Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@up Nie grasz tam nie wiesz jak tam jest wiec sie nie wypowiadaj proste!

Ps. Takich ludzi powinno sie karac warnem

Pozatym co ja bede pisal z jakims dzieciakiem powatarzajacym cos czego nie rozumie w kolko? skoro twoja wartosc merytoryczna wypowiedzi jest nizej mojego poziomu? takze Dowidzenia.

Edytowane przez xVolturix
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hue hue ale zes mi wrzucil wiesz? normalnie mnie lacze wyprzedzaja az haha

idz sprzedawaj brylki z fubu na allegro > jak sol macz

Co do serwera Gimbusy i zlodzieje

jesli nie trollujesz to radze ci wejsc na balmore i porownac sobie kulutre ludzi ktorzy tam graja (procz tych co stoja w m1 i spamuja ludziom by jebali fubu) a innych popularnych serwerow.

@top serwer polecam ze wzgledu na technika.

Opublikowano

no ty sie przyjrzałes faktycznie prosze analityka

iqprk1.jpg

suby z ameryki no smiesznie w chuj

Serwera nie polecam administracja chujowa

Chuj mnie obchodzi skąd te suby są kupowane, dla pizdy jebłem, że z ameryki za dolary, mało jest możliwości nabycia?

A Ty wszystko łykasz jak młody pelikan...

50596142255057180250.png

Opublikowano (edytowane)

Zagrałem na Balmorze może z tydzień, serwer fajny, ale po czasie się nudzi. xxx

Edytowane przez Zarax
Na forum obowiązuje zakaz wymiany/oddawania rzeczy.
Opublikowano

Teraz komentarze to 90% namolnych debili uznających isamu za bóstwo (Istote większą od Jezusa). Ja pierdole i fubu i isamu i małysza. isamu sam kupuje suby (CO widać naprawde nie kryjcie go, bo chuja wam to da), admin panel i inne sprawy. Fubu robił przekręty na balmorze (teraz chuj wie czy dalej robi) małysz to samo. Balmore jako serwer polecam, bo bambus to genialny technik, robi świetne eventy jak i questy. Co do jednak rozgrywki nie polecam no ze względu na fubu wiadomo z jakiego powodu.

­graphic.png

Opublikowano

Polecam , był to jedyny serwer na którym się się zajebiscie grało , klimat jak za starych czasów , do fubu osobicie nic nie mam bo oglądam go od 5lat , to ze robił przekręty się nie dzwie (każdy robi) tak wasz isamu krUl też robi :) jak i reszta teamu pompa team. (isamu się sprzedał i tyle oglądałem go za czasów kanału "isamuakajb" większość nie znala tego kanału) :) fubu człowiek jak człowiek zawsze jest tak ze jak ktoś chce pomoc 2 osobie ta 1 cierpi bardziej . Bambusem najlepszy technik bije wszystkich na głowę razem z epvp

Opublikowano

Póki co jak tak patrze na rynek prywatnych serwer (a widze, że fubu już ogarnął dupe) to jedyny sensowny serwer.

­graphic.png

Opublikowano

Gnypku , może i ogarnol ale niendupy tylko jaja ponieważ la teraz wyjebane w graczy metina wstawia diablo :) nie dziwie się bo przez dzieciaków (nowa era weszła) hejtowali go a tak naprawdę fubu w czasach 2010r . Był w cipke spoko . Dzieci które grają w metina rok/dwa gowno wiedza o tej grze tal naprawdę nic . Gracze 2007/10 znają jego historie

Opublikowano

UP a poco komu jego historia? jak ja w metka zaczynalem gre wczesniej niz on.A to ze w metku jest 0 to kazdy wie kawal,,,,reszte,,,,,,!!!

Opublikowano (edytowane)

Gnypku , może i ogarnol ale niendupy tylko jaja ponieważ la teraz wyjebane w graczy metina wstawia diablo :) nie dziwie się bo przez dzieciaków (nowa era weszła) hejtowali go a tak naprawdę fubu w czasach 2010r . Był w cipke spoko . Dzieci które grają w metina rok/dwa gowno wiedza o tej grze tal naprawdę nic . Gracze 2007/10 znają jego historie

Ja gram w Metina od 2008r. O fubu wiem dość sporo, bo moderowałem jego forum i wiedziałem też co on robi na Balmorze (rozmawiałem z typami z topki, także z MakYsem). Na ravi nie widze sensu grania bo to jest gówno jak dla mnie już bym wolał grać na PL'u na którym mi sie nie chce :) po za tym oni tak niby "odkrywają" prawdę a tak naprawdę to każdy robi przekręty bo w tym kraju inaczej sie nie da. Chcą się nachapać to co? Nie wolno im? Jak dla mnie fubu źle zrobił, że ojebał (ponoć) małysza, ale z resztą to było do przewidzenia. ;)

UP a poco komu jego historia? jak ja w metka zaczynalem gre wczesniej niz on.A to ze w metku jest 0 to kazdy wie kawal,,,,reszte,,,,,,!!!

