Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Właśnie myślimy o tym. :)

Moim zdaniem to jest oczywiste ,że powinno dać się tak robić ponieważ na starym globcu się tak dało a jeśli to zablokujecie to zrobicie gorzej niż na globalu.Szansa na trute ze szkaty nie jest wielka więc nie powinno się tego już na siłę utrudniać

Opublikowano

Właśnie myślimy o tym. :)

Zrobcie zeby byla taka mozliwosc nie jest to jakies bog wie co a ulatwia o wiele rozgrywke. :)

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Kostium dostajemy na start, z wbudowanymi bonusami hp, szybkość ataku i szybkość poruszania się.

Jeszcze wrócę do tych kostiumów neda na stałe 480h (czas leci gdy jesteśmy w grze) czy 30 dni i czas leci nawet gdy nie gramy ?

Dungeon na zmianki czy coś takiego podobnego jak na s1 będzie?

Opublikowano

Jeszcze wrócę do tych kostiumów neda na stałe 480h (czas leci gdy jesteśmy w grze) czy 30 dni i czas leci nawet gdy nie gramy ?

Dungeon na zmianki czy coś takiego podobnego jak na s1 będzie?

Kostium na start otrzymuje się na 30 dni. Czas leci nawet gdy nie gramy.

W każdym dungeonie z bosa głównego jest możliwość zdobycia zmianek.

50596142255057180250.png

Opublikowano

i mam nadzieje ze nie bedzie epikow bizuterii, nienawidze tego a dawno wlasnie nie gralem na hardzie gdzie raczej pod siebie sie rozwija postac a nie ze trzeba z nieb lez bo tak sie przerabia epika.

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

i mam nadzieje ze nie bedzie epikow bizuterii, nienawidze tego a dawno wlasnie nie gralem na hardzie gdzie raczej pod siebie sie rozwija postac a nie ze trzeba z nieb lez bo tak sie przerabia epika.

Nie, nie ma epickiej biżuterii z łezek itd.. 

50596142255057180250.png

Opublikowano

Bambus postaraj się aby wh nok dmg loader warrior i ninja hack nie dZialaly

Co jak co ale Balmora ma najlepsze zabezpieczenia ponieważ ma (najlepszego technika).

Już się nie mogę doczekać serwera !!

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Co jak co ale Balmora ma najlepsze zabezpieczenia ponieważ ma (najlepszego technika).

Ja jakoś kiedyś grałem na kamerze na balmorze, bo client nie działał, a porady z forum nie skutkowały to przy okazji przetestowałem kamera to działało wszystko. Mam nadzieję, że teraz tak nie będzie ;p

U kogo będzie reklama? Do końca tygodnia się wyrobicie z prezką?

Będzie beta?

tenor.gif

Opublikowano

Wiadomo kiedy start s2 ? 

< nie chce mi sie tego wszystkiego czytac ^ ^ >

Podobno 23 stycznia. Czytaj, dowiesz się wiele o serwerze ;)­

tenor.gif

Opublikowano

na metina nigdy nie bedzie zabezpieczen przed czitami ;d

56096062140461666809.png

Opublikowano

na metina nigdy nie bedzie zabezpieczen przed czitami ;d

może bambusek ogarnie logi, tego nie ominą ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

gdzie info all?

Na razie jest tylko to co w tej dyskusji, ale:

­

Skille toggle - nie, bo nie jest to jakoś urozmaiceniem rozrywki, wręcz przeciwnie. Pozostajemy przy tradycyjnych umiejętnościach i balansach postaci.

Prezentacja będzie na MPC, tuż na dniach.

O sklepie z przedmiotami już gdzieś było powiedziane.

Także niedługo ma być prezentacja ;)

Btw:

Kilka dni przed startem cała reklama. Dlatego nie napalałbym się na 16 tylko poczekał na 23. :)

tenor.gif

Opublikowano (edytowane)

Na razie jest tylko to co w tej dyskusji, ale:

­

Także niedługo ma być prezentacja ;)

Btw:

Fajna sygnia, trochę sobie skopiowałem :rolleyes:

Edytowane przez Nigahiga

50596142255057180250.png

Opublikowano

Boli mnie to, że wciąż współpracujecie z FuBu...

Większość to się zastanawia jak ten człowiek 105 na pl dobił...

Nawet nie zaczynaj rozkręcać kolejnej afery która będzie się toczyć przez kolejnych naście stron zamiast rozmawiać o serwerze

Prooszę wszystkich o ignorowanie tego typu wypowiedzi.Temat już dawno wszyscy wyczerpali więc rozmawiajmy o serwerze a nie o tego typu sprawach

Opublikowano

Nie wiem co wy macie do FuBu, zrobił błąd to na pewno drugi raz takiego czegoś nie zrobi. Czekam bardzo na s2 i wiem jedno że to będzie najlepszy serwer ;)

Opublikowano

musi byc koniecznie start w weekend? nie musicie chyba czekac do 23, mozecie w srodku tygodnia wystartowac bo i tak bedzie 2k+ graczy wieczorem zalogowanych, ludziom sie wlasnie ferie zaczynaja i jak dla mnie bezsens tracic tydzien

Opublikowano

Japierdole i znowu się zaczyna bo on ma ferie jak wystartuje w styczniu to i tak sukces konkretnej daty nie ma i jak naradzie nie potwierdzone info ludzie czekają długo saam juz ponad 2 lata od ostatniego opowiadania fubu na facemetinie o s2 serwer będzie i nie myslcie ze cos zmienicie tutaj karnymi postami a reklama jest fubu i balmora s1 stabilność to co się ceni na rynku metin2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...