Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Specialysta skąd wiesz, ze prezka invo.. o 22?

Na fb ich masz napisane "Kto czeka na zapowiedź s2?" Możliwe, że stąd. Co do godziny to możliwe, że rozmawiał z administracją :)

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak dla mnie to tak : 1. Arutan.pl 2. Balmora s2 3. Invoria s2 4. Ascarial s2

Arutan jeszcze nie wystartował, więc o czym tutaj dyskutować.

Wszystko wyjdzie na starcie. Miejmy nadzieję, że te nagrody to nie fake.

Co do serwera Balmora, stoi już długo.

Najważniejsze, że jest stabilny.

Gra teraz 300-400online.

Gdyby FuBu wydał na reklamę na YT myślę, że serwer byłby topowym hardem.

Co do Ascariala gra ~~ ok 600online. Drugą sprawą jest to, że wyciekły pliki Tsa.

Opublikowano

Arutan jeszcze nie wystartował, więc o czym tutaj dyskutować.

Wszystko wyjdzie na starcie. Miejmy nadzieję, że te nagrody to nie fake.

Co do serwera Balmora, stoi już długo.

Najważniejsze, że jest stabilny.

Gra teraz 300-400online.

Gdyby FuBu wydał na reklamę na YT myślę, że serwer byłby topowym hardem.

Co do Ascariala gra ~~ ok 600online. Drugą sprawą jest to, że wyciekły pliki Tsa.

Walić te nagrody... Administracja póki co 10/10 i wiedzą jak zatrzymać/wciągnąć do siebie gracza a sam serwer hard, prawdziwy hard jaki lubię. Jak na balmorce będą dropić zmiany i dodania z moobów to chyba odpadam.
Opublikowano

Zobaczymy co z tą balmorką . Mysle jednak, że będzie w przyszłym roku i nie pozostaje mi nic jak wybrac jakis hard który startuje przed swiętami . Moze Arutan, albo Armentis . Zobaczymy który mniej pod is

Opublikowano

Zobaczymy co z tą balmorką . Mysle jednak, że będzie w przyszłym roku i nie pozostaje mi nic jak wybrac jakis hard który startuje przed swiętami . Moze Arutan, albo Armentis . Zobaczymy który mniej pod is

Arutana administracja to chyba najlepsza administracja jaka znałem. Przez 1 miesiąc oprócz podstawowych itemów jak pd na 7 dni itp. nic nie będzie w is aby gra była wyrównana.
Opublikowano

Arutana administracja to chyba najlepsza administracja jaka znałem. Przez 1 miesiąc oprócz podstawowych itemów jak pd na 7 dni itp. nic nie będzie w is aby gra była wyrównana.

No własnie, a jeżeli opcja z nagrodami nie będzie ściemą to  chapeau bas !!! Hardzik miodzio i w końcu nikt nie wbije 99 wczesniej niz w miesiąc 

Opublikowano

Ciekawe czy na jutro się wyrobią  :D

Niestety ale na 90% startu jutro nie bedzie. Fubu nawet nie zdazyl zrobic trailera na yt, nie ma zapowiedzi, nie ma prezentacji nie ma informacji. Beta testy trwaja. Clienta jeszcze musza dokonczyc i wstawic na kilka hostingow. Mam nadzieje ze przynajmniej w przyszlym tygodniu wystartuja moze poniedzialek?

Opublikowano

I jak tam ludzie ? Orientuje się ktoś już coś na temat startu s2 ? jakieś informacje dawali na TS3 może ? śledzi ktoś? 

Praca wrze, jeszcze trochę należy poczekać. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

ostatnio widzialem filmik hanysa z tego dungeonu(lodowy wymiar- cos takiego) i chyba zostal usuniety

ma ktos link do niego bo nie moge znalezc? ;/

Opublikowano (edytowane)

375071419389211393531.jpg

W noc Bożego Narodzenia,
cały zespół Balmora chciałby wam wszystkim drodzy gracze,
życzyć aby w tym szczególnym okresie nie zabrakło wam miłości,
czułości oraz ciepła rodzinnego i aby,
atmosfera tych Świąt przepełniała was pozytywną energią i nadzieją na cały kolejny rok.
Aby wasze wirtualne postacie były bezpieczne, żeby nabierały magicznej mocy,
aby rozwijały swoje umiejętności z duchem czasu.
Wesołych Świąt !

Życzenia przesyła. Zespół Balmora.pl

1. Czym jest Wydarzenie Bożonarodzeniowe ?
[iNFO]:
Wydarzenie, które gromadzi tym razem graczy w tajemniczym miejscu, malowniczej mroźnej wiosce z Laponii, gdzie czeka na każdego niezwykła przygoda, spore atrakcje jak i spotkanie ze Święty Mikołajem.

