Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devux MT2[PL] [Dedyk]

tiffanus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezeli kos chce nadal grac na tym priv szczerze doradzam Ha Pompex to chyba najwiekszy noob jaki moze byc , dostalem baza za nic , do tego to rasista banuje kolesi tyorych wskaza jego znajomi z gry...

Jeszcze jedno co do Pompexa od poczatku serw bym mod ts i forum Dj leon i odwolal go z tego stanowiska chociaz byl swietny w tym tylko dlatego ze mu zbanowal kolege .....

LubiePvP <3333333333

LoveSex Rekrut tylko z ts :)

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam , bany za free . Za to że napiszesz np na ich forum " kurwa " to w grzę dostaniesz za to także bana.

ELO ELO SERWER TO ZERO.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Oto podejście Admina gry do graczy, jeśli chcecie być tak traktowani to zapraszam na serwer.

quoteS.png

a idąc do sklepu też pytasz się innych kupujących jaki mają smak wafle czy wystarczy że przeczytasz na opakowaniu, po to są opisy przedmiotów żebym wiedział co kupuję a nie będę biegał po serwie i się pytał jakie mają DMG, inne bronie też mają złe opisy więc wystarczy ogarnąć IS z info o przedmiotach i myślę że nie będzie więcej takich problemów

quoteS.png

Mogłeś popytać , zanim kupisz, a nie wyjeżdżasz, że czujesz się oszukany, jak mi przykro... Podstawy Matematyki wystarczyłyby, do obliczenia tego, co jest lepsze zamiast takie domysły jak Ty snujesz, ale ja Ciebie wyręczać nie mam zamiaru.

każdy serwer ma nowe bronie z różnymi DMG, na jakiej podstawie miałem to sobie matematycznie wyliczyć??? więc tekst z wyręczaniem mnie uważam nie na miejscu a po drugie nie jestem tu od wyliczania, kłaniają się proste zasady handlu, płacąc za coś realnymi pieniędzmi mam prawo dostać pełne info o tym co kupuję a nie domyślać się i wyliczać więc nie wiem w czym mnie chcesz wyręczać, to ja Ciebie wyręczam domyślając się lub kombinując z powodu braku informacji, następna sprawa to kupno broszurek, kupując je jesteś pewien że dostaniesz 5 szt tak jak przedstawia zdjęcie obok ulepszacza a dostajesz tylko jeden ulepszacz, nadal twierdzisz że to nie jest oszukiwanie??? taki problem zmienić taką fotkę w IS żeby nie było nieporozumień??? przy jeszcze jednym ulepszaczu jest fotka że dostaniemy 2 szt a pewnie dostanie się tylko jedną, takie drobne błędy a ile problemów, ogólnie fajny serwer ale to boli jak traci się kasę i nie pisz że nikt mnie nie zmuszał do robienia zakupów w IS bo jak wszyscy przestaną finansować serwer to nie będziesz miał z czego opłat zrobić więc szanuj trochę graczy którzy chcą wnieść jakiś wkład w utrzymanie serwera

