Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valarim [PL][DEDYK]

Reydan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP lecą szkaty, na początku chciałbyś full pelerynek dropić?

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak, wszedłem na chwilę i... jakbym był na skurczonej wersji Polskiego Metin2.

Yang jak w stajni [mało]

Ceny jak u Żyda [nieproporcjonalne]

Ogólnie, nie polecam serwera,

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

dajcie Clienta na inny upload bo sciaga tak ze az d... sciska

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Uwierz że są dopasowane wbij 30-40 lvl i zobaczysz.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

asada daj pliki local i root bo chce zagrac zanim clienta sciagnie mi

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Nie oplaca sie sciagac. Z metkow po 1 ku przy takiej liczbie osob nie nadropi sie zbyt wiele. I ogolnie zamiast zrobic beta i dopasowac wszystko to pusciliscie taki chlam. NIE POLECAM

Opublikowano

POLECAM SERVER!! SUPER ZE DROPIA SZKATY BLASKU!!

.kann jestes zgloszony o spam bo spamujesz w tym jak i zapowiedzi, twoje posty sa totalnie bez sensu jak nawet klienta nie pobrales.

Polecam Administracji dodanie Launchera bo duzo ludzi chce zagrac lecz predkosc pobierania im to zabrania ;(

Server dla prawdziwych koxow nie dla mieczakow ktorzy cale zycie na 4funie naparzaja.

POLECAM!!

Opublikowano

Czekałam na serwer, wiedziałam że to będzie Hard ale nie wiedziałam że aż tak, ponad godzina i wymęczony 18 lv.

Jak na mnie to za wiele. Jak ktoś lubi takie priwy to miłej gry ale ja REZYGNUJE ;/ nie ma szału

63091769524560174570.gif

Opublikowano

Serwer nawet nawet lecz trochę mało online bo niecałe 300. Serwer jest bardzo trudny pod względem expa. Drop yang jest niski. Lecz co do Administracji nie mam żadnych zastrzeżeń

Serwer nawet nawet lecz trochę mało online bo niecałe 300. Serwer jest bardzo trudny pod względem expa. Drop yang jest niski. Lecz co do Administracji nie mam żadnych zastrzeżeń

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

@UP

Licznik jak nic kręcony:)

Osobiście nie zagram, za bardzo naczytałem się złych opinii oraz takie mocne hardy to nie dla mnie (wole już iść na PL).

Opublikowano

mialem wbic ale poczytalem , i widze strata czasu , priv to zabawa a nie siedzenie i meczenie sie nad gra.

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

Ten serwer to kopia serwer AferiaMT2 gdzie GA sprzedawal eq z navi z zl z tego co slyszalem ten koles jest w teamie valamira co wiecej duzo osob mi mowilo ze serwer powstal chwilowo do zarobku na is.. nie polecam

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

powiem tyle obiecywali taki zajebisty serw była ankieta ile ma być expa czyli 400% a widzę 200%

2.bronie miały być takie fajne a jest chu... drugi pl

3 zbroje to samo

czyli zje..bali serwa

i jeszcze do tego eq na start +4 co to balmora???

52324509.jpg
Opublikowano

Da ktoś porty ip, i pong , report w najlepszej okazji

bądz prosze o locale , root dam 5 na profilku i lajkami bede sypac

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...