Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Seat,

szkoda ludzi, którzy nie potrafią pogodzić się z tym, że zostali zbanowani za oszustwa i przekręty na serwerze. Niech idzie do szczura na ravie pakować w isa i napierdalać na wh, na którym to serwerze pełno EQ "waszego navicata". A po drugie tam nie ma żadnego bugu na Peleryny Męstwa, bo już na forum administracja pisała, że jedna peleryna jest liczona jako 20, dlatego debil rozdziela po 19 peleryn nie wiedząc czemu...? I oczywiście bug dla topki, widać, że ziomek z topki, pozdro elo elo.

A teraz już tak na poważnie to szkoda słów na takie filmiki z konta z 3 postami i screenami z przed 3 lat. :)

Akurat mi się dobrze gra na Balmorze i nie ma co ale jednak pomagają dość często na TS, bo niestety na innych serwerach w ogóle do dziś nie otrzymałem żadnej informacji, pomocy czy czegokolwiek.. (nie wszędzie ale w 90% przypadków)

Edytowane przez Nigahiga

50596142255057180250.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

@1361622928-U485574.pngAvalone3k dodał taki film: https://www.youtube.com/watch?v=ezIqTXavq2Q chyba warto oblookać.

Dowody na to że fubu sprzedawał bryłki są, ale chciałbym dowody na to o czym mówił autor filmu tzn na to że mu kazał sobie delikatnie mówiąc pójść. Prawda prawdą że fubu nie ma czystych rączek ale nie otwiera drugiego serwera który jest taki sam  tylko troche utrudniony i bardziej pod is. Tak jak lubiłem isamu to będe musiał przestać, przesada płacić o ile dobrze mi wiadomo 100zł+ za peta w is, już nawet gf tak nie zdziera kasy z ludzi. Warto wspomnieć też o tym że fubu zaczyna się troche poprawiać w stosunku do tego co kiedyś było. Balmorke osobiście polecam bo jak dla mnie najlepszy hard w polsce tylko mogliby się postarać o powrót graczy na s1. Chętnie bym grał ale rynek troche podupadł, ciężko sprzedać jak i kupić. Aha i nie jestem żadnym fanem fubu, taka jest po prostu moja opinia. 

Edytowane przez TaaaZoooR
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktoś może nowe informację o starcie s2?

Nie ma żadnego info na ten temat. Póki co Fubu nic nie wrzucić na fb, bądź yt.

Opublikowano

Nie ma żadnego info na ten temat. Póki co Fubu nic nie wrzucić na fb, bądź yt.

mylisz się na fb była stronka serwera s2

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

To była strona nowego projektu a nie s2.

może tak może nie nie wiadomo

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano (edytowane)

@1361622928-U485574.pngAvalone3k dodał taki film: https://www.youtube.com/watch?v=ezIqTXavq2Q chyba warto oblookać.

Gówno a nie dowód. To, że miał bryły w EQ to nie oznacza, że nimi handlował. Po prostu fubu go olał i on się postanowił na nim zemścić dlatego tak się zdemoralizował i dodał owe dowody, które i tak na 100% nie zadziałają na szkodę serwera. 

Czekam na s2, może być ciekawie ;) 

Edytowane przez GordOnix ;)

xD 

Opublikowano

Tyle że nie będzie to ta sama balmora, tylko w ogóle inny serwer Easy.

Sa to slowa FuBu z jego oficjalnego fb.

" Cześć,

pracujemy nad nowym serwerem, będzie to s2 ale bardzo inny, różniący się od balmorki s1. MAcie jakieś pomysły? typ hard dalej nie powiem ;p "

sygnatura2lg.png
Opublikowano

Dużo ludzi czeka na start s2 w tym ja. jeśli macie może więcej nformacji na temat s2 to podajcie linka.

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

Dużo ludzi czeka na start s2 w tym ja. jeśli macie może więcej nformacji na temat s2 to podajcie linka.

Start przewidziany jest na listopad. Więcej info będzie pewnie wkrótce.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Grałem kiedyś na Balmorce, nieźle było.

Widzę, że teraz sporo szumu na temat s2. Co by tu dużo mówić, jest ciekawie i jeśli wystartuje to możliwe, że tam zawitam. Chciałbym zagrać na takim totalnym hardzie, zero łatwizny. Mam nadzieję, że to chociaż w najmniejszym stopniu spełni moje oczekiwania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...