Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad (Old LifeSro) - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

silki sa na kontach ktore zostaly zrobione dzis po 18 przynajmniej u mnie , bronie / set sie dodaje pare malych bugow o ktorych pisalem do galaxy grze ale tak to dobrze sie gra

Opublikowano

Widać ludzie szybko zapomnieli , szczególnie ci , którzy stracili krocie pieniędzy na Lifesro . A administracja serwera zwinąła swój cyrk , spier...ła po czym wróciła pod inną nazwą . Ciekawe czy historia się powtórzy ...

Opublikowano

@2UP

Spierdalała? Wróciliśmy pod inną nazwą ale nie pod innymi nickami .

@TOPIC

nie będzie mnie już w grze

TIOiE.jpg

Opublikowano

Czekam kiedy serwer ruszy normalnie , grałem trochę na lifesro i nieźle się zapowiadał zobaczymy co wam teraz wyjdzie z tego.

Co do kupna silków nikt nikogo nie zmuszał a teraz mają żale ( sam kupiłem na lifesro ale grając na privatach nie należy oczekiwać że będzie to tak stabilne i trwałe jak sro ).

Rofdzio Tobie ta mała przerwa chyba pomogła bo teraz nie widać abyś nadużywał wulgaryzmów wobec graczy nawet jeśli Cię prowokują.

Życzę wam powodzenia w nowym projekcie.

Możecie podać przybliżony czas startu serwera?

Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi.

- Richard Carlson

Opublikowano

@UP

OBT 1-3 Dni

Po OBT nie zostaną chary usunięte.Ale na CBT rekord to 42 osoby . w CBT do tej pory uczestniczyło 94osoby. Ładnie;)

@TOPIC

Spadam spać jutro szkoła;)

TIOiE.jpg

Opublikowano

Co do serwera mam pytanie - czy bedzie mozliwosc dodania na start 100 % moving scrolli oraz grabpeta 3dni/tydzien ?

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

@UP

OBT 1-3 Dni

Po OBT nie zostaną chary usunięte.Ale na CBT rekord to 42 osoby . w CBT do tej pory uczestniczyło 94osoby. Ładnie;)

Nie odp na pytanie xDD OCB z tym CBT i OBT ??? kiedy bedzie open beta i z jakiej okazji postacie maja zostać ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

CBT - Closed Beta Test, trwają teraz i będą trwać przez 1-3 dni (Zależy jak szybko wychwycimy wszystkie bugi).

OBT - Open Beta Test, będą po CBT, w których będziecie mogli normalnie grać, tzn. Zaczynając od 1lvl'a... Na OBT i po OBT postacie nie będą usuwane (Na officialu będziecie mogli grać tymi samymi charami, co na OBT).

Myślę, że wyjaśniłem dokładnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...