Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devux MT2[PL] [Dedyk]

tiffanus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ludzie niedojebani jesteście czy jak?? napisał Wam , że dopełnienie 2,5k sm dostaniecie tuz przed startem, a Wy dalej swoje...ponadto płaczecie, że się nie da nic kupić z Isu. tzn żadnego itemka...czy to Was dziwi?? najlepiej jakby Wa dał od razu na start fulll epiki...ja nie zagram, a ój powód to dzieciarnia, która czeka na serwer z którą nie zamierzam się użerać

pozdro

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już widzę w prezce bugi: nie ma kozików, jelonka, jesionka, antyka - handlarz zrobiony pod woja ;]

Nie ma bonków, zmianek.. Widzę że jest zmianka 6/7..

W ogóle bardzo słaba prezka.. Dowiedziałem się samych minusów.

Opiszcie:

bony, biologa, konia, ulepszanie,

System ulepszeń.. nowe mapy, eq (biżuteria)

Jak prezka słaba, to i serwer słaby ;]

Tak uważam..

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

@UP u handlarki różności jest zmianka i dodanie 1/4 bonu, w paczce po 20 lub 200, na serwer to tylko do handlarzy dodać jesiona, jelona i antyka aa i koziki. Tak to na razie jest OK, polecam !

danny1e.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------

Walczmy o wolność w internecie, nie

dajcie przejść ustawie "ACTA" !

Opublikowano

Jak dlamnie ten server to lipa zajenstrowałem się przed starem dziń i nie dostałęm dziś 2500 monet duzo graczy tak miała ... rozumiem ,ze ktoś sobie zrobił 10 kont to na 1 ,aby ja zrobiłem 1 i nic nie mam server Pod IS nie warto grać szkoda czasu i w ogole ...szkoda nerwów .Ten server nie ma przyszłości pozdro ...

Polecam gorąco ten server !!! : http://www.mpcforum.pl/topic/536089-estrosi2pldedyk/

asdsadsadsadsadsadasd.jpg

Czekam

:)

Opublikowano

Zależy jaki kto ma gust. Ja osobiście się dziś rano zarejestrowałem (1 konto) i normalnie dostałem 2500 SM. Serwer jest bardzo fajny, możliwe że usuną te itemy z IS'u, polecam grać na serwerze. Jest już ponad 100 osób.

danny1e.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------

Walczmy o wolność w internecie, nie

dajcie przejść ustawie "ACTA" !

Opublikowano

KŁAMSTWO ZAREJESTROWAŁEM SIĘ MAM 150...sm

a tam pierdolisz ja jakos dostalem 2650 sm na start ale utworzylem konto 21 stycznia wiec synek niepierdol
Opublikowano

Hej, serwer pod względem budowy jest w porządku, na pewno zagram bo ja nigdy nie kupuje z IS, lecz rzeczywiście jest przesadzony:

Z racjo wolnego czasu oferuje pomoc w tworzeniu forum, jak coś to pw, mam gotowe regulaminu i inne dodatki, byłam adminem na vabilemt2 także pojęcie mam

Opublikowano

Serwer fajny, ale :

-usuńcie te eq z ISa a zostawcie kilka najważniejszych zbrojek

- postarajcie się uporządkować miejsce zakupów ( Kamień duchowy u domokrążcy, a ku u jakiegoś handlarza zbroją)

-jak się chce teleportować do doliny orków to trzeba przebiegać całą mapę aby dojść do BO

-mniej japońskich świecidełek na serwie.

A poza tym te dungeony to świetna sprawa, i te mapki... ale tak jak pisze, gdy już to wprowadzicie to zdecyduje się na dłużej tu zostać.

Opublikowano

gówno tam,z tymi zasranymi sm zrobiłem 2 albo 3 konta (bufa i woja) i nie dostałem sm , co to za ściemy szmaty ?

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

serw off , ej jak pobralam klienta to jakis blad wyskakuje a teraz jak dodalam do folderu to mi sie nie chce odpalic jak klikam na ikonke . co robic?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

ej jak pobralam klienta to jakis blad wyskakuje a teraz jak dodalam do folderu to mi sie nie chce odpalic jak klikam na ikonke . co robic? powie ktos? naciskam na ikonke i jakby chcialo zalaczyc serwa ale nagle wyrzuca kurde co robic?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...