odp. od

Porównujesz teraz gówno z kałużą - mimo, że gówno może być w kałuży, to nie jest jego nieodłączną częścią. Jeśli sądzisz, że przedmioty mają złe opisy - nie kupuj ich, bardzo proste i nawet zgadza się z Twoim gównianym porównaniem do waflów w sklepie - jeśli w opisie nic nie pisze, to to, czy je kupisz zależy tylko i wyłącznie od Ciebie - ALBO popytasz kogoś innego o te oto wafle. Tak więc Twoje porównanie jest gówno warte. Robisz się śmieszny, płacąc za coś realnymi pieniędzmi, masz prawo dostać pełne info o tym co kupujesz - dostałeś info, że kupujesz broń a o tym mniej więcej mówi prawo handlu, reszta to opis, pomijając fakt, że bez sensu jest porównywanie waflów do przedmiotów w fikcyjnej grze - tutaj zasady są trochę inne, to tak jakbyś kupił ulepszacz i nie wiedział do czego on służy - w takim wypadku nie masz na tyle pojęcia o tej grze, co powinieneś, a co za tym idzie, nie powinieneś tego kupować. Ok - masz jakieś tam pojęcie, w grze w która grasz, jednak nie wiesz jaką podstawę przyjąć do obliczenia czy broń z jednej klasy jest lepsza od drugiej, mimo, że obie te klasy mają całkiem inną formułę obliczania obrażeń i to, co się na ich ilość składa - czyli zagłębiamy się w kod źródłowy serwera - to, jakbyś wymagał od producenta swoich wafli informacji, ile tam jest cukru względem pierników które produkują, a przecież możesz sobie to sam obliczyć z zawartego opisu, a tutaj możesz obliczyć to porównując zachowanie statystyk na obu postaciach. Wracając na ziemie, nie powinieneś kupować czegoś, co Ci nie pasuje, a tym bardziej, jeśli nie upewniłeś się, że taki przedmiot będzie dla Ciebie dobry, bo jak to sam napisałeś "czytam opis i opis powinien być" - a co jeśli go nie ma? Nie kupuję! Albo dowiaduję się od innych graczy, którzy taki produkt mają.

Dalsza rozmowa Admina z innym graczem:

quoteS.png

quoteS.png
Cytowanie

Beznadziejny podpunkt, bo jesteś beznadziejnym graczem. W dalszym ciągu możesz wykorzystać dowodzenie np. przenosząc sobie buffa - ALE na tej samej mapie, w dodatku, istnieje pierścień teleportacji który na dobrą sprawę sprawia, że teleportowanie nie powinno zająć więcej niż 5 sekund (nie wliczając czasu ładowania). Bug taki wielki? Człowieku, wiesz o czym Ty pier dolisz? Teleportując sobie postać na inną mapę, ta postać mogła omijać budynki, NPC i inne przeszkody, ale dla Ciebie to nie jest taki wielki bug, bo oczywiste - pierd olisz tak, bo sam tego buga używałeś, teraz nie możesz, więc płaczesz. Łatwiej się grało, ale używanie bugów nie można nazwać grą, graj tak, jak należy a nie z jak to ująłeś "wspomagaczem".

Posłuchaj no , nie rozmawiasz z gówniarzem ,a po drugie posłuchaj sb , zrobiłeś dobry serwer , ale do graczy 0szacunku
thumbdown.png
, po prostu super zachowanie godne HA. Nie mówie, że tak nie można , ale jest to w jakimś stopniu utrudnienie , nie można swojej opinii przedstawić na ten temat ? - Więc cytując Cb

quoteS.png
Cytowanie

,bo jesteś beznadziejnym Adminem

Przypominam Ci, beznadziejny graczu, że nie interesuje mnie z kim rozmawiam, wiem że zrobiłem zaje-bisty serwer, a do graczy mam szacunku ilość adekwatną co do ich oleju w głowie. I nie Ty będziesz osądzał co jest godne HA a co nie, tym bardziej, że dla Ciebie super gra to zapier dalanie po mapie bez drzew, ścian ani niczego, lepiej zacznij grać w Mario, bo to co Ty chciałbyś robić w Metinie niekoniecznie może być już grą.

I dalsze traktowanie gracza jak śmiecia

quoteS.png

Przypominam Ci , beznadziejny Adminie , że nie interesuje mnie rozmawia z Tobą , na żaden aczkolwiek już na ten temat ponieważ zdania nie zmienisz , bo masz za mało ilość oleju w głowie , ilokroć adekwatną do rozmiaru głowy ? , i tak po prostu wyraziłem opinie na ten temat oraz na Twoją opinię , jakkolwiek serwer stworzyłeś dobry i to Ci sie chwali , a ja już przestaje spamować .

