Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valarim [PL][DEDYK]

Reydan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje zdanie jest proste.GA bedzie szukac "prezentow" od [GA]Grandi ale zapewne i tak wszystkich nie znajdzie.Wszystkie przywolane bosy z iloscia 1hp kolo "przyjaciela" GA ,szkaty ,KD(Kamienie Duchowe),wszystko.Tego sie nie da wykryc,a zrobienie cofki o pare godzin to bezsens.Ucierpia normalni gracze.Narazie wydal sie jeden z czlonkow GA,teraz czekamy az ktorych z nowych albo i tych starych GM cos odwali i znowu zepsuje server.Teraz juz tak naprawde wiem poco wy zrobiliscie taki oto server.TYLKO I WYLACZNIE DLA PIENIADZY !!!

WSZYSTKO TRUDNE,CIEZKIE DO ZDOBYCIA TYLKO I WYLACZNIE DLA TEGO ZEBY SERVER STAL NA TYLE ABY LUDZIE KOZYSTALI Z IS !!! Taka jest prawda.A co do dropu yang,cenach u NPC...kapletnie sie na tym nie znacie.Teraz jak nie bedzie Grandiego,wasz Medium ktory ma powstac to na 90% bedzie jednym wielkim gownem a ten server zbiorowiskiem kolegow,przyjaciol i dawania im SM oraz itemkow...Tyle mam do powiedzenia.Server zapowiadal sie fajnie a wyszlo z niego gowno i to nie dokonczone....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wp abs pż całe 5% szeroki + 7 eq +4 kox? skoro tak mowisz.Po co ci pelerynki jak spota nie targniesz?Jak byś coś pisał na wołaj "Jinno" pewnie bym sie odezwał bo przydał by mi sie Heler.

coś Ci się cytaty pomyliły, domyślam się ze to do mnie, a więc:

- czy ja pisałem gdzies ze nei daje rady spota czy coś? mi chodzi jedynie o ilosc, po to mi pelerynki zeby brać cały spot i wybic sie na poczatku bo te eq+4 to juz zniose

- no widzsiz grasz wp masz ostrze i ochronke, atak + def, a healer co ma? tylko jakis def z statów do wita, a lubie się pomeczyć na postacia, ale bez przesady zeby od poczatku biegac za moobami i na 10lv miec cos w okolicach 10k , a pelerynki 20szt po 100k,

- jak widac nie tylko ja mam taki problem, jak pisalem wczesniej na starcie była ponad 450+ ludzi a dzis liczba graczy online utrzymywała sie w granicach 150

Opublikowano

Moje zdanie jest proste.GA bedzie szukac "prezentow" od [GA]Grandi ale zapewne i tak wszystkich nie znajdzie.Wszystkie przywolane bosy z iloscia 1hp kolo "przyjaciela" GA ,szkaty ,KD(Kamienie Duchowe),wszystko.Tego sie nie da wykryc,a zrobienie cofki o pare godzin to bezsens.Ucierpia normalni gracze.Narazie wydal sie jeden z czlonkow GA,teraz czekamy az ktorych z nowych albo i tych starych GM cos odwali i znowu zepsuje server.Teraz juz tak naprawde wiem poco wy zrobiliscie taki oto server.TYLKO I WYLACZNIE DLA PIENIADZY !!!

WSZYSTKO TRUDNE,CIEZKIE DO ZDOBYCIA TYLKO I WYLACZNIE DLA TEGO ZEBY SERVER STAL NA TYLE ABY LUDZIE KOZYSTALI Z IS !!! Taka jest prawda.A co do dropu yang,cenach u NPC...kapletnie sie na tym nie znacie.Teraz jak nie bedzie Grandiego,wasz Medium ktory ma powstac to na 90% bedzie jednym wielkim gownem a ten server zbiorowiskiem kolegow,przyjaciol i dawania im SM oraz itemkow...Tyle mam do powiedzenia.Server zapowiadal sie fajnie a wyszlo z niego gowno i to nie dokonczone....

