Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valarim [PL][DEDYK]

Reydan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co pisze inkspace to już nie będzie hard tylko medium także nie zapraszaj. To jak będzie dalej hard czy robicie swojego mediuma bo nie wiem już sam raz piszesz tak raz tak sory zgubiłem się

Medium czy Hard teraz będą?

Z tego co wiadomo nadal będzie HARD !

63267013141802528481.gif

Opublikowano

Co do nieznajomego który wstawił rozmowę niby "zemną" screen'a to kochany Grandi/Kamil/BlackDrab, przy starym dedyku "Aferia-MT2" było GG którym się zajmowałem i miałem hasła poustawiane takie same tu i tu, wszedł sobie na moje gadu-gadu pod moją nieobecność koło godziny 18:50 i sieje ferment w okół moich znajomych jak i tutaj, pisał z mojego GG, sam do siebie, sprawdziłem programem z internetu kto się logował na moje GG, po czym ściągnąłem stare gadu-gadu a na nim można sprawdzić IP użytkownika po czym wyszło na IP - Grandiego, czyli wnioskuje że dlatego że go "wydałem" administracji chce się zemścić ale mu się to nie uda. Pozdrawiam Administracje, znam już ruchy Grandiego na pamięć, wiem co może zrobić "TERAZ" nawet jak został wyrzucony, Inkscape [ pewnie źle napisałem nick] przeczytaj PW, najlepiej do mnie zadzwoń jak możesz. Pionteczka.

Opublikowano

na starcie zajetrudno sie wybic bo yang mało dropiło (z przyczyn wiadomych dlaczego) a wszystko drogie bylo wiec ciezko eq zrobic od zera

63267013141802528481.gif

Ave SoVe buhahahaha(Mroczny Smiech^^)

Opublikowano

Spytam jeszcze raz Inkscape, czy waszą oficjalną wersją jest, że przez Grandiego padł wam serwer i strona nie działa?

Tak, rozwalenie bazy danych spowodowało brak połączenia między bazą a forum/stroną.

Opublikowano

Spytam jeszcze raz Inkscape, czy waszą oficjalną wersją jest, że przez Grandiego padł wam serwer i strona nie działa?

Dlaczego nadal prowokujesz?

Opublikowano

Zaufaliśmy mu jako osobie która nam pomaga. Wasze ostrzeżenia potraktowaliśmy błędnie jako zgryźliwe komentarze mające na celu pozbycie się nas. Mimo wszystko mieliśmy świadomość że musi być w tej informacji trochę prawdy dlatego stale robiliśmy pełne kopie zapasowe. Mam tylko nadzieję że jak w przyszłości będę jakiś team ostrzegał przed tą osobą, to nie zostanę zlekceważony tak jak to my zrobiliśmy z tobą.

Naprawiamy Harda wprowadzając korekty te, które powinien wczoraj przed startem wprowadzić Grandi. Następnie jak już informowaliśmy kontynuujemy pracę nad serwerem Medium.

powinienes zbadać reputację osoby która tak pisała o nim ... ale znjąć życie a była tam masa osób które wcześniej uczestniczyły od strony technicznej a aferi , presik , LOL , teraz doczytałem że hajdi to pewnie by się opowiedziały za nim.

proponowałbym ci w pierwszej kolejności jeszcze te osoby usunąć które jak wiadać proszają się razem z ta szują i jak presik bywa że zachowują się podobnie do niego. rozwalił nam TS .

tak apropo gdybyście chcieli pogadać , czy skorzystać w celu lepszej komunikacji z TS to zapraszam aferia-mt2.pl

zanim nasza aferia znów wystartuje to miną z 2 miesiące więc nie ma tu konfliktu interesów bym odbierał wam graczy np.

mogę zrobić wam jakiś pokój byście sobie w kryzysowych momentach korzystali a wiem co się działo u nas jak nie mieliśmy możliwości kontaktowania się na TS.

aferia-mt2.pl - zapraszam na TS

Aferia-mt2

Manager Project

Nikt nigdy dając Ci tak mało nie dał Ci tak wiele

Możecie nas znaleźć na :

NaszaKlasa NaszaKlasa2 Facebook YouTube Wrzuta Piosenka o Aferii By Pechol

GG 38704297 - do pomocy graczom i odpowiedzi na nurtujące was pytanie.

