Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devux MT2[PL] [Dedyk]

tiffanus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie czy jak wgrałem root i locale do klienta to moge odpalić na exe. innego serwa ? Bo niby jest okienko devux ale pisze zostaniesz połączony i nic... ?

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Zawsze mnie loga jak daje Teleport w atla v2 do m1 :/ Notorycznie z 3razy już mnie logło.

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Mam pytanie czy jak wgrałem root i locale do klienta to moge odpalić na exe. innego serwa ? Bo niby jest okienko devux ale pisze zostaniesz połączony i nic... ?

logowanie pada co chwile tez nie moge wbic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powinno być ( zostaniesz połączony z serwerem ) Obok dopisek ( chyba cie pojebało że ci się uda)

Opublikowano

Przez 2minuty to i ja byłem.

Skoro taki dramat to po co czekasz

Bo chce się pośmiać z Gm ;]

Opublikowano

Chwilowo serwer Off... Pompex ma pewne problemy.. zajmie to tylko chwilkę ; ] Ta chwilka trwa od 9rano ;[ coś mu wypadło w serwerowni potem się zepsuło następnie się coś spaliło zaraz się pewnie budynek zawali.

Opublikowano

Szkoda że błąd połączenia z serwerem.

Opublikowano

Ja mam bład a tak pozatym to co zrobić żeby mieć te 2,5k sm jak założyłem konto przed startem i ich nie dostałem ? ;/

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Opublikowano

Miałem własny serwer ;] z kolegą robiłem działał na serwerowni ... własnej. ale nie chciało nam się go pilnować a poza tym szkoła była ważniejsza .

Opublikowano

Nie ogarniam na 5 min serwer on potem na 10 off nie polecam serwera nie doswiadczony team nie umią ogarnąć serwera

Pomogłem DAJ Lubie to!

Opublikowano

Cholera, ten serwer jest fajny, ale niech wreszcie zacznie działać, i Pompex mógłby chociaż odpisać na podanie w sprawie GM, byle co, nawet spierdalaj cwelu nie chce takiego GM, ale żeby coś odpisał a tu nic. Nie dostałem 2500SM, napisałem maila i to samo, zero odzewu. Kurfa by kogoś zwerbował bo sam to sobie może gruche zwalić a nie serwer prowadzić...

Opublikowano

Cholera, ten serwer jest fajny, ale niech wreszcie zacznie działać, i Pompex mógłby chociaż odpisać na podanie w sprawie GM, byle co, nawet spierdalaj cwelu nie chce takiego GM, ale żeby coś odpisał a tu nic. Nie dostałem 2500SM, napisałem maila i to samo, zero odzewu. Kurfa by kogoś zwerbował bo sam to sobie może gruche zwalić a nie serwer prowadzić...

Popieram 1 Debil sobie nie da rady z całym serwerem .

Opublikowano

Jak jest sam to się nie dziwie... Przydał by się ktoś jeszcze.

sygnav2.jpg

sygnaxd.jpg

Opublikowano
post_online.png
MrBialy -mi dopiero odpisał na Email za 5razem jak go zwyzywałem.

Opublikowano

Dobra może lepiej już nie spamujmy bo modek zamknie temat i sie gówno dowiemy .... Zapraszam na nie oficialny xat. http://xat.com/chat/room/165352276/

sygnav2.jpg

sygnaxd.jpg

Opublikowano

zajebiście po cofce mam 5lvl w plecy!

Opublikowano

post_online.png

MrBialy -mi dopiero odpisał na Email za 5razem jak go zwyzywałem.

Ja nie będe taki, jak on mam mnie w dupie to ja też, szukam innego serwera właśnie. Jak tutaj sie coś rozwinie to może zagram. Gram na Xenoxmt2 ale szukam czegoś innego, gram z 2 miechy tam mam różne chary full eq, wygrywam pvp, wojny nuda, dzieci, neosy i same nerwy. Szukam coś podobnego do PL ale średniego nie mega hard. Mati jakbys chcial ze mna zgrac pisz gg: 12248076

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...