Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odpalam 3 razy bota, potem 3 razu edxSilkroadLoader_Lite, i jak loguje się na 2 konto to błąd C9 wyskakuje... Może robię to w złej kolejności? porty tez mi się nie zmieniają. HELP !

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam pewnien problem bo bot czasem nie atakuje tak jakby klikal obok moba podchodzi do niego i stoi wie ktos jak to naprawic?

Opublikowano

Aktualnie nie ma działającego clientssa.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

a ja mam taki problem ze bot wogule nie chodzi odpalam plik ibot.exe i wyskauje mi info Run-time error '48'. File not found : ibot.dll dobra klikam ok bot sie wlaczyl potem wlaczam edxSilkroadLoader_Lite biore add biore silkroad potem kilkam launch wysakuje mi An unsupported locale was detected klikam ok wlacza sie configure patches klikam start wlacza sie gra wpisuje passy wlaczam postac a ibot jej nie czyta co jest??? ( gram na rusro)

Opublikowano

wie ktos moze dlaczego mam problem z odpaleniem bota na RUSRO ?

wyskakuje mi blad server signature Error 01 -.-'

29979.gif

rapideoUserbar.png

EliteSRO [sERWER 2]

Beherit

STR XBOW / CLER *73+*

Zajebista

INT WIZ / BARD *85+*

gildia Pedo_TeaM rekrutuje aktywnych graczy 42+ (ELITESRO2)

Opublikowano

mam problem pobralem tego ibota i all dobrze dzialalo dopuki po paru min bot nie zaczal wariowac :) zaczal bufowac sie 1 bufem caly czas, jakos sobie z tym poradzilem ale teraz mam zato problem bo wywala mnie co 5/10 min i jakis blad z bota wyskakuje cos path 76 czy jakos tak

29979.gif

rapideoUserbar.png

EliteSRO [sERWER 2]

Beherit

STR XBOW / CLER *73+*

Zajebista

INT WIZ / BARD *85+*

gildia Pedo_TeaM rekrutuje aktywnych graczy 42+ (ELITESRO2)

Bywalec
Opublikowano

wybacz moj blad ; ) ale problem nie minal ; ] jak wczesniej mi nie znikal ten obrazek silkroad tak teraz znika a na dodatek niknie proces silkroad ; ]

w loaderze to co jest zaznaczone zostawiasz nic nie zmieniasz i zaznaczasz jeszcze te ip i port teraz obowiazuje 16005.

a moj blad polega tzn nie blad ale sam mi wlacza clientlessa jak podchodzi do npc ale nie zawsze teraz mi sie zaczelo tak robic jak zaladowalem scrypt moze od scryptu?

Opublikowano

a moze mi ktos dac jakis loader do rusro ( bo wyskakuje mi taki error ServerSignature Error0.1 a ten do rusro co jest w http://www.mpcforum.pl/topic/110821-tutrusro-reje-down-zmiana-pw/ nie dziala bo to jest do 1.08 czy cos takiego a teraz rusro jest na 1.011) a problem jednak dalej ten sam wczoraj bylo dobrze dzisaj juz znowu nie czyta a robilem to samo co wtedy

@ jednak juz mam (sciagnolem ribota na rusro i chodzi) aha teraz mam jeszcze lepszy problem jak probowalem lognac drugie konto wyskoczylo to Failed to connect C9 teraz jak probuje lognac chociaz jedno konto to mi to wyskakuje co mam z tym zrobic??

Opublikowano

Konieczne jest używanie loadera na rusro?; ]

mam jeszcze jeden problem, kiedy odpalam bota i silka, odrazu po wyborze chara wyskakuje mi error...

Opublikowano

Odpala bota wciskam "nie", odpalam loadera, ale tam nie ma żadnego "Ridect ip" ani żadnych port-ów. Jeśli ktoś można wysłać jakiegoś ss, gdzie trzeba kliknąć żeby się to pokazało, albo wytłumaczyć mi to byłbym bardzo wdzięczny

Bo ja jestem Bogiem, uświadom to sobie.

Opublikowano

Odpalam bota, loadera, ustawiam port na 1600, loguje sie... Stoje sam w dh i po chwili bot sie wylacza i dostaje dc... prose o pomoc ; ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...