Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Ktoś wie co dziś się dzieje z balmorą? Nie można się połączyć, strona nie działa, forum nie działa :/

@EDIT: działa :D

Edytowane przez wisnia29

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano (edytowane)

Ktoś wie co dziś się dzieje z balmorą? Nie można się połączyć, strona nie działa, forum nie działa :/

Moze dostales bana na ip,bo serwer dziala.

Edytowane przez Bezszelestny
Opublikowano

na serwerze sie grac nie oplaca czemu ?

-zwalona gospodarka serwera ( truta 30kkk itp. )

-ciezko sie wybic od nowa

-Full botów w m1

-FuBu to złodziej

łubu dubu ...

Opublikowano

Aż się śmiać chce z niektórych. Każdy pisze kto to nie jest złodziejem a w żaden sposób tego nie udowodni. Małysz nawet jak tak nagadał, to sam się wyśmiał przy dorosłych osobach bo nie podpisał umowy o dzieło.

[joke]Wiem też kradne[/joke]

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Serwer jest nr 1 w Polsce.Serwer nie jest postawiony tylko do IS jak masz kase to wydajesz jak chcesz no i ch*** że tam jest FuBu i go nie nawiedzicie mi to nie przeszkadza że tam on jest.

Ten serwer jest stworzony dla nas z pasją FuBu i jego ekipa są zawsze o krok od Ravi

ybac FuBu nie polecam serwera zlodziej nad zlodziejami ... pomocy sie kurde nie doczekacie nigdy

hahahahah piszesz tak a sam grasz pozdro ;p

xTabwwt.png

Opublikowano

Żenada. Grałem na starcie, serwer fakt, nie grałem na lepszym. Ale mogę poręczyć z własnego doświadczenia, że przez cyrki które wyprawiał fubu po prostu go zniszczył. Nie widze sensu grania na serwerze, na którym ma sie świadomość, że zapierdalasz od 0, a ktoś dostał od tak bryłki/pety/konto czy bóg wie co jeszcze.

Opublikowano

Żenada. Grałem na starcie, serwer fakt, nie grałem na lepszym. Ale mogę poręczyć z własnego doświadczenia, że przez cyrki które wyprawiał fubu po prostu go zniszczył. Nie widze sensu grania na serwerze, na którym ma sie świadomość, że zapierdalasz od 0, a ktoś dostał od tak bryłki/pety/konto czy bóg wie co jeszcze.

Jesteś w błędzie, a wiesz dlaczego? Już nie broniąc kogoś ale co to jest za zysk sokoro rozdaje za darmo "bryłki/pety/konto czy bóg wie co jeszcze." No bo z innych wypowiedzi wynika, że serwer jest tylko pod kasę i pod IS'a. Po prostu są to historyjki wyssane z palca. Nie uważam, że mogło się coś zdarzyć takiego, wszędzie jest też jedna wielka korupcja ale na Balmorze jakoś tego nie widać. Dodatkowo zwróć uwagę na ceny w IS a ceny na innych napompowanych serwerach. ;)

50596142255057180250.png

Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem Balmora to najlepszy serwer pod względem plików i lepszego pewnie już nie będzie.

Grałem na wielu serwerach po skończeniu przygody z Balmorą, i na żadnym nie grało się tak dobrze jak tam.

DC które jest na Balmorze nie dorówna żadnemu dungeonowi na innych serwerach, wszystko idealnie dopasowane i dopracowane, pozdro.

Edytowane przez Inven
Opublikowano

No co serwer bardzo dobry ma zepsutą opinie ale mimo tego jest bardzo dużo graczy jak by sravia miała taki hejt to by nikt tam nie grał (ale i tak na tym serwie praktycznie nie ma dobrych graczy same gówno metinowskie tam gra jak sa to ich można policzyć na placach) jak by miał wybierać to by wybrał bez zastanawiania chujmorke

Opublikowano

@up fubu się przyznsal ze pomógł niektórym graczom rozdając właśnie bryłki :)

Zaraz po tym twoja matka zaszła w ciąże, weź sie spakuj i spierdalaj takie głupoty pierdolić gdzie indziej.

No co serwer bardzo dobry ma zepsutą opinie ale mimo tego jest bardzo dużo graczy jak by sravia miała taki hejt to by nikt tam nie grał (ale i tak na tym serwie praktycznie nie ma dobrych graczy same gówno metinowskie tam gra jak sa to ich można policzyć na placach) jak by miał wybierać to by wybrał bez zastanawiania chujmorke

Są ludzie i taborety.

Ludzie którzy mają własne zdanie i nie przejmują się gadaniem idiotów z internetu którzy maja 200k subów na yt to grają sobie gdzie chcą, własna wola nie idą za tłumem. Ale są też taborety które lecą za jedną osobą która próbuje przeciągnąć innych na swój serwer.

Balmora bardzo fajny serwer, graczy jest sporo i bez gadania moge polecić każdemu, kto szuka serwer medium/hard.

Dopracowany serwer, zadbany... jedynie ceny na start odstraszają...

1390812908-U247445.png

Opublikowano

Zaraz po tym twoja matka zaszła w ciąże, weź sie spakuj i spierdalaj takie głupoty pierdolić gdzie indziej.

Są ludzie i taborety.

Ludzie którzy mają własne zdanie i nie przejmują się gadaniem idiotów z internetu którzy maja 200k subów na yt to grają sobie gdzie chcą, własna wola nie idą za tłumem. Ale są też taborety które lecą za jedną osobą która próbuje przeciągnąć innych na swój serwer.