Nie wiesz jak było tu wypowie sie sam BlackShadow:

Bug był na ch1 i z metkó leciały bosy jakim cudem nie wiem widocznie serwer niedopracowany....

Co do Harda pod IS, bez isu idzie sie w top30 utrzymac nie grajac 12/24h dziennie... A to że grać nie umiecie i was inni przeganiają to najlepiej zwalić ze wykupił cały is..........

Opublikowano

Mi przy internecie 54mb/s pobiera sie po 300kb/s. Smiech ! Totalny smiech! I ten serwer jest za trudny. Juz wole pl.Albo takie cos w stylu dragonmt2 albo pl. Bo takie gowno to jest takie cos pomieczy ale bardziej pl. NIEEEEEE POLECAAAAAAAM !

Opublikowano

Prezentacja wyśmienita jeśli skończę grę na bieżącym serwerze może zawitam,tylko poczekam na sugestie graczy czy są jakieś błędy bugi i coś w stylu popularnego eq z navi.

Opublikowano

z miłą chęcią mogę powiedzieć. iż serwer jest do ch**a pana w pi*du wydupcony..

Cofki napi**dal*ją jak głupie, ponad to.

- Straciłem Team Speak Admina oraz bana na frum za to, że spamowalem na shoutBoxie.

- Jak ja się wyprowadziłem za mną poszła ćwierć serwera. ; **

Pozdrowionka, babcyna.

1326786628-U215643.png

1329679176-U173186.pngjbnYjmf633fsA9.png

34247.png

| babcyna_aka_krul_metinczykóff. | members. | technolove_loff. | mpc hejt team. |

1326786628-U215643.png

Opublikowano

Niestety serwer po cofnięciu stracił na trudności... znacznie! Wzmocnienia po 15k, zaczarowani po 10k (były po ponad 100, co dawało po kieszeni) i kolejny serwer gdzie biegają ludzie z wybonowanym eq na psach? Pewne jest, że ludzie będą tu jeszcze majstrować, bo ich łapki świerzbią... Obecny poziom trudności serwera oceniam na easy. 4/10, tyle tylko, że nie ma multi ekpa. Grę odarto ze zbalansowania majstrując przy cenach.

Jedyną trudnością jest wbić skill na m, po cofce wbijałem 11 razy (przed wszedł na 4), 3 lvle na tym straciłem, nie mam za co zrobić lepszego eq. Będę próbował dalej. Ponoć rekord to 31.

Poczekam na rozwój sytucji a jak serwer nadal będzie co dzień miał inne zasady a do tego pozostanie taki łatwy przerzucę się na coś trudniejszego.

Pozdrawiam.

Opublikowano

No to widzicie, serwer robiony celowo pod IS... Nie warto.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

powiem tak- ten screen jak lackShadow ubija tam kilka wodzów pod rząd to 1, a 2gie GM Kako dał swojemu koledze o nicku DiozD fmsa +9 i mounta tygrysa, mówiąc że miał to zanim objął posadę GMa, a miał lvl 11 bo stał surką obok, więc ja odchodze z serwera i mówię głośne(raczej pisze, ale chodzi o sens?-

wypierdalać z takim teamem co rozdaja na lewo i prawo bossy i itemki

nadmienię tylko,że grało się na serwerku bardzo bardzo przyzwoicie, ale z takim teamem po prostu nie ma sie co bawić

Opublikowano

nuta czytaj wyżyej.. naprawiaja szkatułki. ja teraz pisze z komórki dajcie szanse chłopakom , starają sie. gdy wroce w nocy z poniedziałku na wtorek zainteresuje się doglebnie problemami. mysle że bedzie okej Pozdrawiam valarim i mpcforum. Pijący w barze grzańca Presik

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Widzicie ja już gdy pisałem na starcie tego harda bo najpierw miał być medium , a tu nagle z hardem wywalasz Duo ... Skoro wiedziałeś że się nie wyrobisz to po co dałeś jakiegoś badziewnego hard'a i tyle... My all czekaliśmy na zawalistego medium , ale nie dotrzyałeś słowa i to się na tobie teraz mści.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...