Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valarim [PL][DEDYK]

Reydan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kłamiesz w żywe oczy grandi nic takiego nie zrobił ktoś się wam włamał a wy zamiast powiedzieć nasz błąd to zrzucanie na Grandiego najlepiej. I powtórze jeszcze raz ten hard był miodzio najlepszy na jakim gralem ale dla was hard zwalony zrobimy mediuma bo fooxa powiedział że drop yang za mały brawo dal was miałem tutaj zaczac napierdzielac ostro ale jak robicie mediuma to dziekuje jak 250 graczy wam podziekuje

Grandi miał wgrać poprawiony quest od duo który pozwalałby na wymianę symboli na kamień duchowy (tak jak miało być), czy grandi go wgrał? Nie! Nadal został quest w którym nie było opcji tej wymiany tylko zostały fryzurki, magiczne metale.

Opublikowano

Grandi miał wgrać poprawiony quest od duo który pozwalałby na wymianę symboli na kamień duchowy (tak jak miało być), czy grandi go wgrał? Nie! Nadal został quest w którym nie było opcji tej wymiany tylko zostały fryzurki, magiczne metale.

Szczerze rzucanie oszczerstwami bez dowodów jest trochę dziecinne. Daj graczom jakieś screeny na których Grandi cokolwiek obiecywał, bo na razie wszystkie dowody wskazują tylko na waszą niekompetencję

1. Dziecięcy team, gdzie od razu ktoś poleciał, oraz przyjęte zostały 13/14 letnie osoby

2. Zapowiedź medium, po którym nastąpiła zmiana na hard, którą SAMI POTWIERDZILIŚCIE

3. Teraz twoje wykręcanie, że postawienie harda to wina Grandiego.

Nie mam nic do Ciebie, ale biorąc pod uwagę informację którymi dysponuje przeciętny gracz jasno widać kto jest tu poszkodowany. Może coś by się zmieniło jakbyście dali jakieś dowody, ale na razie widzę tylko bezpodstawne zarzuty.

Opublikowano

Kolega dzisiaj składa pozew na policję ponieważ na SM wydał tutaj multum kasy.

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Ale jeśli zrobicie zmianę ratów niektórzy gracze, którzy kupili w IS przedmioty mogą się rozmyślić z gry, mówiąc, że kupili SM na innym serwerze. Jak dla mnie jest to już podstawa prawna dzięki której można wytoczyć proces, więc spytam ponownie : Co zrobicie z osobami nieusatysfakcjowanymi zmianami, które skorzystały z IS? (Jeśli źle zrozumiałem tę myśl ze zmianą ratów to mnie popraw)

Ja tak czy siak pogram na serwerze, mimo, że macie połowe administracji która nie spełnia najniższych wymogów umysłowych na napisanie matury, choć zastanawiam się czy pójdzie to na waszą korzyść. Przemyślcie to i zacznijcie przyjmować osoby ogarnięte, a nie Andrew'ów i gangsterków.

Gracze kupując SM potwierdzają regulamin, po 2 nie zmieniamy serwera tylko dajemy to co było opisane w prezce a czego na nasze zlecenie Grandi nie wrzucił/nie ustawił.

Następnie jeśli już chcesz iść w stronę prawną to może pogadamy o tym że Grandi dał nam produkt w postaci serwera nie zgodny z ustaleniami?

Next

W Administracji obecnie jest 4 Techników Informatyków więc proszę nie mów mi nic o "wymogach umysłowych na napisanie matury". Problem może z tym mieć tylko Grandi skoro nie potrafi zrozumieć podstawowych instrukcji/poleceń.

A czy sprawiedliwe w stosunku do innych graczy było to że Grandi swoim znajomym dał SM na wierzchowce itp. za naszymi plecami okradając nas i jednocześnie tych co na prawdę wysłali SMS? To był główny powód dla którego Grandi wyleciał.

Opublikowano

Kolega dzisiaj składa pozew na policję ponieważ na SM wydał tutaj multum kasy.

a czy twojemu koledze kazal ktos wysylac te sms? robil to z wlasnej nieprzymuszonej woli

63267013141802528481.gif

Ave SoVe buhahahaha(Mroczny Smiech^^)

Opublikowano

Gracze kupując SM potwierdzają regulamin, po 2 nie zmieniamy serwera tylko dajemy to co było opisane w prezce a czego na nasze zlecenie Grandi nie wrzucił/nie ustawił.

Następnie jeśli już chcesz iść w stronę prawną to może pogadamy o tym że Grandi dał nam produkt w postaci serwera nie zgodny z ustaleniami?

Next

W Administracji obecnie jest 4 Techników Informatyków więc proszę nie mów mi nic o "wymogach umysłowych na napisanie matury". Problem może z tym mieć tylko Grandi skoro nie potrafi zrozumieć podstawowych instrukcji/poleceń.

A czy sprawiedliwe w stosunku do innych graczy było to że Grandi swoim znajomym dał SM na wierzchowce itp. za naszymi plecami okradając nas i jednocześnie tych co na prawdę wysłali SMS? To był główny powód dla którego Grandi wyleciał.

