Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem, że na serwerze dodali update z 105 poziomem, po takim czasie xD co do s2 również czekam może być ciekawie, tylko przydały by się w końcu jakieś pierwsze informacje, bo nawet nie wiem jaki to typ bd ;d

Z tego co wiadomo, to:

S2 - Hard

Triadica - Medium/Easy! :)

50596142255057180250.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale sie spinacie o to,ze przez 3 lata nic nie bylo dodane i ,ze to dlugo trwalo. o to wlasnie chodzi, to jest wlasnie Balmora,nie nawtykane pelno pierdol do gry,chcesz taki serwer to idz na jakis easy. tam bedziesz mial pelno takich przemiotow. Tez sie zastanawiam,czy czasem niepotrzebnie dodali 105 poziom, ale oby tak zostalo.

Opublikowano

ale sie spinacie o to,ze przez 3 lata nic nie bylo dodane i ,ze to dlugo trwalo. o to wlasnie chodzi, to jest wlasnie Balmora,nie nawtykane pelno pierdol do gry,chcesz taki serwer to idz na jakis easy. tam bedziesz mial pelno takich przemiotow. Tez sie zastanawiam,czy czasem niepotrzebnie dodali 105 poziom, ale oby tak zostalo.

Mi się wydaje że zwiększenie max lvl było rozsądne, ostatnio jak wbiłem do gry to aż się zdziwiłem ilościa shopów w m1.

Opublikowano

Balmora s1 to fajny serwer ale juz dosyc stary ,ludzie zaczynajacy tam od zera maja bardzo nikle szanse sie wybic ,ale pograc dla przyjemnosci zawsze mozna.

Ja tamc czekam na s2 ,wczoraj fubu napisal na swoim fanpage w jakims komentarzu ze na swieta bedzie serwer wiec tylko czekac ;)

Opublikowano

Balmora s1 to fajny serwer ale juz dosyc stary ,ludzie zaczynajacy tam od zera maja bardzo nikle szanse sie wybic ,ale pograc dla przyjemnosci zawsze mozna.

Ja tamc czekam na s2 ,wczoraj fubu napisal na swoim fanpage w jakims komentarzu ze na swieta bedzie serwer wiec tylko czekac ;)

POTWIERDZONE INFO :)

FUBUxMETIN musimy się wyrobić z serwerem na święta co nie ? xD

FUBUxMETIN z jakim serwerem? oczywiscie ze s2

FRAGMENT ROZMOWY Z FACEBOOKA

Opublikowano

Faktycznie, 12/13 mają być niby beta-testy.

Ktoś wie jaki to będzie typ serwera?

Hrad/Medium prawdopodobnie

837371446280124127260.png
Opublikowano

z tego co wiem bedzie to hard ,info z tsa 12-13 beta testy / 7 dni bety / 19 grudnia start :P Ciekawe czy tak bedzie ^^ ;>

Opublikowano

Podobno ma to być całkiem inny serwer,nie zwykła kopia s1. Imo mógłby już jakieś wstępne info podać odnośnie gameplayu, tj. max lvl, ile ku, co nowego.

Opublikowano

Podobno ma to być całkiem inny serwer,nie zwykła kopia s1. Imo mógłby już jakieś wstępne info podać odnośnie gameplayu, tj. max lvl, ile ku, co nowego.

Hej :) , wydaję mi się , że takie informację dadzą na 100% niedługo :)

Jak 19 start to fajnie :) 

Pograłby sobie na takim serwie typu balmora od nowa :) 

Pozdro.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

z tego co wiem bedzie to hard ,info z tsa 12-13 beta testy / 7 dni bety / 19 grudnia start :P Ciekawe czy tak bedzie ^^ ;>

Date starru 19grudnia tez masz z ts'a czy sa to twoje przypuszczenia?

Srij9JT.png

Opublikowano

Up fubu mówił na tsie przynajmniej tak slyszalem zreszta napisal na fanpage z3 na swieta beda a wiekszosci wolne zaczyna sie 19 grudnia wiec to najlepsza data na start moim zdaniem

Opublikowano

Dokładnie ooTToN. 19 to ostatni dzień szkoły/pracy u większości osób. 2 tygodnie wolnego, więc to najlepszy czas by wystartować. Beta testy ich nie zaskoczą.kilka bugów lub niedociągnięć będzie na pewno ale raczej znają się na rzeczy i można oczekiwać że serwer będzie konkretny.

Opublikowano

Fajnie by było gdyby wystartowali na święta, nie ma teraz nic ciekawego na rynku a balmora to wiadomo klasa sama w sobie :)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Fajnie by było gdyby wystartowali na święta, nie ma teraz nic ciekawego na rynku a balmora to wiadomo klasa sama w sobie :)

Wychodzi trochę serwerów, ale myślę, że ludzie już postawią na stabilność. :)

50596142255057180250.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...