Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moja opinia na temat servera: Prawie nie ma ludzi(1 osoba spotkana). Nie ma żadnych gier. Grałem z botami, to miałem okropne lagi. Nie da się grać. Uczucie jakby było się samemu na servie. Niestety, nie polecam.

@down

na takich lagach nie jestem w stanie sprawdzić ;/

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

@UP

Według mnie warto, ponieważ można sprawdzić postacie, buildy itp.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH. ZAPRASZAJCIE DO ZNAJMOYCH NICK: ZjadamLaczki

test12w.png

Opublikowano

Lagi są winą patchowania, ponieważ znaczna ilość osób pewnie nie widziała jak dostać się na ten serwer i teraz próbuje patchować, zobaczysz w godzinach wieczornych to się ustabilizuje :) Transfer leci po 200kb/s, więc za około 30min wbije i dam edita czy są lagi na prawdę.

Opublikowano

Ja zaraz looknę i dam edita, u mnie żaden problem net 6 mb/s to śmigam za 7 minut ;D

@Edit

Ehh no I patch poszedł szybko :) drugi jest ponad 1 GB do ściągnięcia.

wobqx.jpg
Opublikowano

Moderator LoL

Witajcie, pokażę wam jak zagrać na privku lola.

Ja pierdolę...

Może zacznijmy od tego, że nie jest do priv. Wszystko tam ogarnia Riot. Może by się przydało sprawdzić co znaczy PBE?

Można przetestować champów

^^

PBE było odpalone dla normalnych ludzi, nie polaczków, którzy szukają okazji żeby napierdalać czym się da za darmochę.

SUPER! Już mi się patchuje, konto mam ;D. To co? Robimy team i jebiemy na premade? ;D

Powodzenia w grze z samym sobą.

Opublikowano

@up

Powodzenia w grze z samym sobą.

skoro Farex napisał, że gra 1k+ ludzi, to myślałem że sobie pogram? A po zpatchowaniu nie było ani1 ludzia więc i tak fajny nie jesteś

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Ech.. Ale z was mózgi.. Skoro ten serwer jest serwerem Riot, i gra na nim 1k+ ludzi, to chyba w 95% są to Amerykanie. Oraz istnieje coś takiego jak strefa czasowa, u nas jest 16, u nich 4/6. Polecam poczekać do wieczora i wtedy pograć.

Opublikowano

OMG to się robi nowy folder i to dajesz -,- teraz to chyba tylko Re-Instal, a serwer fajny, lagów nie odczuwałem.

wobqx.jpg
Opublikowano

@up

skoro Farex napisał, że gra 1k+ ludzi, to myślałem że sobie pogram? A po zpatchowaniu nie było ani1 ludzia więc i tak fajny nie jesteś

1k to ludzie, dzięki którym wszystkie znane błędy są łatane kolejnymi patchami, a nie buraki, które lecą tam bo champy są za darmo, więc nie psuj poziomu. Dziękuję.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś zrobić konto bo go nie umiem zrobić(robię tak jak w instrukcji a mi nie wychodzi). Jak ktoś by to zrobił to proszę podać passy na pw:) Oczywiście dam lubię to i 5 w profilu.

Opublikowano

1k to ludzie, dzięki którym wszystkie znane błędy są łatane kolejnymi patchami, a nie buraki, które lecą tam bo champy są za darmo, więc nie psuj poziomu. Dziękuję.

Burakiem to jesteś Ty , bo jesli zrobili by takie coś do testowania champów nie byłoby dylematów jakiego champa wybrać i nie powstawały by pytania ,który champ jest mocny. Więc sklej.

BTW. RP i IP są dodawane co tydz. od założenia konta czy mają jakieś terminy w którym rozdają?

xxcafs.png
Opublikowano

Mam pytanie:

Czy żeby zagrać na tym PBE to muszę zpatchować lola tzn. żeby móc grać normalnie muszę mieć 2 lola normalnego zainstalowanego ?

Opublikowano

Po pierwsze to nie priv, tylko beta...

Po drugie - gdyby w lolu wszystkie postacie były od razu darmowe, to już dawno bym w niego nie grał. Po prostu za szybko by się znudził, a tak to jest oczekiwanie na postać i jest po co grać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Burakiem to jesteś Ty , bo jesli zrobili by takie coś do testowania champów nie byłoby dylematów jakiego champa wybrać i nie powstawały by pytania ,który champ jest mocny. Więc sklej.

BTW. RP i IP są dodawane co tydz. od założenia konta czy mają jakieś terminy w którym rozdają?

Na pewno w jakimś terminie, np. co poniedziałek.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...