważ jestem w 100% pewien że IM działa musze jescze tylko zmienić ceny avków;]

TIOiE.jpg

Opublikowano

A czy te osoby moga jakos udospetniac download na tym torrencie ?

mam 23% na torrencie.. A ze zwyklego linku pobiera mi sie 120 kB/s :/

Wiec nie oplaca mi sie teraz zmieniac downloadu

Mam nadzieje ze jak sie wbije pozniej to tez sie dostanie seta :]

[!!] Rasta / SkuneK [!!]

GRAM W GRE

Opublikowano

@TOPIC

Server Ruszył!

Wszyscy którzy stworzą char. Proszeni są o przybycie do Jangan na South Gate tam dostaniecie od [GM] Supreme , [GM] Concrete Sety SON +5

Następnie wyruszacie w świat;) Nie dostaniecie Silków ponieważ jestem w 100% pewien że IM działa musze jescze tylko zmienić ceny avków;]

A ten kto sie spózni (bo ja jeszcze sciągam clienta jeszcze 10min) to tez dostanie set itp?

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

Opublikowano

wszysgtko pieknie tylk oczemu mi passy nie dzialaja ? rejestrowalem sie wczoraj jakos o 17.15

Odkrywca
Opublikowano

od 17 do 18 miala byc rejestracja otwarta, dnia dzisiejszego, a jest zamknieta. Da sie cos zrobic?

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...