Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devux MT2[PL] [Dedyk]

tiffanus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecacie server?

Szukam jakiegos fajnego serva w strone easy anizeli Hard, chce sie pobawic pare dni, a nie wiem gdzie grac bo same lipne servy w prezkach, ten mnie trochu zainteresowal.

Czekam na opinie jakiegos gracza ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Polecacie server?

Szukam jakiegos fajnego serva w strone easy anizeli Hard, chce sie pobawic pare dni, a nie wiem gdzie grac bo same lipne servy w prezkach, ten mnie trochu zainteresowal.

Czekam na opinie jakiegos gracza ;-)

W pełni polecam serwer. Administracja bardzo ogarnięta ( Składa się z jednej osoby ale widać że odpowiedzialnej. ). Jeśli chodzi o rozwój serwera rozwija się cały czas nie jest to jeden z serwerów typu "wstawie pliki serwerowe będzie po kłopocie" . Atmosfera na serwerze raczej przyjazna czasem zdarzą się jakieś neosy ale to nie wina Pompexa ani serweru. Ludzie narzekający na to że Pompex zarabia na serwerze, może i macie racje ale nie są to duże zarobki bo koszt utrzymania tak świetnego niezlagowanego dedyka jak ten nie jest mały ( kiedyś miałem z kolegą dedyka ). Serwer jest raczej Easy/Medium

A więc podsumowanie :

Plusy

+ Ogarnięty serwer.

+ Ogarnięty HA.

+ Nie ma rozdawania eq z navi.

+ Miłą atmosfera na serwerze.

+ Nie osiągasz wszystkiego w 2 dni musisz trochę dłużej pograć aby coś osiągnąć

+ SM za reklamy, dla niektórych przekleństwo, dla innych coś świetnego. Nie musisz mieć kasy wystarczy cierpliwość.

Minusy

- Narazie brak.

Widać że się Pompex napracował więc należą mu się gratulacje. A nie mówicie że tylko pod zarobek i Pompex nie interesuje się graczami, to nie prawda. Pograjcie dłużej a zobaczycie że warto, a nie 24/7 na forach i próbujecie hejtować wszystko i wszystkich.

PS. Pompex wysłałem Ci podanie więc jeśli mógłbyś w wolnym czasie przejrzeć i napsiać mi swoją opinie na ten temat będe wdzięczny.

4aia.jpg

Opublikowano

Usuńcie eq z item shopu bo zagra tak mało osób że zysku nie będziecie mieć nawet.W is zostawcie pierścień expa,rękawice dropa jakieś ulepszacze fryzy i pomoce w grze Na pewno jak zastosujecie się mojej propozycji zagra na serwie więcej graczy i zysk będzie duży

Macie dobre łącze klient normalnie mi sie ściąga byle jaki po maks 300kb a waszym łączem 369-370

Chłopie u mnie sciaga w 6,5mb/s maja bardzo dobre łącze ;D
Opublikowano

zaraz wbije i zobacze co to ma byc ;]

ten server to kopia xenox i mexiliaMT2 gralem na nich 2 i to samo...

JurexGCW

Opublikowano

Heh... Exp wczoraj się bugował a ludzie bany podostawali, za to znajomi tylko cofkę. Powodzenia Pompexiku bo będzie Ci potrzebne. Żal i porażka na tym serwie.

Gdzie się podziały, tamte privy(atki)

Tamto eq i tamten świat...

Opublikowano

PolEcam

Informacje na witrynie MPCforum.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych.

Mój regulamin:

1.Zrobić coś porządnie.

2.Zawsze wszystko robie na czas.

3.Pomoge każdemu.

Materiały zawarte powyżej są objęte prawem autorskim. Ich kopiowanie, powielanie bądź rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Opublikowano

Bo stylu pisania tego użytkownika, chyba sami wiecie z kim mam, a raczej miałem do czynienia...

Styl jak najbardziej w porządku. Szkoda tylko, że trzeba aż tutaj napisać żebyś się łaskawie odezwał.

A z człowiekiem mojego pokroju jak to Ty nazwałeś nawet nie masz szans polemizować, czego nawet nie chcesz spróbować z racji tego, że nie masz argumentów na swoja obronę.

Na forum Devux.pl napisałem masę postów żeby się cokolwiek dowiedzieć. Z Axis kasowaliście, banowaliście i to nie tylko mnie, lecz też osoby, które chciały się dowiedzieć co stało się z ich eq. Takie zabezpieczenia macie kolego. Wytłumaczenia z Waszej strony jak nie było tak nie ma. Sam serwera nie ogarniesz i mam nadzieję, że zdasz sobie z tego sprawę. Czuję, że to nie będzie ostatnia tego typu sprawa na serwerze. Już poleciały bany za bug expa, który sam spowodowałeś (oczywiście niektórzy nie dostali nawet cofki lvla nie wiedzieć czemu).

@temat

Nie polecam.

Opublikowano

Hmm ja myśle że serwer fajny odpowiadając pytanie dla kolegi ktory napisal ze serwer pod kase hmmm 1 primo z czegoś trza utrzymywać Mt2 2 Primo oj uwierz mi że jeśli niechcesz wydawać na is nie musisz możesz do wszystkiego sam dojść także myśle że serwer fajny

Opublikowano

Powiem tak. SERVER IS THE BEST !!! Polecam dużo eventów , konkursów , ogólnie wszystko Dobrze : D Polecam Serwer, bo grałem na innych takich jak : AvalonMt2 czy LomaxMt2 i nie spodobały mi się. Ostatni Event był pół roku temu , więc Sobie go odpuściłem. Szukałem innych , aż w końcu znalazłem DevuxMt2. Naprawdę Polecam. Tylko mam dwa problemy nie dotyczące Serwera

1. Jak można Usunąć Postać ?

2. Co to znaczy "Reklama Serwera za SM " , Bo nie bardzo rozumiem. Dla niektórych może być tak , że Podeśle komuś link i dostaje 1000 SM , a u innych Musi się ktoś zarejestrować , żeby coś dostać.

Pozdrawiam i Polecam.

Dante - Sura WP ; P

Opublikowano

Nie podoba się ? Nie musisz grać a swoje opinie możesz zachować dla siebie.

Nie gram, nie gram. Szkoda czasu. A forum jest po to żeby wyrażać opinie, nie tylko te pozytywne, więc delikatnie mówiąc- cicho siedź.

Opublikowano

Serwer polecam zapraszam do Jnno mnie mozecie spotkać na nickach : PROszek , PROboszczek , PROsuraWP

Co polecasz jak serw od rana nie działa nawet stronki niema poczytaj 3 posty wyżej
Opublikowano

Eee kolego mam dla ciebie upomnienie! Napisałeś: "Każde konto zarejestrowane, przed startem serwera otrzyma 2500 Smoczych Monet!", zarejestrowałem się przed czasem i dostałem tylko "Smocze Monety: 150" więc nieładnie tak wrabiać ludzi! Ode mnie wielki -!

07087561336755886764.png

Serwer AvalonV2 powraca na nowo w starym i niezapomnianym stylu!

Przeżyj to co dwa lata temu już 14 lipca! Czekamy tylko na Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...