Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devux MT2[PL] [Dedyk]

tiffanus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale ja dopiero sciągłam klienta to nie wiem , czy każdemu się nie chce odpalić tak jak mi , co wcześniej napisałam

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

trzeba miec sciagniete z strony root by odpalic klienta? bo mi sie niechce odpalic kto da odp pliss ;] za dobra odp dam + , wiecej info dalam wyzej chyba 2 czy 3 razy napisalam

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

D-d-P-C-G tobie tez sie tak robi?

Opublikowano

Przestań pier.... farmazony , i nie wprowadzaj ludzi w błąd . Co prawda strona nie działa ale nie przez ACTA

Typie żartuje przeciesz nie spinaj

Opublikowano

Wiedziałem, że tak będzie , zachęcą graczy że dostaną SM a teraz itemki usuwają. To wszystko to był pic zeby duzo graczy było..

Opublikowano

@Up. | Zgadzam się z tobą, ja tak samo to robiłem ninja i wiem gdzie co i jak w av1 na mobach Setosu dropia Stalki bojowe i tp,,, ; ]

Gat, to raczej sie mylisz. Ja nie mówię że na 100% usuną lecz może być to możliwe choć nie mam zielonego pojęcia . ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...