Tutaj nie ma isamu, to czemu mu dupe liżesz? :) I wstawiaj dobrze znaki interpunkcyjne bo widać, że przyszedłeś tu hejtować (Reporcik)

Po co komu jego historia? Jeżeli jesteś Polakiem, i nie lubisz (przykładowo) tego kraju (zamiast rząd narzekasz na cały kraj) to na co ci historia Polski? Lepiej hejtować nie znając wcale a wcale pobudek, czemu to robi, jak to robi. No tak, wolisz iść do isamu i posłuchać łubu dubu jebać fubu? No to nie mam pytań co się z tym pokoleniem dzieje. ;)

Edytowane przez Gnypek.

­graphic.png

Opublikowano

Podobno FuBu zawiesili za handel baryłkami na Allegro, beka trochę. xD

Będzie jeszcze on? bo nie wiem czy to prawda. :D

Będzie, póki co dyski mają wymieniać czy coś. na FB balmory jest napisane

io7e.jpg

Opublikowano

Serwer polecam- ciagle sie rozwija. Ale wg mnie moglo by juz wyjsc s2. Trzeba odebrac graczy sravii ;)

Tak jak napisał Danthe , powinien wyjść s2 taki sam jak s1. :) chętnie zacząłbym od nowa, początki balmory były najlepsze, teraz "trochę" ceny poszły w górę ale moim zdaniem, to nawet PL'a bije Balmora :) 

Opublikowano

No to może teraz ja się wypowiem.

Żadnego z tych waszych bóstw nie wyznaję, ani Isamu, ani FuBu.

Nikt z nas nie wie czy fubu handlował na allegro, kradł czy nie. To jest bajka wciśnięta przez isamu, aby gracze Balmory przeszli na Ravie.

Sewery Metin2 to biznes, Isamu wszystko sobie przemyślał. Dzięki bajeczce o kradzieży, Isamu teraz trzepie gruby hajs.

Grałem na obydwu serwerach. Ravia to dno! Grają tam same dzieci, które naoglądały się Isamu.

Balmora ma niepowtarzalny klimat, żaden serwer takiego nie ma i nie będzie miał.

Ravia jest pod kasę to widać po samym ItemShopie, tam znajdziemy wszystko.

Dziękuję.

Opublikowano (edytowane)

No to może teraz ja się wypowiem.

Żadnego z tych waszych bóstw nie wyznaję, ani Isamu, ani FuBu.

Nikt z nas nie wie czy fubu handlował na allegro, kradł czy nie. To jest bajka wciśnięta przez isamu, aby gracze Balmory przeszli na Ravie.

Sewery Metin2 to biznes, Isamu wszystko sobie przemyślał. Dzięki bajeczce o kradzieży, Isamu teraz trzepie gruby hajs.

Grałem na obydwu serwerach. Ravia to dno! Grają tam same dzieci, które naoglądały się Isamu.

Balmora ma niepowtarzalny klimat, żaden serwer takiego nie ma i nie będzie miał.

Ravia jest pod kasę to widać po samym ItemShopie, tam znajdziemy wszystko.

Dziękuję.

nie wiem czy wiesz ale z tego co pamietam to fubu sam sie do tego przyznal i przepraszal graczy za to 

jednak lepszy fubu ktory sie przyznal i przeprosil niz Isamu, ktory tez sprzedaje navi, rozdaje navi ale sie do tego nie przyznaje, a kazdemu kto tak pisze i to udowadnia grozi pobiciem

Edytowane przez dadzia19981

zhda.png

Opublikowano

nie wiem czy wiesz ale z tego co pamietam to fubu sam sie do tego przyznal i przepraszal graczy za to 

jednak lepszy fubu ktory sie przyznal i przeprosil niz Isamu, ktory tez sprzedaje navi, rozdaje navi ale sie do tego nie przyznaje, a kazdemu kto tak pisze i to udowadnia grozi pobiciem

Nie chcę mówić o tych sprzedażach, nic mi do tego, ale sam fakt, że gracze Balmory są teraz na Ravii. I to dlatego że Isamu z tym swoim "teamem" zaczęli tak krzyczeć o tych kradzieżach.

Po prostu wykorzystali fakt, że skądś wyciekło info o tych "kradzieżach" itd., a teraz mają z tego hajs. Taka prawda.

Opublikowano

Nie chcę mówić o tych sprzedażach, nic mi do tego, ale sam fakt, że gracze Balmory są teraz na Ravii. I to dlatego że Isamu z tym swoim "teamem" zaczęli tak krzyczeć o tych kradzieżach.

Po prostu wykorzystali fakt, że skądś wyciekło info o tych "kradzieżach" itd., a teraz mają z tego hajs. Taka prawda.

Nic nie prawda, że są na Ravi. Na ravi też ponoć jakieś kradzieże teraz.

Na balmorze są tacy gracze ' od początku do końca '

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Nic nie prawda, że są na Ravi. Na ravi też ponoć jakieś kradzieże teraz.

Na balmorze są tacy gracze ' od początku do końca '

Widać...

Zobacz ile jest teraz osób, a ile było wcześniej. Różnica jest, i to duża.

Opublikowano

Na balmorze gra mniej osob niz kiedys , ale serwer polecam , raczej liczba gracie narazie stoi w miejscu i wynosi 800-1100 na oko.

A co do ravii to nie polecam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moim zdaniem wcześniejsze wydania serverów Bambusa były w 100% lepsze (AnimeMt2, Triadica).

Dwa lata trzeba było czekać aby się wzięli za Triadice, będzie na wakacje ;)

50596142255057180250.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...