Balmora bardzo fajny serwer, graczy jest sporo i bez gadania moge polecić każdemu, kto szuka serwer medium/hard.

Dopracowany serwer, zadbany... jedynie ceny na start odstraszają...

202k subów z tego 200k subów zakupione za dolary ;)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Balmora najlepszy priv jezeli o pliki. sravi juz nie ma. JAk administrator woli siedziec na ts z 13 latkami albo wrzucac filmy z fify zamiast serwera to się nie dziwie.

Polecam balmore

nie poleca ravi

Opublikowano

202k subów z tego 200k subów zakupione za dolary ;)

Ty nigdy dolara nie widziales na oczy zrozum ze za kupowanie subow mozna nawet kanal stracic i partnerstwo. Ale co ja bede tlumaczyl baranowi ktory mysli ze mial 50lvl na metinie to wszystko wie o wszystkim. Balmora spoko ale tylko i wylacznie ze wzgledu na Bambuska. Isamu od dawna nikogo na ravie nie przeciaga nikt nie zauwazyl? I nie nie lize dupy osrańce tylko pisze jak jest.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ty nigdy dolara nie widziales na oczy zrozum ze za kupowanie subow mozna nawet kanal stracic i partnerstwo. Ale co ja bede tlumaczyl baranowi ktory mysli ze mial 50lvl na metinie to wszystko wie o wszystkim. Balmora spoko ale tylko i wylacznie ze wzgledu na Bambuska. Isamu od dawna nikogo na ravie nie przeciaga nikt nie zauwazyl? I nie nie lize dupy osrańce tylko pisze jak jest.

Co ma wspólnego metin do tego co on napisał?

Ma ktoś jakiegoś SS z m1 ch1 jinno?

Opublikowano

Wytłumacz mi dlaczego przez cały dzień na tym kanale przybywa max 20-50 subskrypcji a przez noc po parę tysięcy..? Wychodzi na to, że wszyscy subują przez noc.. A dziwne, że akurat wtedy w stanach jest dzień a suby kupuje się za dolce. I nie tłumacz mi, że google aktualizuje suby co parę godzin bo dobrze to wiem, sprawdzić wystarczy rano, w obiad i wieczorem. Co każda aktualizacja dochodzi po 10/20 subów a w nocy nagle 2k,3k,4k. Z ciekawości już się dobrze temu przyjrzałem ;)

Co ma wspólnego metin do tego co on napisał?

Ma ktoś jakiegoś SS z m1 ch1 jinno?

W sumie to nie wiem co ma wspólnego metin do tego co napisałem ale okej, nie będę się kłócił. |

Ale z tego co widzę to jest temat o Balmorze... ;)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Wytłumacz mi dlaczego przez cały dzień na tym kanale przybywa max 20-50 subskrypcji a przez noc po parę tysięcy..? Wychodzi na to, że wszyscy subują przez noc.. A dziwne, że akurat wtedy w stanach jest dzień a suby kupuje się za dolce. I nie tłumacz mi, że google aktualizuje suby co parę godzin bo dobrze to wiem, sprawdzić wystarczy rano, w obiad i wieczorem. Co każda aktualizacja dochodzi po 10/20 subów a w nocy nagle 2k,3k,4k. Z ciekawości już się dobrze temu przyjrzałem ;)

W sumie to nie wiem co ma wspólnego metin do tego co napisałem ale okej, nie będę się kłócił. |

Ale z tego co widzę to jest temat o Balmorze... ;)

no ty sie przyjrzałes faktycznie prosze analityka

iqprk1.jpg

suby z ameryki no smiesznie w chuj

Serwera nie polecam administracja chujowa

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Łubu dubu nie zagram bo admin FuBu jak Soł macz

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

no ty sie przyjrzałes faktycznie prosze analityka

iqprk1.jpg

suby z ameryki no smiesznie w chuj

Serwera nie polecam administracja chujowa

i tak kazdy wie pajace jebane, ze rowniedobrze wy mozecie mu te suby kupowac ;)))))))))))))))))))))))))))))) jebac zielaka

Opublikowano

Łubu dubu nie zagram bo admin FuBu jak Soł macz

1. To juz jest zalosne to cale soł macz łubudubu ~ nie nie jestem fanem FuBu

2. a pozatym "bo admin to fubu jak soł macz" - nie ma sensu wiesz? wiesz ze to Soł Macz to so much? i to znaczy BARDZO!? takze to ma sens jedynie przy jebac fubu...

Zalosne dzieci ktore powatrzaja po isamu kazda glupote nie rozumiejac jej do konca powinny skonczyc z internetem...

A balmora spoko serwer naprawde tyle ze administracja jest niedojebana.

Opublikowano (edytowane)

1. To juz jest zalosne to cale soł macz łubudubu ~ nie nie jestem fanem FuBu

2. a pozatym "bo admin to fubu jak soł macz" - nie ma sensu wiesz? wiesz ze to Soł Macz to so much? i to znaczy BARDZO!? takze to ma sens jedynie przy jebac fubu...

Zalosne dzieci ktore powatrzaja po isamu kazda glupote nie rozumiejac jej do konca powinny skonczyc z internetem...

A balmora spoko serwer naprawde tyle ze administracja jest niedojebana.

Hue hue ale zes mi wrzucil wiesz? normalnie mnie lacze wyprzedzaja az haha

idz sprzedawaj brylki z fubu na allegro > jak sol macz

Co do serwera Gimbusy i zlodzieje

Edytowane przez Da4ek

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...