Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valarim [PL][DEDYK]

Reydan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wierzyłem w Administrację lecz teraz już mi się nie chce czekać ;>

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

a co sie spodzeiwaliscie?

wiekszosc GM ma pozniej 17 i niżej

Warriorek ma 18+ i ktoś tam jeszcze chyba

sedni wiek gm 16 (3gim, 1lic, czyli nie wyrośli jeszcze)

i nie spamic mi ze nawet 12 latek jest madrzejszy o 20 latka, bo tak moze być ale tak nie jest w tym przypadku

myslicie ze GM nie mają kolegów?

wiadome ze będa rozdawac rzeczy, jak nie teraz to później kiedy złapie zaufania

na forum ludzie wchodzili i odrazu 1 post to było podanie, nie wiem jak duo wybierał team, moze jak na pw mu sie podlizywali

bo powiem szczerze jakbym chciał GM to bym miał, bo duo to koleś z którym trzeba pogadać, coś dla niego zrobić i już wpadłes mu w oko

sądze ze jak bym zrobił GP serwera (a mam fajny projekt, który by zauroczył dziesiątki graczy), bym miał z tego wiecej niz podziękowania

także, to jest moja ocena o GM, ich wybieraniu i co moze z tego wyniknąć

Opublikowano

@UP ogarnij się bo wg. mnie jesteś kolejnym dzieckiem który myśli że jak ktoś zakłada serwer to powinien mieć 18 lat + , a właśnie bo tu liczą się umiejętności , które dany człowiek posiada może i meć nawet 10 lat , a ważne jest to co potrafi i czy jest ogarnięty , a niestety ani tego ani tego ci admini tego serwera nie mają , bo postawić serwer każdy potafi , ale żeby go dopracować to już inna sprawa . Wniosek ? Zastanów się 100x za nim postawicie serwer , a nie " A ku*wa walne se privka pod IS"

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

@Silver

no to przynajmniej powinni jakos sprawdzic tych GM, bo wlasnie widac jak dobierają team

ten rozdaje itemy, drugi bossy, trzeci rozwala serwer ...

albo np. taki Warriorek, z wulgami do moderator forum sie kłuci o to zeby sie nie wtracali w jego sprawy, a nie wiadomo po co pisze je na chatboxie

przynajmniej przeprosił albo inni, juz neiwymienie kogo, ale wybierając pewną osoby mogli poprzegladac jego posty na forum, bo jak im sie tylko podanie spodoba to ok bierzemy go

według mnie serwer fajny, powinni go wylaczyc i dopracowac jakoś, bo bugi sa w najpotrzebniejszych rzeczach

Opublikowano

Było już wiele takich serwer m.in BlitzMT2 który był robiony nie wiadmo ile czasu , teraz powtarza się z tym ... Jak zwykle pomysł dobry i serwer (taki sobie ),ale administracja beznadziejna bo na początku było wielkie napalenie , a nie dosyć że :

1.Miał być medium bo hardami to już żygać można

2.Nic nikt nie wiedział że taki hard będzie ...

I m.in gra teraz tyle osób co widzicie. Teraz to powalone ACTA wprowadzą to zamiast się postarać to jeszcze dadzą kolejnego fake.

Wystarczy przysiąść i dopracować , ale znając tok myślenia człowieka "No to czas zrobić piva , ALE najpierw .... " I tak w kółko po czym powstaje , niedopracowany serwer.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

To i owo podczas pobytów na ts'ie sie dowiadywałem ;p

zbiór informacji ..

skargi graczy , że ktoś ma stalki i bronie , że Admin wywalał ;P

Gz .. idioto.

Zwykli GM nie mogą dawać itemów... ;x Rozumiesz? To fizycznie nie możliwe.

Opublikowano

UP możesz wstawić noramlnie? nic nie widać...

FeLLoW - Body

TaŁi - Dagger

SunGrown - Smok

I Love YOU !!!

<3

Opublikowano

@Inkscape

coś Ci ss nie wychodzą ;p

na gg widać, że Warriorek jest w posiadaniu jakiegoś nagrania, jak by je wstawił to będziecie sie bronic, że z kolegą je nagrali? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...