Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devux MT2[PL] [Dedyk]

tiffanus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ma w chuj bugów i admin ma na to wielkie WYJEBANE.

Ciągle na forum są zgłaszane nowe bugi, a admin nie raczy nawet odpisać.

NIE POLECAM

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer dno, nie ma wszystkich broni na 30lv, bony są nie równe wejdze 60 INT a 15 zre... NIEMIŁA SPOŁECZNOŚĆ, od razu z mordą na mnie jak mówię na chat że nie ma jelonków to od razu, NIE GRAJ, SPIERDALAJ itp... Mało tego serwer jest założony przez stado nie ogarów wcale nie pilnują go, jeżeli chcesz grac na serwerze przypominający stary nie dopracowany hamachi to zapraszam...

DNO DNO DNO DNO!

sygnature.png

Opublikowano

. Chetnie zobacze jakiś dowód, bo gracze się pilnują ze wzgledu na to, że wulgaryzymy są karane. Więc - kłamniesz :-)

Hahahaha tym to mnie rozbawiłeś na maxa ! co 2 osoba klnie na czacie w 10 min ci narobię ss na 2strony.

innowacyjne możliwości na tym serwerze - te możliwości to IS? jak tak zarabiasz na życie to Ok ale kiedyś cioty z SmS się skończą to serwer padnie ?

Zapraszam na Lexalia.pl wczoraj się skończyła Beta. obecnie jest robiona strona. Serwer wystartuje do końca tego tygodnia i mam nadzieje że ma lepszy hosting bo ten tu to jest jakiś dowcip serwer w ciągu dnia minimum 2 razy pada.

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

SERWER ? = zero nie polecam czemu ? nie ogar admin , moderator serwer zrobiony tylko pod IS'a !! szkoda grac taki dzieciak kupi eq na is'ie i co ? ponak 100 k hp i dupa nie ? więc tak drop cienki zaduzo ulepszaczy trzeba bugi na bronie są , N I E polecam ! :}}}

Pozdrawiam xViruSx

Opublikowano

Serwer pod IS, co chwilę aby promocja SM.

Żeby tylko ładować kasę, serwer na gotowcach poza wgraniem wszystkiego na serwer admin nie zrobił praktycznie nic.

Olewają graczy jak mogą, forum i gra świeci pustkami, pewnie zostały tam osoby które mają nadzieje na GM...

Totalna porażka ;/ (a zapowiadał się ciekawie)

beznazwy1ef.jpg

Opublikowano

[main]

updateUrl=http://mexilia.pl/update_files/v

updatePath=C:\

currentVersion=

updateMainPage=http://mexilia.pl/patcher/info/Index.html

updatecurrentVersion=1,0

Plik updater z klienta devuxa widać że nic nie zmodyfikowane nawet klient nie tykany ^^

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Zmienilam zdanie co do serwera Administracja nie pomaga graczom , na serwerze panuje chaos .... gracze lamia regulamin jak sie da i nikt tego nie ogarnia . Nie ma na tym serwerze ładu i porzadku nie polecam ....

Na forum w dziale zgloszenia od startu serwera nie ma zadnego ruchu administracji co do lamiania regulaminu tam widac po ss u graczy ktorzy zglaszali wulgaryzmy i do tej pory nie ma nic na temat czy osoby ktore wyzywaly sa ukrane bo lataja po serwerze w dalszym ciagu wyzywajac od roznych . I nie piszcie ze nie mam racji 99 % postow tu jest negatywnych nie tylko mowj wiec cos musi byc nie tak . Jeden Admin na caly serwer nic nie ogarnie bo juz sie pogubil w tym co ma robic - czy pliki i bugi czy porzadek na serwerze ...

glitterfy1000908T528D32.gif
Opublikowano

Kopia mexilimt2 te same bony co widzę po komentarzach is i w ogóle. 0/10

Opublikowano

tiffanus czytając twoje posty z kulturką to masz pod górkę, nie grając na serwie nie mam zamiaru na nim grać, ponieważ WYPIE......AJ DZ...KO to pewnie na przywitanie. Co wymagać od graczy jak administracja sama nie świeci przykładem.

Opublikowano

TIffanus ledwo ratujesz ten serwer. Same negatywne komentarze lecą .

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Serwer chyba off ; < ja nie mogę wbić ale mniejsza z tym

Admin sam nie ogarnie serwera ten serwer jest tylko na IS ! :]. wydajesz na IS on dostaje kase i tak sobie zarabia nie radzę wydawać na IS !!!!!!!

Opublikowano

Serwer chyba off ; < ja nie mogę wbić ale mniejsza z tym

Admin sam nie ogarnie serwera ten serwer jest tylko na IS ! :]. wydajesz na IS on dostaje kase i tak sobie zarabia nie radzę wydawać na IS !!!!!!!

Co Ty mówisz? W takim razie, po co grasz, ktoś Ciebie zmusza?

Zysk z serwera w pełni jest przeznaczony na jego rozwój (tudzież opłata serwera dedykowanego), no ale nie wiem, czy Twój mózg jest w stanie pojąć taką informacje.

Boli Ciebie to, ze dzialam sam, czy to, ze tak dobrze mi idzie? Bo wolę działać sam, niż po 2 dniach gry widzieć na swoim serwerze EQ z navi, stworzonych przez takich "porządnych" GMów, którzy aplikują każdego dnia - w tym Ty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...