Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devux MT2[PL] [Dedyk]

tiffanus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi sie wydaje ze to celowe bylo ze bysmy zakladali konta a on potem passsy ma i wgl mysli ze glopi jestesmy ...

75043626052775008486.png
Opublikowano
tiffanus Pisałem ci już 2Emaile. Abyś mi wysłał 2500Sm (bo się zarejestrowałem przed Startem .... a nic nie dostałem.) ale jakoś nie odpisujesz Sm jak nie było tak nie ma . (i jak ci tu wierzyć)

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

jak teraz usuną eq z is to pozdro dla tych co dostało 2.5k sm .... za 2,5.sm można było kupić hw na 50 lvl co daje 20k hp oraz 1k defa. .. pozdro

chyba ze zrobią res postaci ;d co by bardzo sie opłacało dla pozostałych graczy ;d

Opublikowano

Pisał ze jak ktoś się przed 18.00 to dostanie 2500sm ja zajerestrowałem się o 17.30 i nic nie dostałem Pozdro:D

75043626052775008486.png
Opublikowano

no ja zarejestrowałem sie jakos po 12:00 i normalnie dostalem 2,500 SM.. wiec nie wiem o co wam chodzi... ale jeśli nie dostaliście to upominajcie się o swoje...

jaki czas aby serwer byl online?

Opublikowano

Mniejsza z tym jak On to robił że jednym dał a drugim nie .

Opublikowano

Wszystkich tych spinaczy co pieprzą że tylko ci co maja kase na is cos na tym servie osiągnął to spitalajcie na 4 fun nawet jak ktos wyda sm na np bron to co z tego nie będzi emial ludiz wbitych w 5 bonów .

Nie każdy wydaje kase na is.

Grałem 3 lata temu na servie NovaMt2-Syrius gralo na początku na nim 2000 osób a 6/7 było tylko w is dzięki temu serv wytrzymał 3 lata a ci co wydawali w is na zmianki sprzedawali je podtrzymywali server a gracze którzy umieli dropic kase mieli zmianki.

Tu nie ma aż tak bardzo zależności graczy bez is w stosunku do tych co troche wydaja na is wszyskto można zdobyć w grze.

Po komentarzach typu serv tylko pod is tez miałem nie grac , pobrałem z ciekawości jak dla mnie puki co wszyskto idealnie wyglada.

I jestem pewnien że ten serv postoi troche dłużej niż wiekszośc max 1-2 miechy gra po 14 ludzi i serv of bo kasy na niego nie ma.

Nie zaczeliscie a piszecie już że bez is sie niczego nie osiagnie to proste jesteście słabymi graczami którzy tylko po4fun lataja.

Opublikowano

Wszystkich tych spinaczy co pieprzą że tylko ci co maja kase na is cos na tym servie osiągnął to spitalajcie na 4 fun nawet jak ktos wyda sm na np bron to co z tego nie będzi emial ludiz wbitych w 5 bonów .

Nie każdy wydaje kase na is.

Grałem 3 lata temu na servie NovaMt2-Syrius gralo na początku na nim 2000 osób a 6/7 było tylko w is dzięki temu serv wytrzymał 3 lata a ci co wydawali w is na zmianki sprzedawali je podtrzymywali server a gracze którzy umieli dropic kase mieli zmianki.

Tu nie ma aż tak bardzo zależności graczy bez is w stosunku do tych co troche wydaja na is wszyskto można zdobyć w grze.

Po komentarzach typu serv tylko pod is tez miałem nie grac , pobrałem z ciekawości jak dla mnie puki co wszyskto idealnie wyglada.

I jestem pewnien że ten serv postoi troche dłużej niż wiekszośc max 1-2 miechy gra po 14 ludzi i serv of bo kasy na niego nie ma.

Nie zaczeliscie a piszecie już że bez is sie niczego nie osiagnie to proste jesteście słabymi graczami którzy tylko po4fun lataja.

Co mnie to obchodzi my nie piszemy o wydawaniu kasy na Is tylko o tym co nam się należy jak nie umiesz czytać nie odpisuj

Opublikowano

Ludzie nie spinać się zeby serv byl musi byc kasa , kase trzeba zalatwiac wiec po cos jest ten is . Nie podoba wam sie to czesc pa

LubiePvP <3333333333

LoveSex Rekrut tylko z ts :)

Opublikowano

Jeju.

Zrozumcie też to, iż jest to nowo powstał serwer, w który trzeba włożyć sporo czasu.

GA najwidoczniej nie ma aż tak wiele czasu by roztroić się.

Poczekajcie cierpliwie.

A co do serwa ON, czytajcie wyżej - jakieś małe problemy które zostaną w szybkim czasie usunięte.

W końcu życie nie opiera się na grze.

Opublikowano

dzieci wyjdzie na dwór dla was tylko gra sie liczy?? Nie możecie troche poczekać jesteście cwani to zróbcie swój serwerek nawet byście go nie postawili więc JAPA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...