Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valarim [PL][DEDYK]

Reydan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer polecam.fajnie sie gra troche z utrudnieniem.ale znosne.nikt was nietrzyma wiec niepotrzebnie tylko spamujecie

63267013141802528481.gif

Ave SoVe buhahahaha(Mroczny Smiech^^)

Opublikowano

Tak, przyznajemy ze użytkownik Grandi postanowił z wielkim hukiem pożegnać nasz serwer po tym jak przyjął informacje od Team, że zrobił inny serwer niż miał. Ten serwer na który weszliście jest totalną pomyłką której autorem jest Grandi. Serwer, raty itp miały wyglądać inaczej niż zostało to zrobione. Grandi postanowił wbić nam nóż w plecy mieszając w bazie... obecnie wgrywamy nasze kopie zapasowe którymi się dziś zabezpieczyliśmy przed właśnie takim zachowaniem Grandiego. Oczywiście serwer powstanie najszybciej jak to tylko możliwe ale już z naszymi korektami...

Co mogę Wam jeszcze napisać? Może to że przepraszamy że nie możecie się zalogować ale tak to jest jak ma się wszę w Team. Grandi postanowił przeprowadzić sabotaż i... i mu to się częściowo udało. (Teraz już wiecie komu dziękować)

Opublikowano

Wszystko stało na głównym serwerze którego mamy kopię. Wszystko powstanie jak Fenix z popiołu.

Opublikowano

Tak, przyznajemy ze użytkownik Grandi postanowił z wielkim hukiem pożegnać nasz serwer po tym jak przyjął informacje od Team, że zrobił inny serwer niż miał. Ten serwer na który weszliście jest totalną pomyłką której autorem jest Grandi. Serwer, raty itp miały wyglądać inaczej niż zostało to zrobione. Grandi postanowił wbić nam nóż w plecy mieszając w bazie... obecnie wgrywamy nasze kopie zapasowe którymi się dziś zabezpieczyliśmy przed właśnie takim zachowaniem Grandiego. Oczywiście serwer powstanie najszybciej jak to tylko możliwe ale już z naszymi korektami...

Co mogę Wam jeszcze napisać? Może to że przepraszamy że nie możecie się zalogować ale tak to jest jak ma się wszę w Team. Grandi postanowił przeprowadzić sabotaż i... i mu to się częściowo udało. (Teraz już wiecie komu dziękować)

I znowu zwalacie wszystko na ga ?

Serwer za założenia miał być hard wszyscy się na to zgodzili mediuma mieliście zrobić za 2 tygodnie od startu z hard. Hard spodobał się dużej ilości graczy był świetny tylko że słuchaliście się jednej osoby Fooxa który gadał głupoty że mało yang słabo lecą heroicze a nie słychaliście się ogółu drop yang był dobry heroiczne miały leciec słabo bo to hard a 1 heroiczny=kamyk a kamyków wbić ten skill na P to trzeba się natrudzić tak. Nie jesteście zdecydowani chcieliście harda teraz wam coś nie pasuje i robicie z niego gównianego mediuma. TRAGEDIA !

Opublikowano

@Johny Walker

pisali ze Grandi im namieszał w bazie, to bylo wrogie nastawienie ;p

a lepiej jak zrobia medium troche bo jak widac wczoraj z 400 graczy zrobilo sie dzis 150

juz Kalimdor ktory ma nawalonych epikow ma 250+ gracyz dziennie

uważam ze im to na dobre wyjdzie

Opublikowano

Hard podobno ciągle będzie stał... Wątpię aby teraz wyłączyli serwer.. Dużo ludzi by przez taki wyczyn stracili a na Medium mają kupioną oddzielną maszynę..

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

a chciałbym dodać ze duo troche nie mysli i bierze do teamu jak mu sie podanie spodoba

nabral przed startem z 10 gm i mysli ze oni ogarna wszystko, jak ci gm się kłócą z modami na chatboxie

duo powinien powywalac cały team i zebrać od nowa ogarnietych ludzi (do nietkorych nie mam zastrzeżeń, ale niektrozy to mimo ze maja 18+ to zachowuja sie jak 13)

Opublikowano

Nie było włamu do bazy odechciało im się harda i robią jak już pisałem mediuma gówniane** który miał być za 2 tyg och*** GA zabrali mu dostęp zepsuli tak fajnego harda takich hardow już nie ma ale cuż z tego valarima już nic nie będzie. Oskarżanie GA a chcieliście dać stalki +9 za 20 zł do is a Grandi się sprzeciwił i nie było w is stalek pereł tylko wierzchowce pd nie polecam gry

Eq w Is nigdy nie miało być. Grandi mówił jedno a robił drugie. Co innego miał zrobić a co innego robił. Nawet nie dał uprawnień GM hahh... to powiedz nam czemu od tygodnia prosiliśmy go o głupie ID do itemów? He? A czemu swoim kumplom na boku dał SM? He? Znajomo brzmi co nie? Grandi stracił posadę bo za naszymi plecami robił to co on chciał! No sry. bardzo ale jeżeli HA mówi że to i to ma być a taki GA Grandi to olewa to co jest? Stalki za 20 zł ? No chyba zapominasz że prawie wszystkie ceny w Is ustalił...hmmm.. Grandi. Na naszym serwerze nigdy nie będzie eq w IS. A co do Fooxa... prawda boli nie? Usłyszał krytykę z ust graczy to od razu ban?

Mów sobie chłopcze co chcesz ale ja coraz bardziej rozumiem o co chodziło chłopakom z Aferii.

Lether, GM było 6 (po 2 na królestwo) z czego jeden z nich to człowiek od Grandiego.

