Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devux MT2[PL] [Dedyk]

tiffanus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wyjebałem 150 zł smsami na IS zeby kurwa nie mógł grać ZAL!

musze pograć no

weźcie

ADMIN BYŁ O 15.30 I NIC NIE ZROBIŁ,A JAK BY ZROBIŁ MUGŁ BYM SPOKOJNIE GRAĆ JUSZ I WBIJAĆ LVL'E

Opublikowano

wyjebałem 150 zł smsami na IS zeby kurwa nie mógł grać ZAL!

musze pograć no

weźcie

ADMIN BYŁ O 15.30 I NIC NIE ZROBIŁ,A JAK BY ZROBIŁ MUGŁ BYM SPOKOJNIE GRAĆ JUSZ I WBIJAĆ LVL'E

Ortografia...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

czlowieku, jestes gorszy z ortografii niz komorowski... 150zl= DZIECKO IS'u... WYJDZ NA DWOR. albo poucz sie . bo pewnie w szkole sam przejeb i Cie kazdy pewnie bije. idz sie poucz i nie kradnij mamie wiecej telefonu.

Co do serwa to dajcie czasu troche bo maja problemy

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

ZAPRASZAM NA PVP PO OTWARCIU SERWA PISAĆ NA PW CWANIAKI

NICK JAK PODALEM WYRZEJ KAZIU1908

CO BOICIE SIE TERA?

GÓWNO WAS OBCHODZI NA CO WYDAJE KASE

OTWORZĄ SERWA KUPIE JESZCZE WYKOKSZE SIE I NIKT MNIE NIE ZABJIE

Opublikowano

-_- tylko ja mam nick w grze Kaziu1908.Więc jesteś jakimś przyjebem który sie pode mnie podszywa -_-

Prosze moderatora forum o bana dla tego Tomisio , który sie podszywa na forum zebym na servie nie miał życia tylko spamowania na postaci

Opublikowano

STOP SPAM ! chcecie zamkniecie tematu ? chyba nie wiec ogarnijcie co was obchodzi ile tamten dzieciak na is wydaje kradnie wiec wysyła ...

75043626052775008486.png
Opublikowano

krusinek umiesz czytać ze zrozumieniem ?? Ja pisze bo ta osoba podszywa sie pode mnie moim nickiem w grze a potem nie będę miał życia bo mi będziecie spamować , więc chce żeby został on zwarnowany i żeby mnie nie porównywać do tej osoby

Opublikowano

synu zamknij twarz nie podawaj się za kogoś jak nim nie jesteś lekko podejrzane 36m online na forum ...

75043626052775008486.png
Opublikowano

Gówniarzu nie tym tonem do mnie chuj mnie obchodzi co myślisz ale kurwa popatrz na moja date rejestracji a potem szczekaj -_- To nie jest moja wina że ten cwel sie pode mnie podszywa moim nickiem w grze. Zobaczyłem co pisał postanowiłem interweniować w tej sprawie

Opublikowano

Hahahha Co Ty zrobiłeś temu lapsowi że się pod Cb podszywa hahahah niektóre jego teksty są nawet smieszne....dobre jest to o dyslekcji.

A tak właściwie czemu serv. off i kiedy on???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...