Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valarim [PL][DEDYK]

Reydan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grandi to byly GA blackdrab aferi korzystali z jego pomocy to teraz "mają za swoje" a nie mówiłem że z niego złodziej i okradł i popsuł zabawę wszystkim u nas na serwerze ;---)

coś pechol mi mówi właśnie na TS że wmówił wam że to ja go oszukałem... zamiast zadzwonić porozmawiać dowiedzieć się co to za "ziułko" to uwierzyliście mu ;---)

MOJ PRZYJACIEL PECHOL http://img851.imageshack.us/img851/5387/pecholgg.jpg

Opublikowano

Oni rozmawiają o medium, a temat harda jest poruszany jako wyznacznik czasu. Czyli kiedy skończą pracę nad hardem to zaczną nad medium. Do tego duo miał robić questa o którym wspominałeś wcześniej. Zaprzecz temu proszę, a dam Ci kolejny dowód.

Opublikowano

Oni rozmawiają o medium, a temat harda jest poruszany jako wyznacznik czasu. Czyli kiedy skończą pracę nad hardem to zaczną nad medium. Do tego duo miał robić questa o którym wspominałeś wcześniej. Zaprzecz temu proszę, a dam Ci kolejny dowód.

Nie zaprzeczę bo to prawda i o tym wiedzą wszyscy już od kilku dni bo to samo pisaliśmy pod zapowiedzią serwera.

Opublikowano

Nie zaprzeczę bo to prawda i o tym wiedzą wszyscy już od kilku dni bo to samo pisaliśmy pod zapowiedzią serwera.

Teraz proszę o jedno : Nie oskarżajcie o nic Grandiego dopóki nie przedstawicie dowodów. Ja je dałem, mogę dać więcej jeśli macie zamiar dalej brnąć, bo one istnieją. Nie jestem jednak osobą złośliwą, a jedynie poruszoną waszą zawiścią. Olejcie go i wylejcie na nim swoją złośc kiedy zbierzecie już dowody. Chętnie was wtedy poprę, na razie jednak będę zostawał przy swoim.

Uważasz temat za wyczerpany czy jeszcze nie?

Opublikowano

raz nigdzie nie pisałem że to mój przyjaciel,

dwa nie bardzo mnie to interesuje co widzę w screnia swoje zdanie o tym człowieku już mam.

(co nie zmienia faktu że sam przyszedł i opowiedział co się dzieje na tym serwerze)

Aferia-mt2

Manager Project

Nikt nigdy dając Ci tak mało nie dał Ci tak wiele

Możecie nas znaleźć na :

NaszaKlasa NaszaKlasa2 Facebook YouTube Wrzuta Piosenka o Aferii By Pechol

GG 38704297 - do pomocy graczom i odpowiedzi na nurtujące was pytanie.

1. Szukamy kogoś znakomitego kto jest wstanie zrobić GamePlay (ma możliwość nagrania pierwszego w Polsce GP z specjalnie napisaną muzyką/piosenką dla serwera)

2. Przyjmujemy nadal osoby do naszego Teamu ( Inteligentne , Ambitne , Pracowite , Kreatywne )

Opublikowano

@gorgonista

odnosząc się do twojej idei, że jak jakaś osoba jest oskarżana bez dowodu to ją bronisz

jak kur** na forum sa setki osób które są oskarżane , i akurat sie przywaliłęs do grandiego

sądze ze nie bez powodu tylko to twój koleżka z podwórka i nie udało cie zabłysnąc na serwie z jego pomocą ;p

dziekuje dobranoc, oszczedz sobie odpowiedzi itp bo i tak Cie tu nikt nie chce

Opublikowano

@skuwer12345

raczej o starych postaciach mozna zapomniec

bo z tego co tu piszą mozna wywnioskowac ze niektorzy byli "lepiej" traktowani

@edit

troche dizwne ze @gorgonista i @metinowiesc666 mają bardzo podobne gg ^^

taka sama skorka, status zw, tak isam styl pisania ;p multiacc? ;p

Opublikowano

Ja lubię grać w otwarte karty. Proszę dajcie całą rozmowę z prawdziwą datą a nie wybrany urywek. Ja ze swojej strony po wgraniu kopi zapasowej zamieszczę tu logi grandiego z prezencikami.

Następnie założę się że duo też ma w archiwum rozmowy z Grandim z dnia dzisiejszego i wrzuci nam je. Widzisz... historia się powtarza, ukonczony serwer > nie wywiązanie się > tajemnice przed resztą team > wyrzucenie team > zniszczenie serwera (identyczny schemat był na serwerze Aferia.

Opublikowano

Strona i Forum nie działają więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Jak wam nie działa jak indexy działają normalnie... podmianka indexu bez straty to sekunda roboty, nie mówiąc że forum też działa normalnie ale nie może się z mysql połączyć. Skończ kitować.

SS:

http://img189.imageshack.us/img189/6673/schowek01s.png

http://img42.imageshack.us/img42/9089/schowek02a.png

9obpmnjr.png

Opublikowano

Jak wam nie działa jak indexy działają normalnie... podmianka indexu bez straty to sekunda roboty, nie mówiąc że forum też działa normalnie ale nie może się z mysql połączyć. Skończ kitować.