Opublikowano

ja to kur*a nie wiem kto to jest Grandi,srandi, morandi itp...ale jedno wiem na pewno- takie sytuacje powtarzają się non stop. na każdy prawie serwerku...to co to ma niby znaczyć??Ci ludzie którzy mieszają na jakims serwie, są zwykle przyjmowani z otwartymi rękoma na innym i robią to samo, niczego Was to nie uczy...żałosne!!!!!!!!!!!!!!!

weźcie ogarnijcie wszyscy downa, bo sprawiacie wrażenie niedorozwiniętych...

Opublikowano

jeśli zrobicie z tego serwa mediuma jakich nie mało to ja niestety podziękuje za grę jeśli będzie to czego się spodziewam... hard bardzo mi się podobał i nie mam zamiaru grać w jakieś kolejne gówno.

Opublikowano

ja to kur*a nie wiem kto to jest Grandi,srandi, morandi itp...ale jedno wiem na pewno- takie sytuacje powtarzają się non stop. na każdy prawie serwerku...to co to ma niby znaczyć??Ci ludzie którzy mieszają na jakims serwie, są zwykle przyjmowani z otwartymi rękoma na innym i robią to samo, niczego Was to nie uczy...żałosne!!!!!!!!!!!!!!!

weźcie ogarnijcie wszyscy downa, bo sprawiacie wrażenie niedorozwiniętych...

Akurat Grandi swoją robotę odwalił, bo serwer był cacy. 0 bugów, żadnych glitchy, oraz przyzwoite jak na hard raty. Czemu serwer uważany był za niewypał? Bo administracja zapowiedziała MEDIUM. Nie rozumiem czemu teraz zwalają winę na Grandiego, kiedy jeszcze 2 dni temu mówili, że to wszystko jest częścią ich planu...

Opublikowano

Może nie na temat, ale jak mam pobrać clienta, jak to całe ACTA zamknęło Megaupload i ni uja się da pobrać.

Wiem, że to niczyja wina no ale nie powiem chciałbym pograć sobie.

Opublikowano

Eq w Is nigdy nie miało być. Grandi mówił jedno a robił drugie. Co innego miał zrobić a co innego robił. Nawet nie dał uprawnień GM hahh... to powiedz nam czemu od tygodnia prosiliśmy go o głupie ID do itemów? He? A czemu swoim kumplom na boku dał SM? He? Znajomo brzmi co nie? Grandi stracił posadę bo za naszymi plecami robił to co on chciał! No sry. bardzo ale jeżeli HA mówi że to i to ma być a taki GA Grandi to olewa to co jest? Stalki za 20 zł ? No chyba zapominasz że prawie wszystkie ceny w Is ustalił...hmmm.. Grandi. Na naszym serwerze nigdy nie będzie eq w IS. A co do Fooxa... prawda boli nie? Usłyszał krytykę z ust graczy to od razu ban?

Mów sobie chłopcze co chcesz ale ja coraz bardziej rozumiem o co chodziło chłopakom z Aferii.

Lether, GM było 6 (po 2 na królestwo) z czego jeden z nich to człowiek od Grandiego.

Co ceny w is ustalał Grandi owszem ale kto chciał dać stalki +0 za 15 zł a +9 za 20 zł ? Duo a Fooxa nie dostał bana za to że powiedział prawde bo gadał glupoty a wy się go słuchacie jak by to on był całym serwerem a on był i będzie nikim słuchajcie się graczy nie jakiegoś fooxa a dostał bana za to że miał 5 botów rozstawionych chcesz filmik?

Opublikowano

Widzisz... tylko że do dziś miał zmienić to co mu duo powiedział. Co zrobił? Usunął ten quest który mu duo wysłał dotyczący wymiany symboli na itemki. Dziś nastepnie postanowił narespić masę bosów, zmniejszyć do minimum hp i pozwolić by gracze nadropili szkat. Następnie namieszał w bazie danych. Ja doskonale wiem że jego kumple i zauroczeni w nim gracze będą im bronić... ale fakt jest taki że przez niego serwer teraz jest off.

Zastanawiam się co zrobicie z graczami, którzy wydali REALNE pieniądze na waszą grę. Jeśli zrobicie inny serwer i oddacie im kasę tam, będzie to oszustwo, więc czy macie zamiar pieniądze oddać?

Opublikowano

tak juz bywa jak sie bierze pierwszych lepszych GM(pro elo kozaków)ale czekam na harda bo mi sie spodobal wiec poczekam.

63267013141802528481.gif

Ave SoVe buhahahaha(Mroczny Smiech^^)

Opublikowano

Widzisz... tylko że do dziś miał zmienić to co mu duo powiedział. Co zrobił? Usunął ten quest który mu duo wysłał dotyczący wymiany symboli na itemki. Dziś nastepnie postanowił narespić masę bosów, zmniejszyć do minimum hp i pozwolić by gracze nadropili szkat. Następnie namieszał w bazie danych. Ja doskonale wiem że jego kumple i zauroczeni w nim gracze będą go bronić... ale fakt jest taki że przez niego serwer teraz jest off.

Kłamiesz w żywe oczy grandi nic takiego nie zrobił ktoś się wam włamał a wy zamiast powiedzieć nasz błąd to zrzucanie na Grandiego najlepiej. I powtórze jeszcze raz ten hard był miodzio najlepszy na jakim gralem ale dla was hard zwalony zrobimy mediuma bo fooxa powiedział że drop yang za mały brawo dal was miałem tutaj zaczac napierdzielac ostro ale jak robicie mediuma to dziekuje jak 250 graczy wam podziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...