Grinch znów zaatakował malowniczą wioskę z Laponii. Swoimi działaniami chce udowodnić każdemu z nas, że Świąt Nie będzie!. Tym razem, wypadło na Balmore. Grinch nie jest już tak głupi jak wcześniej, kradnie wszystkie prezenty z malowniczej wioski zostawiając na straży swojego wysłannika, Złego Krampusza. Ma on za zadanie nie pozwolić osobiście Świętemu Mikołajowi opuścić wioskę, by uratować święta. Krampusz również swoją mocą zaczyna buntować mieszkańców przeciwko Świętemu Mikołajowi. Tam gdzie kiedyś była Strefa Ochronna, zaczyna powstawać Strefa PvP. Naszym zadaniem jest uratować święta, pomóc Świętemu Mikołajowi i Elfom je przeprowadzić!

2. Jak pomogę Świętemu Mikołajowi?
[iNFO]:

Sprawa jest oczywista, w każdym mieście został postawiony portal Monopodium dzięki, któremu będziemy mogli przenieść się do Malowniczej Wioski z Laponii. Koszt przeniesienia to para Butów Św. Mikołaja a dalej poprowadzi nas już sam Święty Mikołaj. Wystarczy go tylko odnaleźć. Dodatkowo nie można rzucać się w oczy, w malowniczej wiosce pracuje dużo elfów. Zdradzając swoją obecność możesz wprowadzić niepokój. Nie pozwól by elfy zauważyły, że dzieje się coś złego. Przybierz ubranie Św. Mikołaja. Będzie to idealny kamuflaż w Mroźnej Malowniczej Laponii.

Podpowiem, że..
Każdy oddany worek to szansa na małą nagrodę. Każdy próg 10 worków, to spora nagroda. Mikołaj od nas przyjmie maksymalnie 100 worków, o czym zostaniemy poinformowani i wyświetleni na głównym czacie. Aby oddawać worki należy mieć 30 poziom postaci i oczywiście posiadać worek w ekwipunku. Jakie nagrody..? Sprawdź sam!

3. Świąteczne Koło Losu.
[iNFO]:
W Laponii oprócz pomocy Św. Mikołajowi możemy również spróbować wylosować coś ciekawego. Wspomniany wcześniej mikołaj udostępnia nam Świąteczne Koło Losu. Jeżeli przyniesiemy mu dobrze nam znaną 574171419389211393531.pngSkarpetkę możemy zakręcić kołem. A czy Tobie się poszczęści ?

309361419389211393531.png
Wygląd Świątecznego Koła Losu u Mikołaja z Laponii.

Zastanawiacie się skąd zdobyć skarpetkę? To proste.
Na podstawowych 4 mapach, Pustynia Yongbi, Dolina Seungryong, Góra Sohan, Piekło Doyyumhwaji pojawiają się dwa Bałwany. Jeden z nich Lodowy Bałwan jest zaprzyjaźniony i zawsze skrywa Skarpetkę. Natomiast ten drugi, Wredny Lodowy Bałwan już nie. Jedynym utrapieniem jest to, że jeżeli nie będziemy pokonywać Wrednych Lodowych Bałwanów to zajmą one całą mapę i przez to nie będą pojawiać się kolejne Lodowe Bałwany.

Oraz wiele innych rzeczy, na które musicie sami zapracować.
Wydarzenie jest aktywne od 24-12-2014, godz. 8:00 do dnia 31-12-2014 godz. 8:00.

Edytowane przez Nigahiga

50596142255057180250.png

Opublikowano

nie zadawajcie pytań dot s2 bo i tak odpowiadają na nie ludzie co nic nie wiedzą. najlepiej śledźcie fb fubu, tam najwięcej się dowiecie

16 grudnia o 11:56

Siemka,

prace nad s2 idą pełną parą, więc cierpliwości ;p
podaję jedengo z ss na którym coś widać (nowy dungeon) jak myślicie co to jest :>?

10847703_854635777889842_302871901468482

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ja czekam na ten serwer bo nie mam gdzie grać, wszystkie serwery które robi Bambus3k są 100% bez padnięcia ... I do tego HARD na którym trzeba zapracować + ludzie. Z niecierpliwością czekam :<

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Ja czekam na ten serwer bo nie mam gdzie grać, wszystkie serwery które robi Bambus3k są 100% bez padnięcia ... I do tego HARD na którym trzeba zapracować + ludzie. Z niecierpliwością czekam :<

Ja również.. przynajmniej wiesz , że nie padnie po tygodniu/miesiącu :)

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Balmora top 1 serwer hard, ktory napewno nie padnie :)

Dokładnie , 

Może i nie gram na S1 ale widzę , że stabilny to on jest kurde i to porządnie :)

Dlatego też czekam na S2 z ekipą pogramy , miejmy nadzieję , że nie trzeba będzie czekać do następnej zimy :) 

Pozdrawiam :) 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...