Sam nie wierzysz w to co mówisz. Stwórz taki serwer, zrób takie skrypty, jak ma Devux. Zapewne nawet nie wiesz, co to jest skrypt, nie myl tego z podręcznikiem korzystania z toalety, który czytasz notorycznie. I kto tu ma olej w głowie? A co Ty gimbusie potrafisz, oprócz praktyki kopania rowów oraz wyjadania skwarów, dom mi postawisz? Super. Nie interesuje Ciebie rozmowa ze mną, to po co tutaj piszesz... Ja już nie zamierzam karmić trolla, a kolejne Twoje wypowiedzi będą traktowane jako spam w tym temacie, ogarnij, ja tylko radzę.

Wszystkie teksty pochodzą z forum serwera DevuxMt2 i przedstawiają podejście HA Pompex do graczy którzy dofinansowali przez IS jego serwer, resztę zostawiam wam do namysłu czy chcecie grać z takim HA.

Opublikowano

@jedi6667

Tak będzie traktowany każdy, kto jest tak głupi jak Ty.

@DEVUX

Zgodnie z obietnica, naprawionych została masa bugów, lista poprawek:

"Zsiądź" po nałożeniu pieczęci już nie będzie sposobem na darmowe bonusy.

Koniec z teleportowaniem mniejszych leveli na inne mapy, tak samo jak z zabijaniem ludzi tzw. safe zone (kółku), teraz po każdorazowym wejściu na daną mapę należy ponownie stworzyć grupę.

Nie można już dodawać KD do strzał,

Naprawione noże Ostrze Boga Himm (+0 zadawały więcej obrażen niż +9)

Poprawione obrażenia Ostrze Igły Smoka w stosunku do Miecza Tribli (Igła biła więcej od Tribli).

Miecz Zat. Smoka tylko dla Wojowników i Sur.

Event wojen królestw odbywać się będzie od teraz w każdą Sobotę zamiast codziennie.

Poprawiony smoczy dzwon, który można było założyć na 50 levelu zamiast na 200.

+Spora ilość mniejszych poprawek, których już nie pamiętam.

Dziękuję graczowi Kotek, który zgłosił większość tych bugów.

Miłej gry!

Opublikowano

i znowu potwierdziłeś że jesteś ogarnięty i poważny wyzywając od głupków, sami widzicie jak są traktowani gracze na tym serwie, jedynie HA Pompex jest ogarnięty, mądry, wybitny itp a reszta to banda gamoni, kopaczy rowów i zjadaczy skwar, powodzenia z takim podejściem do innych osób, zachowujesz się jak rozwydrzony dzieciak, kasujesz posty na forum bo Cię prawda w oczy kole a nie chcesz żeby to inni przeczytali, dorośnij do prowadzenia serwa i popraw swoje podejście do innych osób które zapewniają kasę na opłaty i nie traktuj ich jak śmiecie, gdyby nie gracze to pewnie już dawno byś zwinął interes, pamiętaj o tym

Opublikowano

Server działa - sprawdziłam go.

Tylko go nie polecam, niestety.

Jest mnóstwo bugów jeszcze, szok.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Server działa - sprawdziłam go.

Tylko go nie polecam, niestety.

Jest mnóstwo bugów jeszcze, szok.

Szokiem to jesteś Ty, zaloże się że nie sprawdziłeś , a jeśli już - to jakie bugi sa? Zgłasza się je do administracji , jesli masz jakieś bugi, jakby każdy był takim nędzarzem jak Ty to wszędzie by były bugi cały czas, ktoś musi je zgłosić, żeby ich nie było, administracja wszystkiego nie wyłapie, kiepie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

niedlugo

niedługo ? ty tępy gnoju =) nie oszukuj siebie i nas, z taką administracją DURNĄ jak ty, nie ma co. Obrażasz ludzi na 4um, a sam wyglądasz jak jak członek zespołu

The Beatles.

sygnae.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...