1. Szukamy kogoś znakomitego kto jest wstanie zrobić GamePlay (ma możliwość nagrania pierwszego w Polsce GP z specjalnie napisaną muzyką/piosenką dla serwera)

2. Przyjmujemy nadal osoby do naszego Teamu ( Inteligentne , Ambitne , Pracowite , Kreatywne )

Opublikowano

ja mam taką propozycje, nie róbcie tego mediuma bo hard był bardzo dobry. osobiście na mediumie tzn. bodzie,dodania,zmianki.ku inne smaczki u npc nie zagram(ewentualnie skille na 17 mogłyby częściej wchodzić bo to akurat była patologia...) tak więc namawiam was do nie robienia mediuma:) tyle z mojej strony. już się nie wypowiadam... poczytam może jeszcze troche bo to lepsze niż książka haha

Opublikowano

Kocham takie zakończenia[; miał być fajny serw [;SUPER a zrobiliście chu.... serw i go teraz nawet nie ma w naszym świecie już go pewnie nie będzie

52324509.jpg
Opublikowano

ja jestem tez za hardem.coto za gra jak wbijesz w tydz 250lvl i siedzisz i zamulasz.bezsens a na hardzie sie trzeba troszke napocic

63267013141802528481.gif

Ave SoVe buhahahaha(Mroczny Smiech^^)

Opublikowano

Oj dawid dawid widze że ty zdanie o mnie masz wyrobione. pare osob wie czemu zrobiłem tak a nie inaczej i możesz nazywać mnie złodziejem szmatą i tym podobne. zrozumiem to bo swoje straciłeś ale czasem posłuchaj 2 osoby i sprobuj zrozumieć ta osobe nie tylko ze swojego punktu widzenia jak to wszystko widzisz bo to źle swiadczy o tobie...

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

A masz świadomość co to jest wgrywanie kopi zapasowej? Do tego serwer główny musi być aktywny. Pokazuje ci ten komunikat dlatego że nie jesteś zalogowany a niezalogowaną osobą jest też osoba której nie ma w bazie. Obecnie nikogo nie ma w starej bazie więc nie jesteś zalogowany... Próbuj dalej namieszać bo Ci nie wyszło.

Śmieszny jesteś... 1 screen pokazuje miejsce na serwerze gdzie są zamieszczone pliki strony głównej z folderem gdzie są wgrane grafiki.

Screen numer 2 jest wykonany miedzy oknem strony a wywaleniem błędu. http://valarim.pl/itemshop/

Skończ... gdyby na serio wszystko wam nie działało jak tak kolorujecie to by tak to wyglądało lub wywaliło iż strona o podanej domenie jest niedostępna:

http://img52.imageshack.us/img52/5568/schowek03.png

9obpmnjr.png

Opublikowano

no robice harda robcie

tylk odoajcie te cholerne pelerynki na start bo to katorga ;p

@Bavuxi

to że masz koło 30 to nie tym tonem, bo sprawiasz wrażenie jakbyś tu był kimś

po 1. umiem pisać o lura, pokazać ? "szukam lura" , happy?

po 2. wątpie czy byłby jakis lur bo grało ledwo ponad 150 graczy

po 3. wątpie by ktoś chciał lurować szamanowi, a w dodatku healer'owi

po 4. grasz zapewnie łatwiejszą postacią do expa niz healer wiec ciiii

Opublikowano

To twoje zaangażowanie w obrone Grandiego coraz bardziej zaczyna wygladac jak jakies zboczenie.

http://valarim.pl/ranking.php

Nie wiem czy widzisz ale pod Top5 widac czarno na bialym ze stronka nie moze sie polaczyc z baza danych ^^

Ale wedle tego co Ink mówi to dedyk jest off i dlatego ts nie działa i reszta... to wtedy by strona nie działała a jednak działa... to wiec baza czy server na ktorym stoi wszystko padlo? Niech sie zdecyduje i powie racjonalne info.

9obpmnjr.png

Opublikowano

ja jestem tez za hardem.coto za gra jak wbijesz w tydz 250lvl i siedzisz i zamulasz.bezsens a na hardzie sie trzeba troszke napocic

Wp abs pż całe 5% szeroki + 7 eq +4 kox? skoro tak mowisz.Po co ci pelerynki jak spota nie targniesz?Jak byś coś pisał na wołaj "Jinno" pewnie bym sie odezwał bo przydał by mi sie Heler.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...