Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devux MT2[PL] [Dedyk]

tiffanus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer interesujący ale jeśli GM nie wypierdzieli tych itemów z IS to PaPa. To czy serwer pod IS, zobaczymy...

Serwer interesujący ale jeśli GM nie wypierdzieli tych itemów z IS to PaPa. To czy serwer pod IS, zobaczymy...

serwer sie musi z czegoś utrzymać nie chce nie kupuj (ale ja wiem co cie boli to ze ludzie beda kupować eq z IS a ty bedziesz musiał wydropic prawda)?

Opublikowano

Na początek macie 2,5k sm i płaczecie że w is jest eq ... a sami od razu wydacie te 2,5k sm w pierwszych 10minutach serwera...

Good-tylko dzieci tak robią ;D ...

A poza tym zróbcie tak żeby się dało robić 2x magia i rosy na magie/atak itd dodajcie , bo znając życie bm będzie najlepszy na serwerze w pvp z słabszym eq niż ktoś kto ma pro eq ;DD

Opublikowano

Coś nie zbyt mnie przekonuje serw no ale zobaczymy...

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

UP: Dokładnie, taka promocja serwera nie ma bytu, osobiście nie zagram na serwerze.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Opublikowano

Ja zobaczę na serwer bo widzę dużo graczy już ponad 500kont jak patrzyłem ;D no chyba że to dzieci które robią multi-konta ;DD.

Opublikowano

2500 Smoczych Monet zostanie dodane do każdego konta zarejestrowanego przed startem serwera czyli do dnia 22 Stycznia i godziny 18:00.

Te monety zostaną dodane automatycznie na konta minutę bądź wcześniej przed startem serwera!

Nauczcie się czytać ze zrozumieniem..

Opublikowano

Za 2,5k SM kupisz 1 itemka jak byś popatrzył w IS, więc to ile lepiej nie kupią sobie całego eq, trochę popatrz później pisz (następny dzieciak <smiech>).

A co do podania GM-a to słyszałem się je składa na e-maila (pewnie nie umiesz zrobić ;D) mam trochę zastrzeżeń do tego podania

"Gram w nią czasami całymi nocami więc jestem bardzo dostępny." - dlaczego w "nią"? i czemu jesteś "bardzo dostępny"?? ok idę spać bo szkoda patrzeć..

"na pewno trzymał bym się jej regulaminu."- jeśli nie jesteś GM to nie musisz się trzymać regulaminu bo tylko lecisz na GM-a i eq?

"nie był wrzucany na internet."- serwerem się nie rzuca ....

Opublikowano

Ehhhhh nie opyla się grać ponieważ napisałeś ze się dostanie 2500SM ( moze dasz po starcie ale wontpie) a dostałem 150 i wogóle nieda się kupic nic z eq

Opublikowano

Nie gram bo na dzień dobry kłamstwo. Dostaje się 150sm, co nie starczy na NIC i jest warte 50 groszy przelewem -,-

Na maila nic nie przyszlo jakbym mial dostac po potwierdzeniu -,-

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...