No idź na policje zgłość grandiego a sam pójdziesz siedzieć bo każdy priv do metina można powiedzieć że jest nielegalny

Opublikowano

no niestety musze potwierdzic to o wymianie symbolu na kamien ;p

dzis jakos w południe wbilem na serw i byla opcja wymiany heroicznego symbolu na kamien duchowy, wybieralo sie od 1-5 szt ile chcialo sie wymienic ;p

@edit

@gorgonista

a ty masz jakeis dowody ze grandi nic nie zrobił? czy tylko wierzysz co on mowi? bo moze dostales coś od niego i tylko czekasz az grandi bedzie mial gm na innym serwie?

troche bez sensu twoje posty, bo mowisz zeby oni dali dowody bo oskarżaja grandiego, a ty sam nei dajesz dowodów oskarżajac przykładowo inkscape

@down

to moze bład w quescie bo u mnie pisało "Kamień Duchowny"

zamiast duchowy to duchowny to pamiętam co tam pisało

Opublikowano

ja to kur*a nie wiem kto to jest Grandi,srandi, morandi itp...ale jedno wiem na pewno- takie sytuacje powtarzają się non stop. na każdy prawie serwerku...to co to ma niby znaczyć??Ci ludzie którzy mieszają na jakims serwie, są zwykle przyjmowani z otwartymi rękoma na innym i robią to samo, niczego Was to nie uczy...żałosne!!!!!!!!!!!!!!!

weźcie ogarnijcie wszyscy downa, bo sprawiacie wrażenie niedorozwiniętych...

Grandi to byly GA blackdrab aferi korzystali z jego pomocy to teraz "mają za swoje" a nie mówiłem że z niego złodziej i okradł i popsuł zabawę wszystkim u nas na serwerze ;---)

coś pechol mi mówi właśnie na TS że wmówił wam że to ja go oszukałem... zamiast zadzwonić porozmawiać dowiedzieć się co to za "ziułko" to uwierzyliście mu ;---)

Aferia-mt2

Manager Project

Nikt nigdy dając Ci tak mało nie dał Ci tak wiele

Możecie nas znaleźć na :

NaszaKlasa NaszaKlasa2 Facebook YouTube Wrzuta Piosenka o Aferii By Pechol

GG 38704297 - do pomocy graczom i odpowiedzi na nurtujące was pytanie.

1. Szukamy kogoś znakomitego kto jest wstanie zrobić GamePlay (ma możliwość nagrania pierwszego w Polsce GP z specjalnie napisaną muzyką/piosenką dla serwera)

2. Przyjmujemy nadal osoby do naszego Teamu ( Inteligentne , Ambitne , Pracowite , Kreatywne )

Opublikowano

Grandi to byly GA blackdrab aferi korzystali z jego pomocy to teraz "mają za swoje" a nie mówiłem że z niego złodziej i okradł i popsuł zabawę wszystkim u nas na serwerze ;---)

coś pechol mi mówi właśnie na TS że wmówił wam że to ja go oszukałem... zamiast zadzwonić porozmawiać dowiedzieć się co to za "ziułko" to uwierzyliście mu ;---)

Widzisz.... Jedyne co mogę tobie napisać to przepraszam. Widzisz zaufaliśmy Grandiemu myśląc że po prostu Wy nam życzycie złego startu, dostaliśmy za to karę. (ale żeby nie było tragicznie wasze posty zapaliły u Nas czerwoną kontrolkę przy Grandim- wy znacie go z innego nicku, i cały czas patrzyliśmy na ręce jemu oraz całej ekipie którą ze sobą ściągnął)

TS jest na głównym serwerze i gdy serwer jest off, to TS też. Oczywiście naprawimy tyle ile tylko damy rade.

Opublikowano

Patrz bo nagrywam cały czas co dzieje się na ts :>

Tak więc nie cytuj czegoś takiego, bo ja mogę zrobić identycznie, jedynie z twoim nickiem. Podawaj rzetelne dowody, bądź przypuszczenia tak jak to robią inni, a nie puste oskarżenia bez żadnych podstaw.

A dowody zaraz dostaniecie, rozmowę z duo

Opublikowano

Jedno jest jasne.... Grandi dostał kopa w tyłek i jego kumple były [GM]ToJa oraz [F-MOD]Sh4dow będą go bronić ile się tylko da... choćby po to by chronić jednocześnie swoje tyłki. Ja to wiem i wcale mnie to nie dziwi, piszę tu tylko po to byście wiedzieli dlaczego nie możecie się zalogować na serwerze i poinformować że my się nie poddamy i naprawimy to. A co do dowodów... nie bądź śmieszny... wszyscy postawiliśmy na zaufanie w Team bo uważaliśmy że mamy wspólny cel.

Popatrz na datę mojej rejestracji, a potem się wypowiadaj. Ja siedzę w metinie naprawdę sporo czasu, a wypowiadam się tutaj, bo nie lubię gdy człowieka się oczernia bez dowodów. Tak jak napisałem, przeproszę osoby które obraziłem o fałszerstwo jeśli dostanę dowód na to, że Grandi jest tutaj winowajcą. Bez dowodów będę go bronił, bo tak nakazuje mi własne sumienie.

Jak będzie chwila czasu to poszukam w logach prezent od Grandiego dla Sh4dow (Hajdi) w postaci SM.

Opublikowano

Proszę oto dowód, że duo miał kontakt z Grandim i ZAPLANOWAŁ medium na później ( spójrzcie na datę) : http://img840.images.../duorozmowa.jpg Coś jeszcze?

To że zamieniliśmy daty premier Medium i Hard nie jest żadną tajemnicą, sami o tym pisaliśmy otwarcie pod zapowiedzią. Przy okazji fajnie że dałeś ten screen bo mam super cytat " Hard to Twoja działka, wiesz jaki ma być ten Hard." szkoda tylko że zamieszczasz urywek rozmowy bo to często wszystko zmienia. Po 2 ciekawa jest ta data bo wskazuje ona fajny szczegół:

Dziś jest 21 styczeń czyli wg twojego SS wychodzi na to że dopiero dziś duo pisze z Grandim o ZACZĘCIU prac nad Hard? Ciekawe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...