SS:

http://img189.images.../schowek01s.png

http://img42.imagesh.../schowek02a.png

A czy gdy baza jest usunięta to forum się połączy z nią? No właśnie... To samo się tyczy strony głównej. Myślisz że wgrywamy kopię zapasową dla rozrywki? To chyba mamy dziwne hobby... Weź człowieku pomyśl kilka razy zanim coś napiszesz.

PS: Pozdrów Grandiego na TS. (nie zaprzeczaj)

Opublikowano

mam nadzieje ,ze nie zniknie mi pierscien expa rekawica zlodzieja i mount z isa !!! A tak pozatym POLECAM SERWER @@@@@@@@@@@@@@@@@ w 100% jest Najlepszym hardem na jakim grałem

92250973540658113131.jpg
Opublikowano

Ja lubię grać w otwarte karty. Proszę dajcie całą rozmowę z prawdziwą datą a nie wybrany urywek. Ja ze swojej strony po wgraniu kopi zapasowej zamieszczę tu logi grandiego z prezencikami.

Następnie założę się że duo też ma w archiwum rozmowy z Grandim z dnia dzisiejszego i wrzuci nam je. Widzisz... historia się powtarza, ukonczony serwer > nie wywiązanie się > tajemnice przed resztą team > wyrzucenie team > zniszczenie serwera (identyczny schemat był na serwerze Aferia.

oszukaliście go pewnie dlatego się tak zachował ! ;---------------)

Aferia-mt2

Manager Project

Możecie nas znaleźć na :

1. Szukamy kogoś znakomitego kto jest wstanie zrobić GamePlay (ma możliwość nagrania pierwszego w Polsce GP z specjalnie napisaną muzyką/piosenką dla serwera)

2. Przyjmujemy nadal osoby do naszego Teamu ( Inteligentne , Ambitne , Pracowite , Kreatywne )

Opublikowano

Btw piszesz coś o multi acc, a nie zauważyłeś, że metinowiec to konto Grandiego? Popatrz na rejestrację mojego i pomyśl teraz czy możliwe jest żebym założył to konto przez niego ;x

Opublikowano

oszukaliście go pewnie dlatego się tak zachował ! ;---------------)

Nie wywiązanie się z zadań i okradanie nas (można tak nazwać rozdawanie SM) spowodowało zakończenie współpracy z tą osobą.

Opublikowano

Ja nadal czekam na logi, tyle ode mnie. Otrzymasz na PW wszystko co będzie potrzebne do udowodnienia Ci błędu i po konsultacji sam zdecydujesz czy chcesz podzielić się tym z graczami. Więcej nie zrobię, po prostu czekam aż znowu się coś wysypie i zwalicie tym razem na kogoś innego.

Opublikowano

Na jaką godzinę jest przewidywany właczenie?

Narobiony jest ładny bałagan w bazach danych. Ratujemy co się da a resztę podmieniamy plikami z kopi zapasowej. Mamy świadomość że dziś nie śpimy tylko siedzimy i pracujemy po to by móc jak najszybciej ponownie wystartować.

Opublikowano

Nie wywiązanie się z zadań i okradanie nas (można tak nazwać rozdawanie SM) spowodowało zakończenie współpracy z tą osobą.

Inkscape - napisałem to ironicznie oczywiście u nas było to samo, nie było is ale rozdawał przedmioty z navi sprzedawane za pln-y i podbijał expa top1 i top3 by zgraneli nagrody.

napisałem to ironicznie bo podobno wam wmówił że to sponsor go "oszukał" ;-------------)

Aferia-mt2

Manager Project

Możecie nas znaleźć na :

Opublikowano

mam nadzieje ,ze nie zniknie mi pierscien expa rekawica zlodzieja i mount z isa !!! A tak pozatym POLECAM SERWER @@@@@@@@@@@@@@@@@ w 100% jest Najlepszym hardem na jakim grałem

Z tego co pisze inkspace to już nie będzie hard tylko medium także nie zapraszaj. To jak będzie dalej hard czy robicie swojego mediuma bo nie wiem już sam raz piszesz tak raz tak sory zgubiłem się

Opublikowano

Inkscape - napisałem to ironicznie oczywiście u nas było to samo, nie było is ale rozdawał przedmioty z navi sprzedawane za pln-y i podbijał expa top1 i top3 by zgraneli nagrody.

napisałem to ironicznie bo podobno wam wmówił że to sponsor go "oszukał" ;-------------)

Zaufaliśmy mu jako osobie która nam pomaga. Wasze ostrzeżenia potraktowaliśmy błędnie jako zgryźliwe komentarze mające na celu pozbycie się nas. Mimo wszystko mieliśmy świadomość że musi być w tej informacji trochę prawdy dlatego stale robiliśmy pełne kopie zapasowe. Mam tylko nadzieję że jak w przyszłości będę jakiś team ostrzegał przed tą osobą, to nie zostanę zlekceważony tak jak to my zrobiliśmy z tobą.

Z tego co pisze inkspace to już nie będzie hard tylko medium także nie zapraszaj. To jak będzie dalej hard czy robicie swojego mediuma bo nie wiem już sam raz piszesz tak raz tak sory zgubiłem się

Naprawiamy Harda wprowadzając korekty te, które powinien wczoraj przed startem wprowadzić Grandi. Następnie jak już informowaliśmy kontynuujemy pracę nad serwerem Medium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...